Apache Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 eglenceli bi bulusma olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Dayı negzel buluşma yapıp topic açmış insanlar, alakasız gerginlik çıkarmayın. Ayrıca azmo sizin ev internet kafe mi öyle nası bi bilgisayar masasıdır o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Azmo, hayatımda ilk defa keşke kız olsaydım dedim. Çok yakışıklısın gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bayağı kaslıdır Azmo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Maşallah canım. Sert çocuk belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ewhhe gozlerime nolmus yaw, gerci ben cok duramadim malesef bi aksam ustu ugradim sora bide gece 2 den sabaha kadar azmolardaydim, promili aşmişiz biraz. yalniz ne mutfakmis dayi, efsane geyiklere sahne oldu. ha bi de bi olay soyliyim gece saat 4 oldu biz HAHAHAHAAHHAAH diye kahkaha atiyoruz filan camlar acik yan apartmandan amcanin teki cikti " YETER LAN SAAT KAC OLDU HASTIRIEAAAAAAAAAAAAWEHEU " filan tarzi bi yaklasimda bulundu bize. cok bombaydi. ama guzeldi dynamick gurbet ellerde olmasa gelirdi. not: gereksiz tartisma cikarmayin su konuyuda kapatin. sensible ve digerlerine soyluyorum. ha ayrica konuyu gereksiz yere de germeye calismayin. bize cirkin bulanlara saygimiz sonsuz ama onlarin resimleride gormek isteriz^^. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 18:25 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Zegna o ne gozler kardes,raki mi ictin yoksa ?:P ...Patide son zamanlarda turuyen arkadaslara soyluyorum her topikte,her otta bokta agresif yazanlar sizde toplanin sizide gorelim har har..Bende burdan ingilterede olan patiler varsa londrada toplanalim derim haha...bende raki icip kirmizi gozlere sahip olmak istiyorum QQQ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 :( [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Bitane daha var onu da koysaydın. [spo][/img][/spo] [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 18:54 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 isabele + rep (abla kuzen olayi olanakadar her gun arti rep) alatin acilen goz ameilyati olmasi laizm cok yasli cikmis(saclari kestirdi gozumden dustu inatla delirene kadar bole apcam) ncnin gozlerde o kadar uyuk dielmis lan bu arada azmo istanbula bu hafta geldiysen sictik ben ayakta duramiyom yorgunnuktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 vay vay şöyle şeyleri istanbulda yapsanız bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 İstanbula gelirim lan ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 sensible asagidaki resimdeki sen misin? said: Sensible 15 Eylül 2007, Cumartesi - 18:53 tarihinde demis ki: Bitane daha var onu da koysaydın. [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 19:27 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 19:28 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Benim nolmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Arkandaki elektrik supurgesiyle mi yikiyorsun saçlarini aga, o ne oyle ? Arkadan biri kafaya takmişta, cekmiş sanki senin saçlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Oha gitarı elektrik süpürgesi olarak nasıl gördün :D Evde ayarı kaçık bi saç kurutma makinesi var ondan öyle oluyo saçlar [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 19:53 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 aga o valizle gelen arkadaş kim ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 dela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Monsieur Delanoresse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 arcane AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Fistan lahanaya benziyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 süpermiş ya keşke bende orda olsaydım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Yalnız tunca "BAYAN BENİMLE" dercesine atmış kolunu , gözümden kaçmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 aushdua arcane repu+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar