bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Oruç gg =( [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 17:38 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Kastî yapılmayınca bozulmuyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 unutarak içmiş bişi olmaz ;) [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 17:40 tarihinde, WackY_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 haahahahhe bide millete kızmış neden uyarmadınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Oha musluman miymis? Ohaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ehe : ) komik olmus. Benim sabahtandir 2litre su yanimda duruyorda, daha unutamadim bi turlu, unutur unutmaz içim diye yanimda tutuyorum. adssdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: mesut tarkan - İstanbul 13 Eylül 2007, Perşembe 16:16 Allah bu cumhurbaskanindan razi olsun onun gucunu artirsin. Onu kiskananlar ve cekemeyenlere derim ki keskin sirke kubune zarar. Allah sizi islah etsin dsdsa amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 imama söyleyin bidaha camiiye girmesin o adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 unutunca bişi olmuyo (= ama tabi bu aşağıdaki yorumun beni yarmasına engel olamadı sadfhgasd [spo] mesut tarkan - İstanbul 13 Eylül 2007, Perşembe 16:16 Allah bu cumhurbaskanindan razi olsun onun gucunu artirsin. Onu kiskananlar ve cekemeyenlere derim ki keskin sirke kubune zarar. Allah sizi islah etsin[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kasti olmadımı bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 legal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 sadece meraktan, abi nie fetva verir gibi, millet bişi olmaz. Unutulunca bozulmaz felan yaziveriyor. Hepiniz din hocasi misiniz ? : ) Anlamadim. Bu vaazcilik nereden geliyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kimileri milletin gözü önünde ramazan günü su içer,milyonlarca tepkiyi üstüne alır. kimisi de farketmeden suyu içer ,hem içtiği su kendine kalır hem de yürü be koçum nidalarıyla seslenilir =) halkın gözünde iki cumhurbaşkanı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Abicim herkesin tuttugu kendine. Zerre umrumda olmaz, ibadete saygi degil yani o olay yok "aman su icerim canlari ceker" falan. Canin cekecek atar yapacaksan zaten su ic yani, tek mantikli kismini da anlamamissin demektir orucun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Yarın dolar yükselecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Abi gereksiz yere tartişma acma girişimleri goruyorum. Hemen size; Bangles - Eternal Flame armagan ediyorum. Herkes dansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 konu dışına da kafam girsin lan oh be huzur garbage da var. herkes mi akıllı olur lan bi forumda :D tikicemal tarzı biri bi taş attı millet birbirini yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 mantığın çok bodoslama penth . anlatıcaktım sana ama mesaj kutun dolmuş . burada tartışmamız hem yasak bunu hem de uzayıp gidecek.konuşuruz yani vaktin falan olursa özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 İlke +rep veriyorum agali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 orda tayyiieeeppp olsaydı olacaklar daha farklı olurdu herhalde.. uyarmadılar diye hapse de tıkabilirdi yani.. beklerim o adamdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kekolar oruç tutmasın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: Penthesilea üye § 13 Eylül 2007, Perşembe - 18:21 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Abicim herkesin tuttugu kendine. ramazan ramazan ne biçim konuşuyo hanzo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ironik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 tayyip cekemedi abdullahın cumhurbaskanı olmasını kumpas kurdu abdullaha aklını aldı bole ıstee mısılleme beklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 abi zaten oruç irade geyiği değil mi. Ben senin önünde hayvanlar gibi beslenirken senin iraden daha zorlanmayacak mı? Al sana daha çok sevap filan. Senin inancına göre de bana - yazılıyosa eyvallah sanane:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar