Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oruçlu olduğunu unuttu suyu içti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
mesut tarkan - İstanbul 13 Eylül 2007, Perşembe 16:16
Allah bu cumhurbaskanindan razi olsun onun gucunu artirsin. Onu kiskananlar ve cekemeyenlere derim ki keskin sirke kubune zarar. Allah sizi islah etsin

dsdsa amin.
Mesaj tarihi:
unutunca bişi olmuyo (=

ama tabi bu aşağıdaki yorumun beni yarmasına engel olamadı sadfhgasd

[spo] mesut tarkan - İstanbul 13 Eylül 2007, Perşembe 16:16
Allah bu cumhurbaskanindan razi olsun onun gucunu artirsin. Onu kiskananlar ve cekemeyenlere derim ki keskin sirke kubune zarar. Allah sizi islah etsin[/spo]
Mesaj tarihi:
sadece meraktan,
abi nie fetva verir gibi, millet bişi olmaz.
Unutulunca bozulmaz felan yaziveriyor.
Hepiniz din hocasi misiniz ? : ) Anlamadim.
Bu vaazcilik nereden geliyor : )
Mesaj tarihi:
kimileri milletin gözü önünde ramazan günü su içer,milyonlarca tepkiyi üstüne alır.

kimisi de farketmeden suyu içer ,hem içtiği su kendine kalır hem de yürü be koçum nidalarıyla seslenilir =)

halkın gözünde iki cumhurbaşkanı .
Mesaj tarihi:
Abicim herkesin tuttugu kendine.
Zerre umrumda olmaz, ibadete saygi degil yani o olay yok "aman su icerim canlari ceker" falan. Canin cekecek atar yapacaksan zaten su ic yani, tek mantikli kismini da anlamamissin demektir orucun.
Mesaj tarihi:
mantığın çok bodoslama penth .
anlatıcaktım sana ama mesaj kutun dolmuş .

burada tartışmamız hem yasak bunu hem de uzayıp gidecek.konuşuruz yani vaktin falan olursa özelden.
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea
üye § 13 Eylül 2007, Perşembe - 18:21 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Abicim herkesin tuttugu kendine.

ramazan ramazan ne biçim konuşuyo hanzo adam.
Mesaj tarihi:
abi zaten oruç irade geyiği değil mi. Ben senin önünde hayvanlar gibi beslenirken senin iraden daha zorlanmayacak mı? Al sana daha çok sevap filan. Senin inancına göre de bana - yazılıyosa eyvallah sanane:D
  • Yeni Oluştur...