Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi insan neden intihar eder

Llama

Öne çıkan mesajlar

aklıma iki çıkmaz geliyor ya tatmin olamamış kişilik sahibi oluyorsun küt bi şekilde son veriyorsun.. yada böyle hayatı artık yemiş bitirmiş uyuşturucuyu veriyorsun damarlara küt canına kıyıyorsun yada şimdi bunları yazarken aklıma gelen bi unsur yaşamakta bi intihar biçimi değilmi diye bi soru cümlesi duymuştum bi yerlerde yada böyle bişeymi uff kafam allak bullak. neler düşünüyorum çıkmazdayım..
Sosyal ağlarda paylaş

hayatın boş olduunu anlayanlar eder sanırım. nitekim bi kaç kez kıyısından dönmüşlüğüm vardir..yani hayattan çektigin acı, yaşadigin mutlulukları bile gölgede bırakıyorsa. yaşamanın pek bi anlamı yok bence.. zaten ölcez, işkence çekmeyerek bitirmek mantıklı geliyor bana. ha kendi adıma. yaşamam gereken bi süreç var önümde.. daha bitirmedim buradaki işlerimi :)

edit: (bkz: imzam)

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 21:42 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Umutsuzsundur, vardıysa bile kaybetmişsindir, o kaybolan umudunla birlikte pek çok şey gitmiştir. Hayatta kalmanın bir amacı olmadığını düşünürsün. Ama bence yalnış, çünkü her yeni gün yeni umutlarla başlıyor. Kendini öldürmek çözüm değil, kaçmak. Kaçmayı kendine yakıştırabiliyorsa bir insan öldürür kendisini. E, haliyle zayıf insanlardır bunu yapanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...