Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Desu flag actirmadiklsrindan korkmak lazim bole trollerin ahah, zaten yapti geyigini Bu arada sevindim jump festada "2016 da hikayeyi bitiricem ama gintama bitene kadar sugita kel kalicak" demis eheuheu
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 bitirince devam etsin bari kişimoto kişisi gibi. OUR ADVENTURE IS JUST STARTING yapsın lol.
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Hakketten Zura nerde? Yatolar joi rebeller ile çalışıyor şu an ama zura yok meydanda.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 zura'yi en cok is yapacagi bolumlere koymuyor genelde.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 mantikli yapiyor, courtesan bolumunde benimde gozlerim aramisti ama kliseye vuruyor iste her isyan temali bolumde zurayi gormek :P http://images4.fanpop.com/image/photos/21600000/Gin-Zura-Takasugi-as-Kids-gintama-21661953-2322-1620.jpg
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Masakari said: Hakketten Zura nerde? Yatolar joi rebeller ile çalışıyor şu an ama zura yok meydanda. Bunlar Joi değil, Kiheitai. Farklı factionlar, savaş sonrasında birbirleriyle bağlantılı değiller. Ama tabi Zura'nın da gelmesi lazım kesinlikle. Bütün önemli karakterler geldi bi Zura eksik. Gerçi Revolution arcını bile kaçırdı, bunu hayli hayli kaçırır.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/900/908/4f8.jpg
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 304 nihayet çocukluklarını da gösteriyor artık. kamui ile kagura'yı da daha anlatmasını bekliyorum hadi bakalım. çok iyi dövüşler ama, öbür seriler de izleyip öğrensin biraz sırf kılıç çarpıştırmakla olmuyor bu işler. o rezil op'u da değiştirmişler nihayet, yenisini yapan grup eski serideki donten'i yapmıştı sanırım iyi adamlar.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 gintama herseyi iyi yapiyor ya, aksiyon desen en baba shounenlere kafa tutuyor her arcta, kareografi filan cgi bokuna girmeden yardiriyorlar. kabuki arc filan efsaneydi direk karakter gelistirme desen 28 bolum alakasiz bir suru karakter tanitip oyle bir orduki adam hikayeyi hani cok orjinal, steryotiplere kaymayan birsuru karakter yaratti. kagurayi ozetlemek istesen bilmiyene anlatamazsin hani gintokiyi filan gectim ana hikaye desen adamin ilk arcta gomdugu seyler catir catir ilerde cikiyor asspull kasmadigi icin, oha nasil ya boylemiymis bu oluyorsun, twistler filan tadinda filler desen gintamadan iyi filler yapan yok, mangayi okumayan hani filler izledigini anlamaz, 300 bolumde kotu denebilicek 10 bolum zor cikar ve komedisi tabiki, japon umut sarikayasi adam direk. nasil bir gozlem yetenegi o ya, gintama yuzunden artik "komedi" temali baska anime filan izliyemiyorum, gulduremiyorlar beni sdfafsd https://41.media.tumblr.com/a22723d12d15c7d8c48c6add9698f921/tumblr_mixju8qVzB1r29b6jo1_500.png hani en iyi star wars spoofu derken en baba karakterlerden birini sokup ters kose etti adam :D komiklik sakalar derken zort diye dayiyor dramayi su dunyayi cekilir kilan nadir seylerden biri gintama :P
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ahah cidden öyle valla, 96'yı oturdum tekrar izledim. nasıl badass adam "bir kadın uğruna bir gezegeni yokedeceğim" kısmında, seride beni en gazlayan sahnelerden biri. derken http://i277.photobucket.com/albums/kk48/lucre_noin/Gintama/Characters/Umibozu/21.png AKİRAMERUNA! OTOKOTAÇİYO! gözlerimiz yollarda umibouzu-san.
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Sam said: AKİRAMERUNA! OTOKOTAÇİYO! Direk gozumun onune geldi su, akebinde bizimkilerin tepkileri.Salak salak guluyorum su an.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 spoiler vermem kesinlikle konu gintama oluncada sunu diyim: sam ilerki arclarda cok mutlu olucaksin :D
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ahah iyi iyi, en son kaç yıl oldu göreli, santa bölümlerinde görmüştük en son sanırım
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Laurelin said: http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/900/908/4f8.jpg tekrar izledim 237yi gözümden yaşlar gelene kadar kahkaha attım gene :D :D harika mizah ya :D
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 yeni bolum yok etti ortaligi. hayirdir ya. anime gintama'ya secde etsin.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Gintama bittigi zaman ruhumda olusucak bosluk karadelik filan olucak heralde :( Mangada her arc yok artik derken dahada iyiye gidiyor, gintama turkte yedim zaten buyuk bi spo. Hic mangaya bakmayin, mangayi katliyor cunki anime :D
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 2. ye izledim bu arada muhtesem ya son bolum :D su animeyi ders olarak okutmak lazim nasil duzgun karakter islenisi yapilir diye :D bir karakterin nasil yoldan ciktigini anlamak ve kaybedilenleri vurgulamak icin 3 film yapanlara gostermek lazim ozellikle :P takasugi - zura - gintoki - shouyo iliskisi efsane direk ya. o kadar ozenli islemiski adam cocukluklarindan. kompleks degil belki ama saglam, inandirici, ayaklari yere basiyor. friend zone yedim, i am more special than you, just according to keikaku, ruya gordum darkside a gectim filan tiriska kaliyor su anlatimin yaninda :P izlerken onu dusundum hani gintamada tiksindigim, sevmedigim karakter yok. her karakter inandirici bir kisilik koyabiliyor ortaya ve komedi ile ciddiyet arasindaki gecisleri sahane yapiyor adam. su arc acik ara serinin en iyi arci, ne olur bitmesin ya :(
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 304 mükemmel olmuş ya. Tek kelimeyle kusursuz. Çocukluklarını ve hocalarını detaylıca gördük sonunda. Bayağıdır göstericem diyip göstermiyordu, filmi çıkıcak diye filan trollemişlerdi hatta :D ama gösterdi en sonunda. Konuyu da çok kaliteli işliyor. Düşünüyorum düşünüyorum kusur bulamıyorum ya. Bir de dolu doluydu, bi bölüme nasıl sığdırmışlar bunu kafam basmadı resmen. Kamui vs Kagura dövüşü, onların geçmişleri, duyguları, şu anki durumlarının temeli, Takasugi vs Gintoki dövüşü, onların geçmişleri, duyguları, şu anki durumlarının temeli filan tek bölüme sığdırmışlar. Biraz sulandırsan bi sezonluk anime çıkardı sırf şu bölümden ^^ (Sulandırmasınlar/sakız gibi uzatmasınlar tabi, konsantre bir şekilde dolu dolu bir bölüm izlemenin keyfi hiçbir şeyde yok) Kamui vs Kagura dövüşü yetmedi ama, daha fazla istiyorum.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 kamui, kagura, okita yalnız devamlı birbirini yiyen okita ve kagura'nın aslında nihayetinde efektif olarak beraber kamui'ye karşı çalışmış olması, kagura'nın o yaraları avantajına kullanması bölümün şahsi olarak en hoşuma giden tarafıydı doğrusu. http://images4.fanpop.com/image/photos/22100000/Sougo-and-Kagura-okita-x-kagura-22183647-1023-1488.jpg otp
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2016 Beklenmedik yerden vurdu.Bir de Shoyo ile gecirdikleri döneme ait ne tatli mini arc olur lan.Yapsa ya goril.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Haftaya arc bitiyor galiba, nasıl bağlayacak acaba?
Shean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 bb shinsengumi arc başlıcak sonrasında mangayı okudum dayanamayıp daha arc bitmemiş bile... nasıl yetiştircekler acaba. manga biter ama yakında tamamen. o kesin gibi duruyor. ölümümden önce gintama'nın sonunu görmek çok güzel.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 hey gidi, 300 bölüm foreshadowing yaptıktan sonra gördük olay neymiş. vay anasını sayın seyirciler.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 foreshadowingide en iyi biz biliriz :3 daha bisey gormediniz sfdafdsa, manga yuzunden kafayi yicem :D
Öne çıkan mesajlar