Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi Oyun Vardı vol.846543


nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Evet bir oyun vardı. Ben daha küçücükken oynardım. İ-Mac'in ilk ç.ıktığı zamanlardı. 96-98 arası sanırım. İ-Mac almıştık çıktığı gibi. İçinden güzel orjinal macte oynanabilen oyunlar çıkmıştı. MDK, Red Jack, Full Throttle gibin. Bi tane daha oyun vardı. Böyle pokemon gibi tepeden gösteriyordu. Ormanlarda çayırlarda falan dolaşıyorduk. Mağara adamıydık galiba. SOpa bulup onunla öldürüyoduk milleti, hayvanları falan. Taş fırlatabiliyorduk. Yiyecek falan buluyorduk çok zevkli ve şirin bir oyundu. Ama küçükken bişey beceremiyordum ve hiç bölüm geçeniyordum. O yüzden daha detaylı bilgi veremiyorum. Bu oyunu oynamış olana hatta adını hatırlayana benden rep. Hadi bakalım yoklayın hafızalarınızı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne oyundu be prehistoric,örümcek fobimi başlatan oyun oldu aynı zamanda,kardeşim örümcekleri niye bu kadar iğrenç yaparsınız,bide volfied isimli oyunda örümcekli bölüme gelince tüylerim diken diken olurdu,hatta o bölümde bi bug vardı örümcekler normal alanın dışına taşar oyun kitlenirdi,tam o kitlenme sırasında beni bı sıkıntı basar resmen yusuf yusuf tribine girerdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eveeeeet


power pete :D harika oyundu yaa aaah ah ne günlerdi bee

emülatör falan mı lazım oynamak için şimdi bunu :(

mağara adamı da değildi doğru, ama böle o tarz şeyler de hatırlıyorum sanki. Oynayamasam da adını hatırlattığın için çok saol :)

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 20:55 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Ya ben birşey sorucaktım.

Browser tabanlı bir puzzle oyunu vardı ekrandaki resimlere falan tıklayarak level geçiyorduk, hatta milyon kişiden bilmem yüzde kaçı bitirebilmişti.

Adı neydi bir türlü hatırlayamadım,patide arattım, googleda arattım ama doğru kelimelerle aratamamışım sanırım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...