Sawer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 sublandımı yoksa raw flmmı seyrediyorsun ben en son 88i seyrettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 sublandı çıkalı 2 saat falan oluyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Türkçe'ye çevirmeye başladık üç arkadaş. Hard sub yapıyoruz. İlk bölümlerde biraz hatalar oluyor hepimiz sıfırdan başladığımız için ama yavaş yavaş geliştiriyoruz. Linkini vermek istedim. Rapidshare ve file factory linkleri bulabilirsiniz izlemek isterseniz. Hard Boiled Subs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 91, 92, 93 sublandı. Seed az olduğu için baya yavaş iniyor orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Gintama da başka anime/tv show'ları/kültürel olaylara referanslar ve japonca kelime oyunları çok fazla; çeviren arkadaşlara şimdiden bol sabırlar diliyorum. Bu arada 100. bölümden sonraki raw'ları rahatça indirebileceğim de bir yer arıyorum. Bilen veya elinde olan arkadaşlar varsa lütfen irtibata geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 http://tokyotosho.com/search.php?terms=gintama&type=0 GHorrible Subs 139'a kadar ilerletmiş görünüyor ama sanırım arşivlik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 topu topu 6 bölüm subladılar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 rumbel 94 ve 95 i çıkardı.İndirelim bakalım:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 "If You Are A Man, Be A Madao..." Budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 en son bleach'te kenpaçi bölümleri izledikten sonra üstüne madao çok güzel oldu lol. hala bekliyorum kenpaçi göndermesi gintama'da madao'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 vardi zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 claranın sahnesi süperdi ya:D. Bide heidiye haici diyolarmış oda ilginç:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 hangi bölümde viktor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 kondou yamazakiye boguruyordu kenpachi kun? zaraki kenpachi kun? filan diye su gintoki nin hasta oldugu bolumde cok ufak tek cumlelik bisey de genede bahsettiler bir kere :p eva dan ikari gendou gondermesi gibi bir gonderme bekliyorum ama hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 evet madao'nun kendisi yapması lazım kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 OFFFFF 96 EFSANEEEEEEE AKİRAMERUNA!!! OTOKOTAÇİYO!!! of gözümden yaş geldi, mükemmel lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 muahahahahah 96 gintaminin en efsane bolumlerinden biri direk geri kaguranin babasi birazda efsane olan asdfasfdasdf mukemmel olmus ama, bole bilimkurgu geyigi iyi gitti ehahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 96 son kısmı tekrar tekrar seyretmekten bir hal oldum, hayır öyle bir u dönüşü var ki. "baban bir kadın için bir gezegeni yokedecek" dediği yerde çok duygulanıyorum, ardından dağılıyorum. harbi helal dorama ile mizahı böyle güzel birleştirmeye. ONNA NO TAMENİ!!! umibouzu harbi efsane karakter lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 99 lol yardım etmedi diye kılıçbalığıyla öldürdüğü kısım süperdi. ha bir de space hunter 2 posteri umibouzu'lu eheh, genel olarak süperdi zaten bölüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 WENTENDO OWEEE dynasty warriors ile iyi dalga gecmisler oda nabunaga cikip kusmaya basladi filan sadfsadf super bolumlerdi bu bolumde raw izlemeye basladim mario janai katsuo da! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 100 LOL of of çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 100 bölümde sonunda mükemmel açılış şarkısı dontene kavuştuk... 101de de Shinsengumi Rebellion arc başlıyor... Keyfimize diyecek yok. Bol kanlı Gintama sezonu başlıyor yuppi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 ay ölüyorum gülmekten 99 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 102 - 105 i dün yayınladı Rumbel. Gerçi 104ü tekrar kodluyorlarmış karaoke problemleri yüzünden. Yeni arc süpermiş. Ama Zura da olmalıydı =((. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 zura janai katsura da! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar