Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buyuk Paticik Ankarazmo Bulusmasi (bayagi Resim var kotaliysaniz dikkatli girin bir tane spoiler tag

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

ewhhe gozlerime nolmus yaw, gerci ben cok duramadim malesef bi aksam ustu ugradim sora bide gece 2 den sabaha kadar azmolardaydim, promili aşmişiz biraz.

yalniz ne mutfakmis dayi, efsane geyiklere sahne oldu.
ha bi de bi olay soyliyim gece saat 4 oldu biz HAHAHAHAAHHAAH diye kahkaha atiyoruz filan camlar acik yan apartmandan amcanin teki cikti " YETER LAN SAAT KAC OLDU HASTIRIEAAAAAAAAAAAAWEHEU " filan tarzi bi yaklasimda bulundu bize.

cok bombaydi.

ama guzeldi dynamick gurbet ellerde olmasa gelirdi.

not: gereksiz tartisma cikarmayin su konuyuda kapatin.
sensible ve digerlerine soyluyorum.
ha ayrica konuyu gereksiz yere de germeye calismayin.
bize cirkin bulanlara saygimiz sonsuz ama onlarin resimleride gormek isteriz^^.

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 18:25 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna o ne gozler kardes,raki mi ictin yoksa ?:P ...Patide son zamanlarda turuyen arkadaslara soyluyorum her topikte,her otta bokta agresif yazanlar sizde toplanin sizide gorelim har har..Bende burdan ingilterede olan patiler varsa londrada toplanalim derim haha...bende raki icip kirmizi gozlere sahip olmak istiyorum QQQ...
Sosyal ağlarda paylaş

isabele + rep (abla kuzen olayi olanakadar her gun arti rep)
alatin acilen goz ameilyati olmasi laizm cok yasli cikmis(saclari kestirdi gozumden dustu inatla delirene kadar bole apcam)
ncnin gozlerde o kadar uyuk dielmis lan

bu arada azmo istanbula bu hafta geldiysen sictik
ben ayakta duramiyom yorgunnuktan
Sosyal ağlarda paylaş

sensible asagidaki resimdeki sen misin?

said:
Sensible 15 Eylül 2007, Cumartesi - 18:53 tarihinde demis ki:
Bitane daha var onu da koysaydın.

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 19:27 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 19:28 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...