eldar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 korsan oyun konuşmak yasak saat serbest, harika mantık.
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 korsan saat satmak yasak değil ki?
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 3 sene önce çakma değil demişim de, gayet genuine fake (!) saatler satılıyor dükkanlarda falan böyle. bizim yasalarda boşluk bol olduğundan adamlar sorunsuz normal saatçi dükkanı gibi açmış, eğer saatlerle çok haşır neşir değilsen gerçeğinden imkanı yok ayırt edemezsin saatleri. rolex bile var aynen altın kaplama falan böyle %100 aynı tabii altındaki mekanızması hariç.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 köşe kenarında duran zenciler denildi mi?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 eski saatler arıyorum ya özellikle böyle 2.dünya savaşı sovyet falan saatleri ya da alman saatleri
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 olm hortlatıyorsunuz iyi hoş da, x seneden önce açılmış topiklerin görünen bi yerinde "HAYVAN GİBİ ESKİ" falan yazsa keşke ya. baya okuyodum sonra esh "war" falan yazmış da öyle ayıldım.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 war ama abi, yazilir yani. bu arada 2005te aldigim dizel saat hala duruyo sdfg, severek takiyorum. zamanin poarasiyla cidden yari yariya inmisti fiyat
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 yazılır, 2007 de yazılır abi zaten. o yüzden tarihe bakasım geldi noluyo lan diye dsfsd. yoksa yeni topic gibi okuyodum yani.
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 forumda yeni topik açandan vergi mi alınıyor nedir bu eski topikleri uplayıp bir şey sorma alışkanlığı
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Kurallar said: 10. Üyeler, konuları nereye açtığına dikkat etmeli ve uygun bölümü tespit edip oraya açmaya özen göstermelidir. Konu başlıkları tamamen büyük harflerden oluşmamalıdır. Sadece ilk harf ve özel adlar içeriyor ise onları büyük harflerle yazmalarına izin verilmektedir. Konu başlıkları içerik ile alakalı olmalı, ünlem cümleleri veya tamamen alakasız içerikte olmamalıdır. Aynı konu daha önce açılmış olabileceğinden öncelikle arama yapılarak göz atılmalı, açılmadığına emin olunduğunda uygun bölüme konu açılmalıdır. Konu başlıklarında anlamsız karakterler olmamalı, arama yapıldığında kolaylıkla bulunabilecek başlıklar seçilmelidir. Bir bölümden ban cezası almış üye, o bölüme uygun bir konuyu başka bölüme açamaz. Şu var
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 o kural bir oyuna veya filme 10 tane topik açılmasın diye var sovyet yapım saatler arıyorsan, istanbulda saat alınabilecek yerler başlığına yazmak yerine sovyet yapım saatler arıyorum diye başlık açabilirsin mesela. ne bileyim garip geliyor.
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Claiborne said: o kural her saat almak isteyene 10 tane topik açılmasın diye var
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 "sovyet yapım saatler arıyorsan, istanbulda saat alınabilecek yerler başlığına yazmak yerine sovyet yapım saatler arıyorum diye başlık açabilirsin mesela" okuduğunuzu anlamıyorsanız alıntı yapmadan cevap yazın lütfen.
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Edit: Neyse yeri burası değil, kirlettiğim için özür dilerim.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 len saat alım topiği işte konuşalım google'ladım aslında "istanbul eski saatler" mi ne öyle bişey yazdım 3. satırda çıktı sağlam seo kasmışız burada :) direkt gömdüm postu :)
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 turksaatforumuna baksan daha mutlu olursun sovyet saatleri icin.Yeni uretim sovyet saati ariyorsan amazondan baska care yok
Esh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 yeni uretim sovyet saati de 5 yıllık ofis 2016 tecrubesi gibi ibişi heralde
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 oyle eski saatler icin ikinci el pazarlarina fln bakman lazim
Öne çıkan mesajlar