Zep Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 [spo][/spo] bagimlilik derecesine geldim artik sabahin korunde bile yiyorum sirf bunu yemek icin her saat yemek yiyebilirim hele 2. resimdeki tombikler baklagilelrin yaninda bira yanindaki leblebi ayarinda gidebiliyo hernekadar cikista biraz zorluk yaratsada hastasiyizz!11!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 memleket neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 turşuyu bi sevemedim tiksinme derecesi yani.hayatta yiyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 trabzonluyum ya ole adana urfa olayi yok yani gerci memleketle degil bu seven seviyo iste benmki birazda babadan kalma aslinda cok yer bizede vesile oldu iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Ne turşu severim ne de yeşil biber ama bunun hastasıyım. Acının en kral formlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Memleketle olmuyor ya. Baba tarafı Adana'ya dayanıyor, anne tarafı silme Kilis'li, yedi sülalem allahına kadar acı yiyor haliyle. Ağzıma süremiyorum ben, bende bir bozukluk var sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 tuvallette dağılır insan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 montla sicmaktan bile beter lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 mutfakta 2 tane 5 lt bidon + 2 tane de 2.5 litrelik bidonda basılı halde duruyor bunlardan. Babamla ben ruh hastası gibi yiyoruz ehheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 acının memleketi olmaz doğru da, zep abartmış biraz =) sabah kalkıp yemeler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Yemesi kolay da sonrası zor be :/ Çakmak tutmadan tutuşuyor o derece feci bişey. Bide bunun dürümcülerdeki acı turşu suyu versyonu vardır onu severim ben. Mersinde şalgama döküp içerdik heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 said: dlhangman 23 Eylül 2007, Pazar - 11:06 tarihinde demis ki: acının memleketi olmaz doğru da, zep abartmış biraz =) sabah kalkıp yemeler falan ya olay bunun acisinda degil zaten uber aci bise degil yemegene ole gelirde yedikten sonra ole gelmiyo ve en onemli ozelligi inanilmaz istah aciyo.ayrica abartma falanda yok abi sabah bunun icin kalkmiyorum yani erkenden sabah bile yerim yazmistim sen abatmissin:)ki bu sabah yedim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 tatlı köy biberi adı altında biberler almıştık, gayet güzel giderken bir tanesi acı çıktı ama nasıl acı anlatamam. dilimin sol arka kısmı ağırdı, gözümden yaş geldi direk, 10 dakika kadar tat alamadımç. tatlısı buysa acısını hiç almayayım diyerekten nasıl yiyorsunuz diye sorarım. [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 12:21 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ya o tombik turşular mükemmel offf canım çekti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 abi bu arada mideni mahvetme bunlarla. Bu tarz turşumsu şeyler çok bağımlılık yapıp sonra mideyi mahvedio. benim arkadaş şalgam suyu bağımlısı olmuştu her gün eve hayvan gibi şalgam suyu alıp paso içiodu. Midesi mahvoldu alerjisi çıktı bişeyler oldu bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 salatalık,lahana turşusu <3 biber turşusu kuru-pilav la iyi gider ama oda tombiklerinden olmazsa tombik -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 turşuyu ve bu biberleri severim. wasabiyi ve jalepeno (neyse adı işte) biberini de çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 tombik biberler süper ya, bayılırım ben:) biberin ve biber turşusunun her türü güzel gerçi ama tombik biberlerin yeri ayrı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 zep kız değil miydi ya yiğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 cuşka. hayatın anlamı olsa gerek^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 gümrükten çıkarken problem yaratıyor bunlar ama herşeye rağmen yiyesi geliyor insanın mazoşistlik bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 said: zep kız değil miydi ya yiğrenç zuhahua [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 15:43 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 o ikinci dediğin biberiye gerçekten bağımlılık yapmıstı bende. sonra eve alınmasını yasakladım.çünkü ciddi karın ağrısı yapıyodu bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 abi harika bişey yumuluyorum görünce direk. acıları var gözlerimden yaş geliyor yine de tutamıyorum kendimi yiyorum ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 tombik,şirin ama dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar