Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy VII

JAX

Öne çıkan mesajlar

FF7 yi 9800 pro ekran kartımla oynayabiliyordum. Fakat 512mb X1950pro AGP ye geçince Final Fantasy 7 çalışmamaya başladı. Oyunu çalıştırdığımda ekran karanlık oluyor ve arka plandan müzik sesi geliyor. Sonra hiç bir şey olmuyor.

Yardımcı olabilirmisiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam valla bende yeni oyunlarda çalıştırmaya bile cesaret etmediğim bir ATI Radeon 9200 var (128 MB) ve Final Fantasy VII'de hiçbir sorun çıkarmıyor.Benim tahminim eski ekran kartının sürücülerinin hala bir yerlerde çakışma yaptığıdır.Format atıp yeni bir Windows ile %99 demiyorum %100 çalışacaktır.

Sende çalışmasa bende gani gani çalışmaması lazım çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Akuma_Blade in dediği gibi yeniden format attım ve format sonrası driverlari yükledikten sonra Final Fantasy VII yi kurdum. Ve oyun çalıştı :))

Ya eski driver in kalıntıları vardı Akuma_Blade in dediğ gibi yada sistemde yüklü olan başka şeylerle codec gibi çakışma yaptı diye düşünüyorum.

Yardımcı olan herkeze teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
Hazır dönem arasında eve dönücem internet yokken boş zamanımda oynayım dedim. İndiricem akşama. Unuttum zaten çoğu kısmını. Güzel oldu, hoş oldu.

http://th05.deviantart.net/fs70/PRE/i/2010/093/c/4/ragnarok_cloud_strife_by_renzantolin.png

En kötü ihtimalle müzikler arka planda çalar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...