Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AHAHAHAHAHAAH

MGS ile bu sekidle random dalgayida anca gitnama gecebilirdi asdfasdf, naked ile solid gondermesi mukemmeldi dsfasdf

cidden gintama kadar iyi filler yapan aniem yok, bombos bolumdu ama gulmekten oldum ehueheueheu
Mesaj tarihi:
AHAHAHAHAHAHAHAAH

bole fillera can kurban, amam trolledi be ahaha

tam shogun gene rezil olucak diyoken bizimkileri rezil etmesi ve tam bolum bitti dioken ortadan kaybolan zura nin kapagi koymasi adsfasf

offff zurayi ozlemisim ya, daha cok screen time lazim harbi cok ihmal ettiler bu sezon adami :/
Mesaj tarihi:
Viktor said:

tam shogun gene rezil olucak diyoken bizimkileri rezil etmesi ve tam bolum bitti dioken ortadan kaybolan zura nin kapagi koymasi adsfasf

kanepede tepindim artık, frenler boşaldı orada.

tek bir filler bölümü 26 bölümlük seri ezen yegane yapım. inception'dan arnold'a, ATATATATATAT gibi geldi espriler ya rofl

yalnız bu bölüm daha yeni seri başlamadan önceki tanıtımda vardı, 4-5 ay beklediler verene kadar heh.
Mesaj tarihi:
1. bölümden başla. Rumbel falan iyidir ama en iyi video kalitesi DVD'lerde. 201. bölüme kadar (part 1'in tamamı yani) DVD var, onları indir. Yalnız anime dünyasıyla çok içli dışlı değilsen Rumbel'dan izle izleyebildiğin kadarını adamlar ansiklopedi gibi her referansı not almışlardı sublarında, en azından az şey kaçırmış olursun.

Ama buna rağmen, belirli bir power levela ulaşmadan Gintama izlemek çok iyi bir fikir değil bence. Ayrıca ilk 20 bölüm biraz sabretmen lazım karakterlerin tanıtılması için ama sonra o zamanda ekilen buğday çok güzel biçiliyor.
Mesaj tarihi:
of gene kırdı geçirdi 219 da, o kadar güldüm ki erken bitirseler gene farketmeyecektim.

TAKEŞİİİİİİİİİİİİİ DONDAKE COPIES TAKEŞİİİİİİİİİİİ

Mesaj tarihi:

219

anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan anpan

Mesaj tarihi:
balmuggu fezalion & ayzaggu şınayda lol

cügemü'nün ismini dinlerken yoruldum ben ehu. yalnız anime poposuyla gerçek popo arasındaki fark offf

bir de duş perdesini görünce "japon umut sarıkaya'sı" denmişti, cidden adam aynen o ahah.
  • Yeni Oluştur...