Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sketto dansu kurosovva gene çok fena değildi, gintama'cılar bulaştırmış biraz ehu.

228

okita ahahaha adam legendary

bölüm genel olarak süper komikti zaten lol

of bir de "love chloris hole'a ulaşamayan bankai açamamış şinigamidir" kısmı yardı ahah

bir de yeni açılış & kapanış çok iyi olmuş.
Mesaj tarihi:

230

Zura'nın spamı çok çok iyiydi. Pa-chinko espirisine de baya güldüm.

231 büyük ihtimalle 175 gibi (dişçiye gitmişlerdi) bir bölüm olacak, beklentilerim büyük.
Mesaj tarihi:
Evet animedeki seslendirme çok çok iyi, yıldızlar geçidi zaten. Soundtrackleri de çok iyi.

Birde manganın ilk chapterlarında art biraz daha iç içe, daha az seçilebilir, küçük panellerin sık kullanıldığı bir şekildeydi. Animede hem Sorachi'nin çizimlerinin güzelliği korunmuş, diğer yandan panel sistemi olmadığından hepsi açık seçik ortaya çıkmış. O açıdan One Piece'in animesi ve mangası arasındaki farka çok benziyor.

Yanlız Gintama hakkaten çok cüretkar. Nobunaga, Mitsuhide ve Hideyoshi'nin brief trio olduğu bölümler Türkiye'de II.Beyazıt, Yavuz ve Kanuni ile yapılsa mesela kopacak patırtıyı hesaplamaya quantum bilgisayarı yetmez. Şimdi gözümün önüne getirdim ama II. Beyazıt'ın Yavuz'a söverken slip donla duvarları yumrukladığı bir an, inanılmaz komik olurdu heralde.
Mesaj tarihi:
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

İnanılmaz mükemmel iyi olmuş bu bölüm, harika olmuş. Zura'yı da baya özlemiştik iyi geldi. Gülmekten mideme kramp giriyordu nerdeyse

DARK VADER.

Mesaj tarihi:

şahane arc başladı of

232

ZURA.. ZURA.. ZURA..

LMAO

elizabesu'nun hikayesini nihayet anlatıyorlar ya, çok sevindim. RENHO İÇİZOKU!!! tanako atsuko da seslendirmeye katılınca eksik seiyuu tanrısı kalmadı gibi seride.

sakamoto'lar da 1500 bölüm sonra döndü nihayet lol

Mesaj tarihi:
AHAHAHA
AHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAH
AHAHAHA

sonunu cok iyi bagladilar ya lol, RENHOGUN -> RENPOGUN asfsafd

aslanim sunrise ya, troll mode on gene eheuehe, zaten white devil -> charz red zaku espriside superdi, NES kasetleri dakr vader filan derken retro overload yapti bolum ehuehu
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://img2.sankakustatic.com/wp-content/gallery/safe-misc-xii/gintama-funeral.jpg

japonyada muhtesem yuzyil etkisi yapip ortaligi katristirmis su bolum zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Yeni Oluştur...