Seperate Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Film arşivi yapıyorum işte birkaç aydır,çekiyorum,yazıyorum,ancak bunları listeleyemiyorum,hni notepad e fln yazmak da çok çekici gelmiyor.. Siz arşiv yaparken ne yöntemi uygulardınız?Çektiklerim ,çekiceklerim vs diye kağıt kalem liste yapmak mı yoksa bir programla bu listeyi tutmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 liste düzeni tutan programlar var.cok pratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 mutlaka mutlaka vardır,ancak aramalarımdan bi sonuç çıkmadı var mıdır önerileriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 excel den biz şey yapmıştık yönetmen oyuncu yapım yılı falan diye ayırmıştıkda epey uzun sürüyor öyle tabii geç kaldıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 walla ben dvd lere numara veriyorum notepad e de yazıyorum 1 de şunlar şunlar var diye ör: cd21 28.Days.Later 28.Weeks.Later Fantastic.Four-Rise.Of.The.Silver.Surfer Grindhouse-Death.Proof Shaolin Soccer Sunshine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Excel var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 command prompt aç klasöre gir dir /s >> dir.txt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 excel'de yazılır mı yaf insaf cd katalog adı altında free bi türkçe program var ama ilkel biraz. ben onu kullandığım için başka programa geçemiom artık. ama dvd archive diye bi prog olması lazımdı bide. bayağı güzel bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 anime arşivi yapanlara anidb.net i öneriyorum mükemmel bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: walla ben dvd lere numara veriyorum notepad e de yazıyorum 1 de şunlar şunlar var diye ör: cd21 28.Days.Later 28.Weeks.Later Fantastic.Four-Rise.Of.The.Silver.Surfer Grindhouse-Death.Proof Shaolin Soccer Sunshine haha ben de aynısını yapıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 excel ile "standart" bir arşiv programının işlevsel olarak büyük fark içereceğini sanmıyorum. önemli olan doğru sınıflandırmak ve isimlendirmek aslında. excel'de bir liste yaparak, istediğin gibi filtreleyebilirsin de ve hatta ilgin varsa elindeki veritabanını görsel olarak raporlayabilirsin dahi.. dediğim gibi, önemli olan doğru sınıflandırmak ve isimlendirmek. yoksa böyle bir listede kullanım açısından excel yük getirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Movie Collector 4.5 Pro Filmmanager MyAllMovies bunlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 netten dl edip cd yazarakta film arşivi bomba olur ha :D ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 arşiv programları iyi oluyor türlere senelere göre ayırıyor imdb database'inden yönetmenleri puanları alıyor deli deli deli ps: pm yapayım isteyene =D [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 16:43 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 divxtürk var ben onu kullanıyorum, güzel bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=183239 İdare eder en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar