Luriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Hangi subdan izlediniz? Horrible substan çıkmamış daha.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 kindahorriblesubs var, :P onu indiriyorum şimdi.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 sketto dansu kurosovva gene çok fena değildi, gintama'cılar bulaştırmış biraz ehu. 228 okita ahahaha adam legendary bölüm genel olarak süper komikti zaten lol of bir de "love chloris hole'a ulaşamayan bankai açamamış şinigamidir" kısmı yardı ahah bir de yeni açılış & kapanış çok iyi olmuş.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 HAHAHAHAHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH gözlerimden yaş geldi, yok böyle bir dizi lmao
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 HAHAHAHAHAHHAHAHA inanılmaz güzel olmuş harika bir bölüm
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 230 Zura'nın spamı çok çok iyiydi. Pa-chinko espirisine de baya güldüm. 231 büyük ihtimalle 175 gibi (dişçiye gitmişlerdi) bir bölüm olacak, beklentilerim büyük.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Bölümün başları inanılmaz bi şekilde tanıdık geldi bana ahahahahah
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 231 AHAHHAHAHHAHAHHAHHSHHDAAHDHASDFASDFSDFĞASDÜASÜDFĞÜAĞÜS
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 231 of kol kırma sahnesinden itibaren hijikata'nın dediği gibi ağlayana kadar güldüm. dignified episode lmao
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 su bolumu amerikada veya daha kotusu turkiyede filan gosterseler ic savas cikar asdffdsa
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hahahah abi nasıl bi bölümdü o ya hahaha of ya ben gintamanın mangasını hiç okumuom bunlar var mı mangada?
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ya var da seslendirme olayı bitiriyor yani, mangada aynı verimi alamadım. nodame cantabile gibi. :p
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Evet animedeki seslendirme çok çok iyi, yıldızlar geçidi zaten. Soundtrackleri de çok iyi. Birde manganın ilk chapterlarında art biraz daha iç içe, daha az seçilebilir, küçük panellerin sık kullanıldığı bir şekildeydi. Animede hem Sorachi'nin çizimlerinin güzelliği korunmuş, diğer yandan panel sistemi olmadığından hepsi açık seçik ortaya çıkmış. O açıdan One Piece'in animesi ve mangası arasındaki farka çok benziyor. Yanlız Gintama hakkaten çok cüretkar. Nobunaga, Mitsuhide ve Hideyoshi'nin brief trio olduğu bölümler Türkiye'de II.Beyazıt, Yavuz ve Kanuni ile yapılsa mesela kopacak patırtıyı hesaplamaya quantum bilgisayarı yetmez. Şimdi gözümün önüne getirdim ama II. Beyazıt'ın Yavuz'a söverken slip donla duvarları yumrukladığı bir an, inanılmaz komik olurdu heralde.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Japonların o konuda biraz daha rahat olmasından dolayı olabilir
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA İnanılmaz mükemmel iyi olmuş bu bölüm, harika olmuş. Zura'yı da baya özlemiştik iyi geldi. Gülmekten mideme kramp giriyordu nerdeyse DARK VADER.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 OP deki yeni hatun da ortaya çıktı en sonunda(Gintoki yle bayağı çabuk anlaştılar yalnız ahahahah) ELIZABETH-SANNNN! GO AHEAD AND DESTROY EARTH!!!
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 şahane arc başladı of 232 ZURA.. ZURA.. ZURA.. LMAO elizabesu'nun hikayesini nihayet anlatıyorlar ya, çok sevindim. RENHO İÇİZOKU!!! tanako atsuko da seslendirmeye katılınca eksik seiyuu tanrısı kalmadı gibi seride. sakamoto'lar da 1500 bölüm sonra döndü nihayet lol
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 lololol bu kadar sapik bi bolumu anca gintama yapabilirdi zaten asdfasdf -there is a map here -all I can see is a forest dfasasdfasdfasfd cok iyi ya ahahahahahahahah
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 of çok iyi arc ya, renho da gerçek bir politikacı lawl kılıçdaroğlu içizoku da çıksa keşke ahahaha
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 AHAHAHA AHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAH AHAHAHA sonunu cok iyi bagladilar ya lol, RENHOGUN -> RENPOGUN asfsafd aslanim sunrise ya, troll mode on gene eheuehe, zaten white devil -> charz red zaku espriside superdi, NES kasetleri dakr vader filan derken retro overload yapti bolum ehuehu
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://img2.sankakustatic.com/wp-content/gallery/safe-misc-xii/gintama-funeral.jpg japonyada muhtesem yuzyil etkisi yapip ortaligi katristirmis su bolum zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 İKİMAAAAASSS of son 2dk kopardı, mutsu da az değil ahah
Öne çıkan mesajlar