Xaero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Erişim engellendi falan dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bide explorer penceresinde bombahaber falan yazıo hacklendi mi yoksa kapandı mı site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Kablo internet kullanıyorum, bizde uzun zamandır erişim kapalı. Turksat erişimi kapatmıştı oraya. Ben http://www.proxybrowsing.com adresinden geziyorum o tarz yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 belcika'dan acabiliyorum takir takir. Belki siz de bir problem vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 açılıyo abi korkuttunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 türkiye istanbul da yaşıyorum ve adsl kullanıyorum. ve site de açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Atilla Taş vardı bi ara ona ne oldu asıl lan yıllardır arıyorum onu bebeğim benim hayalet sevgilim; ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 =( hamçökelek PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 açılıyor bi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Aa harbi açılıyo. Tam da yemeği hazırlamış, yeni indirdiim filmi izlicekken erişim engellendi yazısı çıkar. Arada bi gidiyo benim erişimim siteye. Bugün şanslı gün galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Türkiye Cumhuriyeti, Sulh ve Ceza Mahkemelerinin ilgili tarihli kararları doğrultusunda. Ulaşmak istediğiniz Internet sitesine erişim engellenmektedir. noluyor ya. altyazı lazım yardım edebılcek yollayabılcek vs varmı? divxden cekıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 sana günahımı yollamam alp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 şu anda problem yk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 DivxPlanet.com'da hiçbir sorun yok. Burada asıl DivXForever'e ulaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ona baya zmndr ulaşmıyorm ztn ben,planet iş görüyor ayrıca www.proxyforwarding.com ile girilebiliyormş az önce denedm [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 06:51 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 divvxforever isim deiştirdi sanırım. mail gelmişti bakmadan sildim sadece divxplanet kullanıyorum die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 divxforever/divxaltyazı aynı siteler, bir ara altyazı kapatılınca forever almışlardı sanırım, şimdi uygun dnslerle ikisine de erişiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 divxforever'in yeni adresi www.divxforever.us burdan ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar