JAX Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 FF7 yi 9800 pro ekran kartımla oynayabiliyordum. Fakat 512mb X1950pro AGP ye geçince Final Fantasy 7 çalışmamaya başladı. Oyunu çalıştırdığımda ekran karanlık oluyor ve arka plandan müzik sesi geliyor. Sonra hiç bir şey olmuyor. Yardımcı olabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 ekran kartı driver update olmadı oyun graphic ayarlarına bak ? : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 eski driverlarda deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JAX Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 x1950pro ne kadar eski driver destekliyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Anlamadım usta sendeki ATI Radeon mu GeForce mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JAX Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Eski kartım Ati Radeon 9800 pro 128mb idi. Yeni kartım Ati Radeon X1950PRO 512mb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Hocam valla bende yeni oyunlarda çalıştırmaya bile cesaret etmediğim bir ATI Radeon 9200 var (128 MB) ve Final Fantasy VII'de hiçbir sorun çıkarmıyor.Benim tahminim eski ekran kartının sürücülerinin hala bir yerlerde çakışma yaptığıdır.Format atıp yeni bir Windows ile %99 demiyorum %100 çalışacaktır. Sende çalışmasa bende gani gani çalışmaması lazım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JAX Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bir oyun içinde kart takıp çıkarılmaz ki? Webde bakmadığım yer kalmadı.Pek çok kişide benzer sorun olmuş. Ama çözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Oyun çok çok eski (yanılmıyorsam 97 nin oyunuydu)kart çok çok yeni. Normaldir. Hani yaması falanı filanıda yoktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Yaması var ama 99da çıkmıştı Savage , TNT falan için Tekrar söylüyorum oyun XPde sorunsuz çalışıyor.Şu an sizde çalışmaması eski sürücünün bir yerlerde duruyor olmasından kaynaklanıyor.Format at biter sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 alakasi yok suruculerle yeni ekran karti yuzunden calismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bende 6600 gt de aynı sorun olmuştu 2 sene evvel 98 yada 95 uyumluluğuna getirip çalıştırmıştım sanırım. en iyisi psx versiyonunu indirip emu ile çalıştırmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Viktor : O zaman bende niye çalışıyor diye sorarlar adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JAX Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Akuma_Blade in dediği gibi yeniden format attım ve format sonrası driverlari yükledikten sonra Final Fantasy VII yi kurdum. Ve oyun çalıştı :)) Ya eski driver in kalıntıları vardı Akuma_Blade in dediğ gibi yada sistemde yüklü olan başka şeylerle codec gibi çakışma yaptı diye düşünüyorum. Yardımcı olan herkeze teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JAX Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Oyunun neden çalışmadığını tam olarak buldum. Merak eden olursa diye. FFdshow diye bir codec var. Oyun bununla çakışıyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Hazır dönem arasında eve dönücem internet yokken boş zamanımda oynayım dedim. İndiricem akşama. Unuttum zaten çoğu kısmını. Güzel oldu, hoş oldu. http://th05.deviantart.net/fs70/PRE/i/2010/093/c/4/ragnarok_cloud_strife_by_renzantolin.png En kötü ihtimalle müzikler arka planda çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 çıkmış pc ye. var mı yenilik grafik dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 neyi çıkmış pc'ye yav? hep vardı zaten? edit: re-release etmişler galba ben de yeni öğrendim. en son 2-3 sene önce tekrar bitirmiştim değecekse tekrar çeker oynarım. neler varmış hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 okuduğum kadarıyla pek bi yenilik yok. cloud save zımbırtısı ve geliştirilen grafikler var. extra mini game dir, boss tur, item dir bahsetmemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 hayatımda hiç bir final fantasy oyunu oynamadım? bunu deneyim mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Türü sevip sevmemenle alakalı bir durum o. Grafikleri dışında ff7, ff serisinin en iyi oyunlarındandır. FF8'ide bayağı beğenirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 hep final anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 re release tırtmış bayaa. alacaksanız 2 kere düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 hd bile değil neyin kafası anlamadım. Square Enix batmak için elinden geleni yapıyor ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 steam'e gelmiş http://store.steampowered.com/app/39140/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar