Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 ehueuh nereye acicagimi bulamadim ama mobil sayilir sarjli xD arkadaslar dis fircasi alicam bunlardan ama cok cesit var, siz kullaniyorsaniz hangini kullaniyorsunuz ve tavsiye edersiniz? 100 milyon gibi bi para ayirabilirim belki biraz daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 diş minesini eritiyo diye biliyorum ben sağlıksız diye yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 obur turlu zaten diş miş kalmicak usendigimden ve genellikle unuttugumdan. bunu vizir vizir kullanirim diye dusunuyorum ehuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 http://www.iskenderiye.com/fokomar/ayrinti.asp?sirano=1003 şundan var bizde, 95ytl mi neydi, gayet efektif bir diş fırçası, baya memnunum şahsen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 abi ne gerek var oralb nin titreyen diş fırcaları var 10 milyona olmadı ipananın 15 milyona hem dönen hem titreyeni var çok para onlar hem de normal diş fırçası kadar iyi temizleyemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 elektrikli kullandim bi sure ama kesinlikle normal tavsiye ediyorum, oral-b vardi tek tek dislerine tut birak o temizlesin falan daha cok yoruyo adami. normal firca alip hatur hutur girismek en guzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Oral-B Pulsar var cok iyi tavsiye ederim. Hemde 10 ytl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 oral-b var bende de, pilli ama, vazir vuzur mis gibi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 100ytl ye diş fırçası mı alınır ya bırak fırçalama dişlerini çürüsün 2 tanesi fln 2 dolgu fiyatı 100ytl zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 yahu zegnacım, üşenmek banyoya gitmek, diş fırçasını sürmek, onu çalkalamak, o arada ıslanmak, çaresiz kurulanmak filan ile ilgili bi durum olsa gerek. elektrikli olması seni bunlardan kurtarmıycak ki? sadece 1 dakika elini kıpırdatman kısmına çare olmıycak mı, ne gerek var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 braun oral b tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Favorim budur diş aralarını felan güzel temizliyo, 20lik dişlere de iyi ulaşıyo =) Yandaki dalgalar da diş etine masaj yapıyomuş =). Elektrikli diş fırçaları hep antipatik gelmiştir bana =)[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 01:40 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 psikolojik olarak yardimi olacagini dusunuyorum ema o yuzden heuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Bende de oral b var, gayet güzel çalışıyor vazır vızır. Hem pahalı diil (100 lira ne be öeh) hem de yedek başlığı falan her yerde bulunuyor tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 diş fırçasına 100ytl ayıran adam diş macununada 50 ytl ayırır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bigün jetgillerdeki gibi böyle biz dikilicez ayakta alet kendisi fırçalayacak. onlardan çıkmadan almam elektrikli diş fırçası ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 BRAUN marka olanlar ne iyileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 kullandım ve tavsıye etmiyorum normal fırcayla arasında bı fark yok donme olayı hıkaye yıne el kuvvetı ıle fırcalıyorsun dıslerını fırcalanmıs gormek ıstıyorsan cok usenıyorsan oral-b gargaralar ıyıdır bıde dıs temızleme bantları var tek kullanımlık seyahetlerde kullanmalık bıseyler olmadı onlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 http://www.oralb.com/tr/products/product.asp?tid=products&sub=power&cid=power&pid=cap Bunu kullanıyorum. Fiyatı da çok bişi değil. Tak pili koy azğına o fırçalasın. Hatta yatarken açık bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 said: Masakari, 17 Eylül 2007, Pazartesi - 23:45 tarihinde demis ki: kullandım ve tavsıye etmiyorum normal fırcayla arasında bı fark yok donme olayı hıkaye yıne el kuvvetı ıle fırcalıyorsun dıslerını fırcalanmıs gormek ıstıyorsan cok usenıyorsan oral-b gargaralar ıyıdır bıde dıs temızleme bantları var tek kullanımlık seyahetlerde kullanmalık bıseyler olmadı onlara bak bantlar neymiş yav anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Braun un fırçası küçük olanından var bende 3 yıldır kullanıyorm çatır çatır ucu değişmeli tavsiye ederim işe yarıyo normal fırçayla arasında da çok fark var bariz biçimde daha çok beyazlatıyor sürekli kullanırsan [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 19:06 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 tesekkurler braunlara bakayim ben bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 @Prudent: Masakari'nin bant dediği Brush-up denen hede galiba: http://www.oralb.com/tr/products/product.asp?tid=products&sub=onthego&cid=onthego&pid=brushUps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 http://www.oralb.com/tr/products/product.asp?tid=products&sub=power&cid=power&pid=pc8500center Bunun üstüne tanımam Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 nedir bu çaba anlayamadım,diş miş kalmasın arkadaşım ,hayatı her zmn kontrol altında tutamazsn ,hem yapıyolar uzay mekiği gibi diş fırçaları ne gerek var,nası ekmek yicez ?sorarım size ? bu kdr bilinçli olmanın alemi yk zegna,fırçalama bnce ,diş minende erimez ,paranda cebinde kalır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar