kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 2 sene önce falan aniden kalktı piyasadan... etilerde var mesela doğa şarküteride ama orijinal paketinden de küçük bir paketini 4 ytl'ye (!!!!) satıyor hayvanlar... ekşisözlükte fenerbahçe bp'de var demişler 1 seneden fazla olmuş... var mı göreniniz duyanınız bileniniz? delircem ya yurtdışından da gelicek kimse yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 özelliği ne ki onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 cok suepr biseydi korkum M&M's inde ayni sekilde kaybolmaya abslamasi eskdien bizim okul kantininde vardi cok ucuzdu bu skittles simdi hicbiyerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 M&M dediğiniz şuysa eğer; kolilerce gönderebilirim. Dershane kantininde var sürüsüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Yav bonibon basar bunlarin hepsine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 bonibon > skittles m&m sarı paket > hepsi [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 11:50 tarihinde, Quadrophenia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 gellidus gbi düşünüyorum..skittles hiç bişey bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: m&m sarı paket > hepsi tıkladım dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 M&M çok güzelde sağlam pahalı bir şey. Nartanesi onu çok seviyor ondan her gördüğümde alıyorum ama içim cız etmiyor değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ya ortaboy paket 6 ytl mi ne carrefour da amerikadaki arkadastan rica etmistim gelirken al diye 3-4 doalrami ne kolum kadar paket getirdi cok pahali bisey turkiyede sirf sari paket M&M's icin ameirkaya tasinicam bu gidiste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 skittles güzel yav harbiden ama jelibon açık ara döver hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 said: Nartanesi onu çok seviyor Fedaykin yuh kaçıncı senenize girdiniz abicim? Evlendiniz de benim mi haberim yok? Allah tamamını erdirsin :) ayrıca evet m&m bonibonu da skitılsıda yönetiyor ama çok pahalı be [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 14:33 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Evleneli yıllar oldu diye biliyorum ben :) En azından 2 yıl falan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 2 yıl olmuş. vaay be çabuk geçiyor zaman ben hatırlıyorum bu postu okuduğumu. http://forum.paticik.com/konu.php?id=139188 Bir ömür boyu sürsün inşallah. Jelibon konusunda Ardeth e katılmadan edemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Yuh ben bunu nasıl kaçırmışım. Neyse biraz geç olucak ama hayırlı uğurlu olsun fedaykin, bir yastıkta kocayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Teşekkürler efem :) 2 yılı azıcık geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 off hatırlattınız ya..özlediim genee.duty free de kelepir oluor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 yok mu ya şöyle 1.5 - 2 ytl'ye bulsam 24'lük kolisini alıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 skittles küçükken en sevdiğim şekerleme idi nasıl bulabilirim ?? benimde canım çok çekiyo ya tad mükemmeldi az diş çürütmedik onla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 hic sevmem ama cikip bi kova aliim size inta, yerken resimlerimi koyarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar