Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yato içizoku bence olabilecek en epikkk düşmanlar, diğer öbürleri ningen nihayetinde. bunlar ise gintama'nın süpergüç kazanmış mandalorian'ları. (:P)
Mesaj tarihi:
katsura ve elizabeth ikilisi süper ya. gerçi daha ben 40 lardayım yol uzun ama günde imkanım olmasına rağmen *538*03485*438 tane bölüm izlemiyorum. çok süper bişi bu. internet geyiği vardı süperdi haha
Mesaj tarihi:
Sam said:
yato içizoku bence olabilecek en epikkk düşmanlar, diğer öbürleri ningen nihayetinde. bunlar ise gintama'nın süpergüç kazanmış mandalorian'ları. (:P)

Zaten serinin en başında mesele takasugi değil, amantoydu ama Takasugi'nin Harusame ile bağlantısı vardı zaten, o yüzden Takasugi ile Yato'nun yolları kesişebilir.
Mesaj tarihi:
109 ve 110 da çıktı rumbel'dan. bomba sürpriz var 109'da, cüce'ye seyrettirmek lazım özellikle heh. 110 hayli komikti. :)

157 nereye baksam raw idi, sub'lı çıkmışsa ne ala.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

158-159

8 tabak geyiği ve azrail & meleğin yapışması kırdı geçirdi lol

111-112 de çıktı rumbel'dan.

ahaha uğraşıp cosplay'ini yapmak lazım cidden!
Mesaj tarihi:
benim de gözümden yaş geldi tekrar 160'ta, çok komik bu arc. taka-tin bombaydı heh. 113 de rumbel'dan çıktı bu arada. gittikçe güzelleşiyor bu seri cidden.

DONDAKEEEE?!!!
Mesaj tarihi:
Rumbel 114'ü çıkarmış dl ediyorum şuan.Bu Otsu archı aşmış bir arch ya ama zaten Gintama aşmış bişiy, sadece bu archa özgü değil.Her bölümü mü süper olur bir animenin ya.
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
167'yi izleyin kesin, poligon vs piksel tartışması üzerinden jrpg arc'ı başladı hahaha

167

kagura'nın tama'nın kafasındaki piksellerde turp kesmesinde koptum ahah

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
horibılsabs kapanmış sanırım ama gogoanime.com diye başka bir yer açılmış gintama'ları çıktığı gün veren.

168-169

minigame ile para kırıp sonra save ettiler ahah

169'u başlatmak için kod yazmaları, parti üyesi yapay zeka ayarlarıyla oynamaları süperdi lol

yalnız birkaç haftadır verdikleri yeni ed şahane, en iyi gintama ed olmuş bence. sahneler ayrı komik. ed'deki tama da süper heh

WOOO AIII NIIIII
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Üstüste post atmak istemedim ama; Horible Subs'ın videolarında ses ile video uyuşmuyor.Bunun sebebi videodaki fps ayarının yanlış olması.Belki düzeltmişsinizdir ama benim gibi daha önce bilmeyenler de öğrensin.Bunu düzeltemek için şu adımları izlicez:

1.http://www.videohelp.com/tools/mkvtoolnix sitesinde "Download from mirror (direct link)" e basıp 4.7mb MKVtoolnix var.Bunu indirip kuruyoruz.Kurudğunuz yer öenmli değil ben masaüstünde yeni klasöre kurdum.

2.http://www.videohelp.com/tools/MKVExtractGUI de "Download from mirror (direct link)" basıp "MKVEXtractGUI and MKVE Wizard" indiriyoruz. Bunları 1. adımdaki MKVtoolnix ile aynı yere dizine koyuyoruz (yeni klasör)

3.Dizindeki "mmg" dosyasını açıyoruz. Orda "Input" bölümünün kenarında "add" var.Bozuk dosyayı seçiyoruz.

4.Dosyayı seçince Input'un altındaki "tracks chapters and tags" kısmında 3 öğe olması lazım.Video olanını (en üstteki) seçiyoruz.

5. "tracks chapters and tags" bölümünün altında "format spesific options" a basıyoruz.FPS kısmına 24 yazıyoruz.

6.Output kısmına orjinal dosya adının sonuna birşey ekliyoruz, örneğin ben "edited" ekledim.

7.En yukarıdaki menüden Muxing'de start muxing'e basıyoruz.

8.Bitti.
Mesaj tarihi:
eyvallah çok makbule geçti, horibıl çaldığı sub'ları bile düzgün yayınlayamıyor zaten heh.

monster hunter arc süper ahahah
  • Yeni Oluştur...