arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 enerji dengi 6 saniye olan bu vuruşta iki ele de crit check var, gear iyi diyelim zira zirvenin adamısın, % 28 - senin resilience'ın şansla critliyor ve yine resilience'dan, ice barrier'dan etkileniyor, gerçi cenabet olup resilience'dan nasibinizi almadığınız sürece 3 dakikada bir cold blood ile frost magelerin hafızasına kazınan bir kodak anı gerçekleştirilebiliyor. evet, gerçekten dehşete düşürücü :P devamını alıştıra alıştıra söyleyeyim de kalbine inmesin: BÖÖÖÖÖÖÖÖ tamam, artık bunları duymaya hazırsın: muhtemel öbür arena buildi (41 combat ) frost mage'e karşı daha etkili. şanslı bir mutilate çift crit'in burst damage'ı yok belki ama frost mage pataklayacaksanız biçilmiş kaftan. [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 16:25 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 nerdeeeen nereyeeee.. hatırlıyorum 2005'te karikatürlerde çıkıyordu locklar oyunun en abuk sınıfı olarak. o günlerden bugünlere heh ben wow pvp'sinden ümidi kestim zaten, kalgan denen tasarım özürlü kişi "1vs1'de en iyi olmaları lockların zaten maksadımız" diye abukluk sınırlarını zorlayan bir açıklama yapınca kendisi. sormak lazım ona peki nerde zorluk çekiyor lock, hangi bracketta? 1vs1, 2vs2, 3vs3, 5vs5, 10vs10, 15vs15, 40vs40 bunların hepsinde en başı çeken bir sınıf lock birinci sırada olmadığı yerde bile. 1vs1 dengesiyle grup dengesini birbirinden nasıl ayrı tutabilirler onu anlamış değilim ben. 1vs1 dengesiz olunca grup durumları da potansiyel olarak bozulmaya doğru gider, taşkağıtmakas mantığı zaten son derece başarısız. paladinin klasik wow'da tekme tokat dövdüğü adamlar bugün dövülemiyor. hani kağıt hani makas? blizz'e her zaman laf attığım kadar var cidden, az bile sövmüşüm vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 NAzar etme ne olur, yeni char kas senin de olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 valla ben 3 mesaja yapar diyordum ama tek mesajda lafı lock'un imbalığından paladin'in sözde gimpliğine getirmeyi bildi, helal olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 hehe boru değil, SAM bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 kiminle kıyaslayacaktım şamanla filan mı? aradaki kontrastı verebilecek yegane kıyaslama lock vs paladin elbette ki. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Locklar için olabilecek en büyük nerf bence dotları buyuler gibi yuzun donukken atmak olur gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 hunterların koşarken zıplayıp havada dönerek shot atması gibi dot atarlar gene birşey değişmez fazla heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Eski hunter olarak zaten alışkınım maymunluk yapmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 aşağıdaki draenei arkadaş "NEEEERFFFF!!!" diye haykırıyor herhalde. ignite ikonunu anımsattı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Allah Allah bir ben mi öldüremiyorum kimseyi warlockla fury warriorlar hep ağlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 fury warrior sadece shadow priest ve warlock keser gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Tip-1 kral :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 madem öyle neden bg'deki warriorların %90ı furry ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 BG'de fury warrior gördügüm zaman ''Aaa hala kaldı mı bunlardan?'' diyorum. Prot bile pve olayı yüzünden daha sık çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 hepsi beni buluyor demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Bu arada deathwish gorunce ''Aa bu adam fury'' demiyorsundur sanırım. Çünkü fury adam dualwield gider. Two-hander kullanan arms'tır. [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 00:37 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 BG'de ultra dmgleri yüzünden hep arms warriorlar oluyor. Hatta dün 2 pala 3 dwarf arms warrior vardı (eye of the stormda) adamlar flag spawnının orda durdu bütün oyun boyunca maç bittiğinde 1. olan cücenin 500k dmgi vardı 30 küsür de killing blowu, şaka gibi oluyor arkasına healer alan warriorlar. Bizi resmen farmladılar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 warrioru warlock dışında herkes kesiyor enteresan bir class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Bide arkasında 2 3 tane healer olan warriorları kesmeye çalışan beyinlerde mevcut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 combat roguela warrior keserim diyen yalan söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 warrioru warlock çok zor keser.Farkında değilsiniz ama warlockun en büyük düşmanı warrior. Cloak of shadowla bile bir şekile başa çıkılır ama warriorun imkanı yok.adam sana chargeledı hamstringi yedin hadi death coil atıp dotu dizdin sonra anca drain heal yaparsın pat shiled bash, hadi sonra fire spell cast et diyecem o zamana kadar wariror uçmuş oluyor . Hadi kaçmaya çalış pat intercrept. Hadi bide seduce olsun yanında anasını satıyim , adamı charmladık hamstringle menzili alana kadar adam çıkıp yine intercrept yapıyor.Balerin gibi dans etmek lazım wariroru kesmek için çok sakat birşey , immune fearı söylememe bile gerek yok [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 00:54 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Arms + şu lolipop gibi dağıtılan mace ile warriorlar üzüyor adama gidip bakıyorsun üstü cıbır ama yememiş içmemiş mace yapmış kesiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bütün füryler dual wield kullanmak zorunda değil, hatta pvp'de 2h kullnırlar. arms=2h evet ama fury=/ dual wield, bu alemde slam build diye bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar