Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 atlı birimler felan var dimi bu oyunda ^_^ benim için tw = atlı asker çünkü ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 var ama en ezik piyadeler dövüyor, topçulara şarj etmek dışında işe yaramadı demoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hm hadi yaw, şunu bida yapamıcakmıyım :p neyse mavi urbalılarla da bi yolunu şeyederiz ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 olmaz bu, direkt yokederler seni heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ozel paketi internete dusmus special forcemi ne 6 ozel birime sahipmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Çıkan versiyorda silah seslerinin olmaması ve kilitlenme problemleri var diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 toplarin gullenerin sesi yokmus ama herkezde ayni sorun yokmus yine donanim falan bugu klitlenmede oyunla ilgli sanirim 1,1 paket gelir yakinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 başlığı ben açmışım lan kendimle gurur duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 o zaman gec kalamdan yeni duyrulan butun oyunlarin basligini ac aman acele et ve daha cok mutlu ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 çıkmış da 50 dölar. dolar yükseldi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 cengizhan66 said: o zaman gec kalamdan yeni duyrulan butun oyunlarin basligini ac aman acele et ve daha cok mutlu ol :) cok acaip bi adamsin cok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bende aynisini senin icin dusunuyom :) kimbilir daha nekardar cok ortak yonlerimiz var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 olmamıs, oyun ozellikle, "total war gameplay"ını kaybetmış, savaşlar daha standart rts kıvamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Cuce said: olmamıs, oyun ozellikle, "total war gameplay"ını kaybetmış, savaşlar daha standart rts kıvamında tüfek icat edildi mertlik bozuldu, sanki biraz cossacks 2 nin 3d hali gibi olmuş evet :) birde medieval çok rahat çalışırken bu çok kastı makinayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 installer'ın takılması sorununu çözen var mı forumlara bakındım birçok kişi şikayet ediyor ama çözüm öneren olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 cevahir mavishopa gittim biraz önce ve ellerinde special forces edition kalmamış boynum bükük, elim boş döndüm eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yav az once oynadim gozlerime inanamadim medievel total war i roma total war i yapan adamlar nasil boyle berbat birsey yapmis olabilir yanlis oyunumu oynuyom baska empire total war diye bi oyunmu var acaba sorusu bile aklima geldi ananilmaz kotu :( daha kotusu olamazdi hatta almayi dusunen arkadaslara onerim asla almasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 dahada almam diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 total war gitmiş getysburg mu olmuş kısaca? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 cengizhan66 said: yav az once oynadim gozlerime inanamadim medievel total war i roma total war i yapan adamlar nasil boyle berbat birsey yapmis olabilir yanlis oyunumu oynuyom baska empire total war diye bi oyunmu var acaba sorusu bile aklima geldi ananilmaz kotu :( daha kotusu olamazdi hatta almayi dusunen arkadaslara onerim asla almasinlar Savalar mı kotu yoksa campaign nasıl? Bi fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 şu ana kadarki total war oyunları hep kılıç kalkan zamanında geçiyordu. ilk defa barutun etkin olarak kullanıldığı bir zaman işleniyor. topçuların etkisi arttırılmış, grenadier gibi el bombası atan adamlar ortaya çıkmış, süvarilerin kullanım şekli da haliyle değişmiş. tabii bir de deniz savaşları var. evet ben de yadırgamadım değil, ama kötü bir oyun da değil sadece alıştığımızın dışında bir tecrübe yaşatıyor. görsel olarak daha çok yadırgadım oyunu esasında, sanki bu kadar kastırmadan yinede güzel grafiklerin olduğu bir şekilde sunulabilirmiş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 gordugum onemli sorunlar sehir disi bir takim binalar var dusman buralara bi birlik gonderip yagmaliyo cok gicik bina olayi mafetmisler sanki konsol oyun ne tarim binasi var ne fabrika topcular kimildamiyo sadece ates ediyo tufekliler onundekine ates etmedi ve klicladada duz cizgi olarak saldirdi bi kisim yanlarda kaldi cok atlilar en ezik birlikler gemi savaslari acayip berbat... sam onu zaten yazmisti azcik harita bile guzel gozukmedi hic gozume simdilik bunlari fark ettim daha fazla oyniyasim yok hic cok buyuk hayal kirikligi oldu ha bide asker sayisi max da bile cok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 şu an sadece skirmish takıldım ne nedir diye. campaign e geçmedim. o yüzden bakamadım henüz, medievaldaki gibi bina dikme vs. yoksa harbi kötü olmuş (yazıyı yazdıktan sonra hemen bakıyorum). topçulardan sanırım sadece atların çektikleri haraket edebiliyor. öbür türlü zaten koskoca topu alıp nereye götürecek bence normal. çizgi halindeyken ateş etmemesi garip. acaba hem melee hem fire at will falan mı aktifti o anda yada cephane durumunda mı bir sorun vardı? başıma gelmedi. atlıların ezik olması normal, o devirde atlılar kaçan yada panikleyen düşmanın arkasından gönderiliyordu, yağmalama gibi işler yapıyorlardı yada düşman hatlarını bozmaya yarıyorlardı. hatta bazıları piyade rütbesine sahipti attan inip savaşacak şekilde eğitilmişlerdi. yani rohirim gibi charge eden süvari olayları oldukça ender o devirde (ama yok değil tabi). gemi savaşları da çok ekstra değil doğru, ama başka nasıl yapabilirlerdi? ya eski serilerdeki gibi otomatik sonuç gelecek şekilde olacaktı yada böyle olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 abi saece bisi sorcam grenadier denen dunyanin en sacma unitesi war mi bu oyundada yillardir rts tbs hepsini denedim bole bi angut unite var 40 tane adam elinde el bombasi yakip atiyor yok deyin bana ya bi molotofla butun orduyu fail ettircek o unite yok deyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar