fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 link pls ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 steam'de,garip birşekilde download etmiyor biraz ediyor takılıyor tekrar başlıyor sürekli vs. %2'de hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 beklentilerim 90/100 bulduğum 50/100 gemi savaşı olmamış. hayır yapamayacaktın madem ellemeseydin biz iyiydik böyle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 fede said: beklentilerim 90/100 bulduğum 50/100 gemi savaşı olmamış. hayır yapamayacaktın madem ellemeseydin biz iyiydik böyle de. biraz ayrinti ver ss de isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bu sitiyim ne şerrreffsizz bir yazılımdır bilmem ki. demo ulan bu, "this game is not available, try again later" nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Sunucular yükü kaldıramıyor. Peak vakti Steam'den iş yapılmaz bunu bilir bunu söylerim. Kendime de söylemem lazım gerçi arada bir, az çekmedim ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 steam dışında indirebileceğimiz biyer varmı? belki birileri upload etmiştir bir yerlere yani. bi de deniz savaşları nasıl olmuş? sid meirs pirates gibi falanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 oyun güzel olmuş. deniz savaşları zorlu gerçekten. ama detaylı yapılmış. grafikler güzel. orjinal alınır bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 http://img129.imageshack.us/img129/3018/medium.jpg tüm özellikler açık,grafik seviyeside medium'da böyle oynanıyor 15-20 fps arasında :) Laptopun sistemi 8600GS-M,2GB DDR2,T7500 2.2ghz Dual Core Deniz savaşlarına baktım bir tek hoş olmuş.Gemilerin özellikleri bana Tortuga'yı hatırlattı bugüne kadar deniz savaşlarından en çok o oyunda zevk almıştım ki çokta iyi bir oyun değildi. Güzel olacak güzel,hayvani bir fiyat biçmişler gerçi ama param olduğunda orjinal alıp öyle oynayacağım büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 evet deniz savaşları pirates gibi (biraz daha detaylı ama konsept aynı işte, üç çeşit gülle var zamanında doldurup zamanında basmak lazım, kontrol edebiliyorsunuz ayrıca gemi manevralarını) ama tek gemi kullanmadığınızdan kim kime dum duma, beceremedim çok feci kaybettim tarihi savaşı. nasıl kazanabilirim hiç bilmiyorum saniye saniye pause yapa yapa micro kasmadan. gemiler birbirine yanaşıp askerler kapışabiliyor. neyse sonra gidip kara savaşını kazandım. nihayet bugsız barut birimleri görebildim bir total war oyununda, düzgün çalışıyorlar çok şükür. square formation filan var, bilumum dragoon, hussar, line infantry birimleri var ama ne yalan söyleyeyim, tahmin ettiğim gibi: herkes aynı. tüfekleri çekip gümbom vuruyor herkes birbirini. ya da süngüyle kafadan dalıyorsun. uzaktan toplar gümbom sallıyor kime gelirse. süvariler tam gudik, arkadan önden daldılar gene perişan oldular. melee'de ilk charge kim yaparsa o bir miktar kayıp verdiriyor, geri kalan kapışma işte gudik süngüyle adam kesmeye kasmak, tarihin en gudik savaş şekli muhtemelen. tabii yeni bir konsept, yeni şey görmek güzel, waterloo fantezileri filan yapılır ama önceki total war oyunlarına kıyasla çok gudik strateji. herkes tüfekli, herkesin tüfeği aynı, herkesin defansı aynı, beni açmıyor. evlere girip oradan ateş açma, evde saklanan adamın evini topla başına yıkma güzel. amma velakin rome, medieval'dan sonra zayıf geldi hayli. oyunun hatası yok, dönem gudik. dönem total war'a yakışan dönem değil. grafikler güzel, birimler güzel, iskoçlar trampet çalıp yürüyor filan havası tamam, gemilerin kapışması süper detaylı, fps kastırmıyor ki sevindirici, hatta medieval 2'den sonra şaşırdım grafik geliştiği halde ağırlaşmamasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 gülle seçimleri tortuga'da da vardı ki en rahat deniz savaşı bence o oyunda vardı.Yanaşıp savaştırma vs. vs. Tortugaaaa dsafsd yeniden yükleyeyim cdsini bulursam bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 eskisinden tek farkı gemi savaşı gibime geldi. Onda da o tarz oyunlara göre pek bi yenilik göremedim. Hafiften hayal kırıklığı ilk izlenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Ben gemi savaşından pek memnun kalmadım açıkçası, sanki çok "arcade" olmuş gemiler çok çabuk dönebiliyorlar. Z seklinde giderseniz bütün topları ateşleyebildiğinizden (ki AI ateşliyor düşmanı görünce), ve Z şeklinde gitmek çok kolay oldugundan ne bileyim biraz eksik gibi geldi. Oynamayalı uzun zaman oldu ama sanki pirates daha iyi gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 @sam, yorumun için teşekkürler cidden güzel yapmışlar demekki. mtw2 baya bi kötüydü, mtw1 ve rome ile kıyaslayınca. serinin yeni oyunda bu derece gelişmesine cok sevindim. deniz savaşlarının pirates gibi olması da iyi düşünülmüş, sonuçta denenmiş ve tutmuş bir modeli baz almak genelde daha ii oluyor zaten. PAUSE ftw:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Birazda bina ve üretim hakkında bilgi verseniz.Merak ettiğim konulardan birisi.Sanırım şehrin dışında bazı bölgeler varmış ticaretle ilgili fln.Ha birde şehir sayısı nasıl.Umarım fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 veremeyiz çünkü demoda sadece iki tutorial ve iki tane tarihi savaş senaryosu var.o dediklerini oyun çıkınca ancak. mina rica ederim, çok kabaca bilgi verdim. biraz detayına inersem: kara birimlerinin menzil, isabet ihtimali, yakın dövüş saldırı ve savunma, moral gibi değerleri var. benim oynadığım savaş amerikan bağımsızlık mücadelesi sırasında geçtiğinden herkesin menzili ve isabet şansı aynıydı gördüğüm. sadece yakın dövüşle ilgili stat hayli değişiyordu elit birimler ve lapacılar arasında ama adamın üstüne yallah süngüyle saldırmak hantal kalıyor doğal olarak, paldır küldür indirirler konsantre ateş ile. topların canister shot olayı var, yakına gelirse düşman pompalı tüfek gibi dağıtıyorlar. onlara süvari ile dalmak lazım anlaşılan. ama hiç medieval gibi kafadan girip dağıtma ihtimali yok. zaten kare formasyonu olayı var meşhur, tam gg. tabii bu dediklerim oyunun sonlarına doğru geçen dönem, eğer m2'nin bıraktığı 1530'lardan başlarsa dönem muhtemelen oyunun başlarında bu kadar barut ağırlıklı savaş olmaz. fakat 1600'lerden sonra ateşgücünü en iyi odaklayabilen dağıtır sanırım. bildiğiniz total war oyunlarında okçuları en iyi kullanmayı becerenlerin sıkıntısı olmayacaktır tahminimce. yüksek yerde durmak önemli, kanatları savunmak önemli (melee dalmalarına gerek yok, yandan ateş yemeye başladınız mı dağılıyorsunuz) vs. topların menzili çok uzun ve atlar çekebiliyor gayet hızlıca ama isabetleri hayli düşük hele engebeliyse arazi. tümsek arkasından filan saklanarak ilerlerseniz hiç kayıp vermiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 sam peki ya corsack taki gibi 4 farkli askeri duzene gecip bonus alma olayi varmi ? (hatirladigim kadariyla bi duz sira vardi oyle iyi ates ediyodu bi savunma ilerleme kare sekli vardi bide dagilik gunlardan az hasar almak icin falan filan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 evet skirmish stance var dağıtıyorsun askerleri, bunun dışında eski oyunlardan bildiğimiz hazır formasyonlar var. ben single line yapıp boydan boya dizdim askerleri. eski oyunların aksine çift sıra derinliğinde olmak zorunda değil askerler. sayısal olarak bonus aldıklarını sanmıyorum ama işlevsel olarak çok büyük fark var. cepheyi dar tutarsanız arkadaki askerler ateş edemediğinden ateşgücünüz zayıflıyor. ama çok ince tutarsanız da süngü saldırısıyla dağılma ihtimaliniz artar tahminimce. bunun için arkada rezerv tutuyorum şahsen gerekirse kanatlara açılmak ya da karşılamak için. formasyonun önemi büyük sayısal bonus vermese de. öte yandan dost ateşine kurban gitme olayı var arkadaki askerlerinizin ateşinden, o nedenle yükseklikleri iyi kullanan dağıtır diye düşünüyorum. bir de cephane sınırlı ve bitebiliyor uzun süren kapışmalarda, ya süngü çekip dalacaksınız ya da geriye çekeceksiniz melee rezerv olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bonus yoksa korsack taki gibi olamaz m2tw deki gibi kendimiz dizcez boydan boya bi tek atlilarla saldiri yapcaz diyerturlu top tufek uzun uzun batik bayik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Sitesinde vardı böyle skirmisher stance tarzı olaylar. Teknoloji tabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 evet kendin diziyorsun ama bonusa gerek yok, nasıl dizdiğinin önemi var çünkü. tek sıra adamla 10 sıra adam aynı işi yapmıyor yani. öte yandan square formation çok güzel flanking olaylarına karşı, flank'i kalmıyor birimin, her yere ateş ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sam bir sorum daha olacakti kara savasindaki toplarin mermi cesidi varmi? mesela ingilizlerin cok kulandigi icine civi doldurup dusman yakina girince ateslemek gibi ? (fransiz savasinda hep kulanmislardi) bide kirim savasina kadar gitmez gerci ama ordada misket bombalari vardida neyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 evet yukarıda yazdım, canister shot var. pompalı tüfek gibi saçma fırlatıyorsun ve dağıtıyor bayağı, senin yazdığın olay. o yüzden piyade ile topların üstüne yürümek pek akıl karı değil böyle ağaçlık veya tümsek arkasından hemen süngü hücumuna geçmiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bugun oyun cikiyor beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Oha tamamen unutmuştum ben bunu, hatırlatma iyi oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar