Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Gintama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
30. bölümde felanım sanırım da 20lere kadar felan baya yavaş geçti açıkçası ara ara sıkıldım ama şu son bölümler baya güzel ileride daha da güzel olur inşallah :P
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:

30. bölümde felanım sanırım da 20lere kadar felan baya yavaş geçti açıkçası ara ara sıkıldım ama şu son bölümler baya güzel ileride daha da güzel olur inşallah :P

30'larda baya favorim var hatta seriye bağlayan kısımlar 25'den başlıyor zaten. Özellikle o 34.bölüm ve "dreaaaaam-catcherrr!" harikaydı.

Bu Haftaki

Bu haftaki baya iyiydi Shinpachi'nin başına ne gelecek merakla bekliyorum

Mesaj tarihi:
OFFF INANILMAZ HARİKA BİR BÖLÜMDÜ HAHAHAHAHAHA Çoooook iyiydi.

Adam kintama'yı (böyle diyelimde küfüre girmesin) Sasuke diye fırlatınca yere devrildim. Başka bir seriye referans yapıyorlardı ama gene de çok iyiydi.

Daha fazla yazmıyımda sabırsızlık edip açmış olanlarınız kurtulsun.

Mesaj tarihi:
http://static2.animepaper.net/upload/thumbs/wallpapers/Gintama/%5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dwallpapers_Gintama_ashuraeffect(1.6)__THISRES__103998.jpg
lmao
Mesaj tarihi:
http://i232.photobucket.com/albums/ee180/puckaina/725c2116f1ecda390c25df7290d44f4a.jpg

gedomaru COOOOOK basarili

seslendirende kawasumi bide lol gozansuuu

ketsuna ana nin abiside hikari midorikawa, mamiko nato da arada pandemonium seslendirdi ehueeheu

cok iyi arcti be

seslendirenler yuzunden eminim kalicak bu karakterler
ozellikle gedomaru feci tuttu
kawasumi en salak karakteri bile sevdirir zaten o apayri bir olay
Mesaj tarihi:
NANNNNNNNNNNNNNNİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ????????!!!!!!!!
BİTEMEZ DA YO NE??!!! BİTMEDİ DA YO NE???!!!!

HAYIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

of kahroldum ya, bütün keyfim kaçtı şimdi :( :( :(

nolur trollüyor olsunlar gene ühühühü
Mesaj tarihi:
aha saka maka bitti la??????

gintama bitti harbi????

offffffffffffffffffffffff

sunrise altin yumrutliyan tavugu kesmez ama, eblek filler yapmak yerine ara vermislerdir dimi?, 1-2 seneye manga ilerliyince devami gelir dimi?

dimi?
dimi?

I want to believe :(
Mesaj tarihi:
daha öncede hiatusa almışlardı. bu sefer biraz daha uzun sürebilir. timeslotunu heroman e falan vermişler

hala dvd leri 10k satan diziyi bırakmaz sunrise
Mesaj tarihi:
OOOOOOOOOOFFFFFFF

yıktım karşıdaki dağları.

Offf 20 milyon + malbuş veriyim geri başlatsınlar ya. Bide öyle bi dediki orda bi an Death Note'da millet ölürkenki çıkan kalp atım sesini duydum kulağımda. Sandalyemden düşecektim L gibi.

:(
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...