Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi insan neden intihar eder

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aklıma iki çıkmaz geliyor ya tatmin olamamış kişilik sahibi oluyorsun küt bi şekilde son veriyorsun.. yada böyle hayatı artık yemiş bitirmiş uyuşturucuyu veriyorsun damarlara küt canına kıyıyorsun yada şimdi bunları yazarken aklıma gelen bi unsur yaşamakta bi intihar biçimi değilmi diye bi soru cümlesi duymuştum bi yerlerde yada böyle bişeymi uff kafam allak bullak. neler düşünüyorum çıkmazdayım..
Mesaj tarihi:
O zaman tam bu noktada,
"Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım... " cümlesini hatırlatmak istiyorum. Belki kafanı daha çok karıştırırım.

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 20:20 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
meraktan intihar edilebilir

deli merak ediyorum etmiyor değilim haa
neler konuşcak insanlar mesala arkamdan intihar etsem falan abovv res varmı?
Mesaj tarihi:
Bir insan umutsuzluktan intihar eder, yasamak icin bi amaci kalmamissa intihar eder, oldukten sonra yasarkenkinden daha beter seyler gormeyecegi icin intihar eder.

Deneme, tavsiye etmem.Onun yerine git guzelce bi doktora, pasa pasa tedavi ol, mis gibi yasamina devam et.
Mesaj tarihi:
hayatın boş olduunu anlayanlar eder sanırım. nitekim bi kaç kez kıyısından dönmüşlüğüm vardir..yani hayattan çektigin acı, yaşadigin mutlulukları bile gölgede bırakıyorsa. yaşamanın pek bi anlamı yok bence.. zaten ölcez, işkence çekmeyerek bitirmek mantıklı geliyor bana. ha kendi adıma. yaşamam gereken bi süreç var önümde.. daha bitirmedim buradaki işlerimi :)

edit: (bkz: imzam)

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 21:42 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Umutsuzsundur, vardıysa bile kaybetmişsindir, o kaybolan umudunla birlikte pek çok şey gitmiştir. Hayatta kalmanın bir amacı olmadığını düşünürsün. Ama bence yalnış, çünkü her yeni gün yeni umutlarla başlıyor. Kendini öldürmek çözüm değil, kaçmak. Kaçmayı kendine yakıştırabiliyorsa bir insan öldürür kendisini. E, haliyle zayıf insanlardır bunu yapanlar.
  • Yeni Oluştur...