Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
175 çıktı ve aman yarabii ben bu kadar sağlam bölüm mü olur ya! Her sahneyi tekrar tekrar izledim ahahaha! İnanılmaz harika bir bölümdü ya.

SENTO YOUSE SHAZZAN-SAN ?!

Link:http://www.nyaatorrents.org/?page=torrentinfo&tid=86515
Mesaj tarihi:
gül gül bayıldım ya sorma, bir yerden sonra ne olsa şaşmamaya başladım ahaha

"HASEGAWA-SAN'IN KOLU DİYECEKTİN DEĞİL Mİ?! EVET ÖYLE DEDİN!!"
Mesaj tarihi:
böyle recap'e can kurban lol, bütün zura versiyonlarını birarada görmek istemiştim hep.

wo ai ni şahane, onun bitmesine üzüldüm sadece. :/

evet yeni yoşivara arc'ı görünce çok sevindim. (tu)
Mesaj tarihi:
yeni arc şahane başladı, yalnız şişiyo zangetsu oji-san galiba eheh. intro'da da kamui görünüyor, acaba onun hikayesinin devamı mı gelecek bundan sonra diye meraklandım. en çok onun kagura ile hesaplaşmasını bekliyorum gintama'da.
Mesaj tarihi:
Bence daha Kamui'ye var ya hemen çıkmaz bidaha kolay kolay.Ben biraz geçmiş aydınlansın istiyorum çocukluk halleri de görünüyor bende ona umutlandım açıkcası.Ya aslında öyle bir potansiyel varki bu karakter base ile Battle animenin kralını yaparsın attacklara isim versen. Gerçi şişiriyor da olabilirim çok sevdigimden.
Mesaj tarihi:

177

jump kapağında TAKATIN-MAN, elinde ekmekle lol

evet güzel bölümdü, ninja tam takıntılı manyak çıktı. tsukuyo da sanırım gintoki'ye aşık olan ikinci karakter serideki, ilginç gelişme.

Mesaj tarihi:
Sawer senin 178 dediğin bizim 177 mi?

Tsukuyo ağda, en son jirai kapıyı açıp yoshiwarayı gösterince bitiyor?

Çünkü ben 178 diye indirdim aynı bölüm çıktı da :)
Mesaj tarihi:
valla ben 178 diye indirdim ve aynı bölüm sanırım İkimizin bahsettiği ama cruncyrollden bakarsan doğru bölüm numarası 178 gibi gözüküyor.177 yeni arch'ın başladığı bölüm.
Mesaj tarihi:
of monkey hunter g arc süper ya, rumbel çıkarmış diye gene biraz seyrettim de. şahane mmo parodisi, zura lol ile bitiriyor her cümleyi hahah
Mesaj tarihi:
ortadaki herhangi bir arc'a zıplaman bence yanlış olur, karakterleri tanıyıp ısınmak lazım baştan başlayıp. yavaş yavaş açılıyor ilk 10 bölümden sonra filan.
Mesaj tarihi:

179

süper bölümdü, adam tam piskopat çıktı. gin-san da ciddi moda geçti. hemoroidli ninja bile aksiyona katıldı ehe

ha bir de sondaki okuyucu mektubu kısmı süperdi ahaha

Mesaj tarihi:
Ya bişiy sorcam Gintama'nın adam gibi RAW'ı neden yok ya?? Tokyo-Tosho'dan bakıyorum leopard raw var.Video gayet iyi ama o HorribleSubs'ta da duyduğum hafif tiz bir ses var.Baktım bendeki rumbel olan eskilere, onlarda yok. O sesin olmadığı raw var mı ki?

Bu arada Horrible'ın subları ile leopard'ın rawı uyuşuyor isteyen remux yapabilir.Ben de zaten o yüzden süper kalite raw arıyorum, arşivlik yapacağım için.

edik: bide şimdi baktım rumbel'dan aldığım .mkv'ler (103. bölüm mesela) 200mb falan.Boyut farkı da varmış.
  • Yeni Oluştur...