Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe - Inter Milan

la_bombonera

Öne çıkan mesajlar

yahu inter de kadro biter mi hiç? suazosu var, cresposu var, ibrahimovic, cordoba, zanetti, cambiasso, cruz, var da var anasını satayım. hangi biriyle baş edecen?

zico yine ortasahada aurelio ile selçuk'u oynatacak. deivid yine abuk sabuk şeyler yapacak, kezman yalnız kalacak. senaryo aynı. zaten forvetimiz de yok doğru düzgün. bari kezman'ın arkasında tümer ve alex oynasa da uzaktan muzaktan gol bulsak.

maç kötü giderse roberto carlos ileriye çıkmak durumunda kalacak sık sık, onun boş bıraktığı alanı dolduracak adam yok.

bana sorarsanız

volkan

önder edu lugano r.carlos

aurelio deniz

tümer alex u.boral

kezman

şeklinde oynamak lazım. tümer yorulunca yerine colin kazım taze kan olarak girebilir.

önder ve roberto carlos'un ileri çıkışlarda dikkatli olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

interin ası yedeği farketmiyor , yedekleride en üst seviye milli takımlarda oynayan adamlar , geçen sezon italyada puan rekoru kırarak şampiyon olmuş bir takım..
4.torba takımlarının 1.torba takımlarını yendiği pek görülen bir olay değil CL de ama ben bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum..kazanamasak bile galibiyeti hak eden takım biz olacaz , gerisi futbol şansına kalmış...
Sosyal ağlarda paylaş

otoriteler ?

selim soydan ?
gürcan bilgiç ?
ziya şengül ?

ya da la gazetta dello sport ?

fenerbahçe'nin rezil olacağını söylemiyoruz ama bu maçtan puan çıkartması süpriz olur diyorum sadece, bir ihtimal var tabii ki çıkartmak için. sadece gerçekleri söylüyorum kendimce, kendimizi dev aynasında görmemizin bir anlamı yok. fenerbahçe kim inter kim.
Sosyal ağlarda paylaş

senin söylemek istediğini anladım haklı olduğun zamanlar yerler var ama abartmanında bir anlamı yok. bazen ipin ucunu kaçırıp farklı yerlere çekiyoruz ondan sonra mağlubiyet geldiğinde bu durumda kulüplerimiz zarar görüyor. zaten futbolcular sahaya herşeyin bilincinde çıkmak üzere hazırlanıyorlardır, bizim söylediklerimiz genelde havada kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

assagilayan yok, gucunu bilmekle alakasi var, futbolu analiz etmekle alakasi var. Fenerin sezon basindan beri bir macta 1-2 golden fazla atmadigini goruyoruz, averajimizin 0 oldugunu goruyoruz, karsimizda da belki avrupanin en iyi offasif takimlarindan birini goruyoruz. Elbette karsi taraf kucumserse veya erken kart falan gorurulerse is degisebilir ama su ana kadar kendi kanim buna isaret ediyor.

dedigim gibi, yanilmak istiyorum, hem de cok.
Sosyal ağlarda paylaş

inter defansa defans koymayarak fenerle dalga geçiyor yani.

fenerbahçeden malesef ümitli değilim oynadığımız futbol fiyasko eğer bu maç bi parlama olurda iyi oynarsak o zaman değişebilir düşüncem.

skoru soylersem.

2-0 fenerbahçe.

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 16:14 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yedek-as farketmez tabi sonucta bu inter, büyük kulup gercekten. ama sunu da unutmayalım ki fenerbahce için 1. torbadan gelecek en iyi takım geldi. hem kadro acısından hem de form durumu acısından inter 1. torbanın en kotusu.

onemli eksikleri olup bir de ilk macta istanbul'a gelmeleri fenerbahce için daha da avantaj oldu. daha iyisi olamazdı bana göre fb için. bence artık bu avantajı da en iyi şekilde kullanıp artık taraftarını büyük bir galibiyetle mutlu etmesi lazım.

ama bahsettiğimiz sey kolay değil tabi. hem fenerbahcenin formsuz olması hem de interin ibrahimovic gibi fb defansını darmadagan edebilecek bir golcusunun olması korkutuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi

73'üncü dakikada Figo sol kanattan orta yapıcak volkanın yumrukladığı top İbrahimovic'in önüne düşücek ama ibrahimovic karşı karşıya kaçırıcak. Birde cambiasso 81. dakika da sakatlanıcak İnter 3 değişiklik hakkını kullandığı için 10 kişi oynamak zorunda kalıcak .
Şimdilik gorduklerim bu kadar 0-0 gibi gözüküyor maç

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 17:32 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...