Killer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 agalar ben boş topiğ acıyom diye banlandım benden 12*-4021* kat boş topiğ açanlar burda dal da..ağ yayılmış geziolar bilemicem ırkcılık var sarıyım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 cevap vercem de soruyu göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Füks naber lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 paticikte normal üyeler var bide maşşaklı üyeler var onlar açar sen bakarsın oo ne büyük deyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 haklımıyım haksızmıyım soru bu aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bu bölüme bos topic acarsın zaten sacmalama yeri burası ama diger bölmülere acıyosan yanlıslıklada olsa mesaj at silsinler topic i onlarda haklı forumlasrı kirleniyo kisisel ayrım yapacakalarını sanmam sonucta bu hataları yapanlar noob üyeler genelde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 haklısın aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Baydı ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Su resimleri bulmak için harcadiginiz enerjiye yazik hocam ya : ) Google i bulani buldurani : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Ekşi'de az önce rastladım. Ne kasacağım Dela'nın komşusu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 said: arkadaşım senin benimle bi derdin mi var? konunu şikayet etttim zaten kuzen mevzusu için gıcığım sana umarım banlanırsın lütfen biraz daha saygılı ol. zaten sana attığım özel mesajda belli neden banlandığın?Kuzen mevzusu yüzünden ban yemişsindir diye düşünüyorum çünkü o gün gerçekten haddi aşmıştın eh adminlerde anlamıştır durumu bide hakkatten boş topik açtığın yerlere dikkat etmiyosun.. ve sana haala gıcığım topiklerine msj yazmıcaktım ama tutamadım kendimi hadi herkese hayırlı iftarlar [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 19:05 tarihinde, heracles1986 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ya aga sen bi uza ne diyosun ne kuzen mevzusu 1 ay geçti o mevzu üstünden.1.5 hafta önceki bandan bahsediyorum ben.ayrıca farklı yerlere abuk subuk konu açmıyorum onuda bildiriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Ya tamam boş topicler , yalan değil de , heracles tencere dibin kara mevzusundasın . Senin topiclerin de pek anlam ifade etmiyor . [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 19:14 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 eyvallah Xaenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 seninkiler çok mu bişeye benziyo xaenin sus uza :) sadfasdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Ben topic açmıyorum ki . Açtığım son topic eğitimde yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 kafam girsin alınana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 zuahaha imza ya bak hangi ban bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 lan millet ana avrat düz gidecek nerdeyse, bişe olmuyo, ben bi argo kullandım , 5dk sonra uyarı yedim.. görürsünüz siz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 sen moderasyon u tehtidmi ediyorsun yoksa bre zındık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 asfsdfdssdfg çok komiksiniz lan şirin şeyler sizi. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 22:54 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 cok az seeder var abi 9gb torrent 3 seeder la nereye kadar gidecek bilmiyorum. Düşünüyorum da seed olmaz ise ben deadliest catch i izleyemez isem ne ederim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 cevab veremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 [spo] [/spo] off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar