Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 aklıma iki çıkmaz geliyor ya tatmin olamamış kişilik sahibi oluyorsun küt bi şekilde son veriyorsun.. yada böyle hayatı artık yemiş bitirmiş uyuşturucuyu veriyorsun damarlara küt canına kıyıyorsun yada şimdi bunları yazarken aklıma gelen bi unsur yaşamakta bi intihar biçimi değilmi diye bi soru cümlesi duymuştum bi yerlerde yada böyle bişeymi uff kafam allak bullak. neler düşünüyorum çıkmazdayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Ani bişey aga o, nefes alırsan geçer. Öldürmeyin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 O zaman tam bu noktada, "Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım... " cümlesini hatırlatmak istiyorum. Belki kafanı daha çok karıştırırım. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 20:20 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 git biraz film izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 meraktan intihar edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 boyle seyleri sorguluyorsan yakinda intahara surukleneceksin demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 artık olaylara daha fazla dayanamayıp kaçmaya çalışan insanlar intihar eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: meraktan intihar edilebilir deli merak ediyorum etmiyor değilim haa neler konuşcak insanlar mesala arkamdan intihar etsem falan abovv res varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 eziklikten intihar edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 said: boyle seyleri sorguluyorsan yakinda intahara surukleneceksin demektir basıtmı o kadar yaa yuhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Bir insan umutsuzluktan intihar eder, yasamak icin bi amaci kalmamissa intihar eder, oldukten sonra yasarkenkinden daha beter seyler gormeyecegi icin intihar eder. Deneme, tavsiye etmem.Onun yerine git guzelce bi doktora, pasa pasa tedavi ol, mis gibi yasamina devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 şov olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 intihar eden hiç bi adam ezik ya da mal değildir gözümde. psikolojik sorunlar, bazı ilaçların kullanımı fln pek ala intihar ettirebilir adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Zekâsızlıktan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Sorun yaşayan tek insan gibi davranmaktan, sorunlarınla başa çıkamayıp da korkaklığı seçmekten intihar edilir. Bak emolara, nası her gün intihar ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesela Ajdar'la meslektaş olduğunu öğrenmen gayet geçerli bir intihar sebebi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bunalır eder işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 BENZİN YUTTUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 "but isn't it strange that as soon as you're born, you're dying" demiş Steve Harris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hayatın boş olduunu anlayanlar eder sanırım. nitekim bi kaç kez kıyısından dönmüşlüğüm vardir..yani hayattan çektigin acı, yaşadigin mutlulukları bile gölgede bırakıyorsa. yaşamanın pek bi anlamı yok bence.. zaten ölcez, işkence çekmeyerek bitirmek mantıklı geliyor bana. ha kendi adıma. yaşamam gereken bi süreç var önümde.. daha bitirmedim buradaki işlerimi :) edit: (bkz: imzam) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 21:42 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 intihar pskolojisine girmeden nedenini asla anlayamayız... üç nokta koyunca insanları cümlem üzerinde düşünmeye sevkettiğimi düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 prawler cevaplasin bunu kendini balkondan atmisti bi ara sanirim 2 inci kat miydi neydi ama olsun denedi cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Önce başkasını inthar edin. Beğenirseniz kendinizi de edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Umutsuzsundur, vardıysa bile kaybetmişsindir, o kaybolan umudunla birlikte pek çok şey gitmiştir. Hayatta kalmanın bir amacı olmadığını düşünürsün. Ama bence yalnış, çünkü her yeni gün yeni umutlarla başlıyor. Kendini öldürmek çözüm değil, kaçmak. Kaçmayı kendine yakıştırabiliyorsa bir insan öldürür kendisini. E, haliyle zayıf insanlardır bunu yapanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar