Batilc Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ÖMRÜMÜ YEDİ BİTİRDİ BEAAAAH!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hmmmm ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ok :) [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 16:22 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Add drop dediği ders seçmece . Bannerwebde yaşam savaşı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 abi sanki gerçekten savaş yaparmışçasına strateji yapıyorsunuz Herkesin bannerwebden geçmek için kendince bir stratejisi var, ve yine herkesin ders seçiminde hazırladığı taktikler ve bunlar tutmazsa arkasından yükleneceği back-up planları var. ÖÖÖFFF BEEE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 strateijini iyi belirlersen hiç bi sorun olmaz.. ben erkenden çat açt alırdım dersleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 LAAAAAAAAN YAPTTIIIIIIMmMmm!!!! OOOH YAAA!!!! OOOOOOOOOOOOHHHH!!!!!!!! Beywnim sulandı ama becerdim sonudna! 12 saattir kasıorum!!!!!!! girmeye deil dersin boşalmasını! OH! Deliler gibi möutluyum şu anda!!! Caps için kusura bakmayın, normalde yazmam da böyle hani baya bi sevindirik olduğumu ifade etsin diye şeitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 öeh anca mı yapıosun :) geçmiş olsun o zamn ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 saol saol saol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 macro yapın ilk gün 9:40da bitti benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ben bi program yaptım varya düzgün programı yedim bitirdim anasını satiim. mal mıyım neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 1 tane ders seçebildim , kalanları geçen seneden , şimdi mail attım yer açın şurda ltf tşk diye bakalım . Bekliyorum . Açmazlarsa 2 tane derste yer 6 kredim elimde kalıcak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 biz de onu hocayla yapıyorsun ,daha bir şukela oluyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Yarın advisorun cevabına göre hoca dövebilirim okulda, göt yalıyorum resmen ders alabilmek için iki gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Neyse az önce approveladı advisor, okulu büyük bir yıkımdan kurtardığının farkındadır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 abi ben kendime seviniyorum da bissürü mahvolan, hatta kendi bölüm dersini alamayan senior ve junior doluymuş okul haberim yokmuş. Bu arada kasış kısmını şöyle gerçekleştirmiştim: ctrl+enter kombosundan gına gelince, normal kasarak giren 2 arkadaş buldum. Onların bilgisayarlarını da study'de falan bağlayıp, hepsinden ghost mouse çaktım. Çıldıracağdım amma velakin sonunda girdi. Heh, UO makrosu için kullandığım programı add-drop makrosu olarak kullanmak bayağı bi nostaljik, hüzüntrik ve garip hissettirdiydi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar