burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 annenle tanışmak isterim. imza:hijyen savaşçısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Oha annesine kufretti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 yok tanışmak isterim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Tekrar bulamayacağım bir kitap olduğu için ve çöpe atmak isttemediğim için üyüleyip kurtarmaya çalıştım gerçekten, bana ilginç bir eylem gibi geldiği için yazim buraya dedim. Düşünememiştim alay konusu olacağımı ya da ortamdaki herkesin bu tarz şeyler söylemek için bahane aradığını - zaten ne yazsan olan bu, benim aptallağım. Forumdan soğutuyorsunuz beni artık. Zaten az giriyorum artık, hiç girmez olacağım bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bu arada eklemek istiyorum: Ne yaptım ben size? Şarkı istediniz, buldum verdim. Çizgiroman istediniz net yavaşken hala, ftp serverı açtım. Hiç 'ayar vermek' gibi bir kaygım olmadı. İyi niyetten başka ne gördünüz ki? Arada sırada forumun forum olduğunu düşünüp felsefe tartışmaya çalıştım, alay ettiniz; geyiktir dedim geçtim. Sınırı var ama. Yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Kitap çok kaliteli olsa gerek, sağılmadan çıktığına göre. Hatta sıkma programı sırasında neler oldu merak ediyorum. Caps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Gayet hoş bir topic, arda arda otuz tane ''LOLOLOL Pr0N!!1'' esprisi yapmışsınız. Direk flame modta yazı yazmayın gidin yüzünüzü yıkayın mesaj atmadan önce. gerge +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Hahah, dün bi arkadaşım sordu paticiğin son durumunu da. "Türkiye'nin ayar portalı, çerezle izliyorum" demeye devam ettim ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 mesajlara cevap vermiyorsun mesela. kırıyorsun bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: beybin üye § 13 Eylül 2007, Perşembe - 04:09 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- gerçek misin? gerge misin? bizim evimizde 600 sayfalık kitap bile yok. düşün..cahiliz. agali sende çok cahilmişsin be, heri potır'ın kimi kitapları bile 600 e yakın yani pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bizim evde 600 den az sayfalık kitap yok, düşün ne kadar süperiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 aa evet ya, onlar var bi tek. anca ona yetiyo benim beynim. ama eminim o böyle felsefk şeyler okuyodur falan. ondan zaten, mesaj attım, seni tanımak istiyorum dedim. cevap vermedi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 SOFI nin dünyası var lan bende bi tek ama okumadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Abi dalga gecmek gibi algilamak, iki eglenmek degil amacim. Sadece merak ettigim için; Kitap temizlendi mi sonuc olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ben de kitabın ne hale geldiğini merak ediyorum. Otostopçu-Çoğunlukla Zararsız var, yağmurlu bi günde yere düşmüş su birikintisine farketmemişim. Felaket durumda şu an. Gerçi sayfa boyutu küçük onun, ütülemesi zor olur heralde. Ayrıca beybin ben de 600 sayfalık kitaplar okuyorum. Benle tanışsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 beybin benle tanışır mısın en son j.p. sartre-uyanış okudum ama 414 sayfa. kirli biraz da kitabım.yıkayalım mı beraber? [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 17:57 tarihinde, burtonesk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ya hayıranlamıyorsunuz ben gerge'yle tanışmak istiyorum abi. adam mesajları okuyo okuyo siliyo çıldırıciim vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Sayfaları biraz sertleşti ama bir buruşukluk yok, hala ıslakken ütülediğim için iyi oldu sanırım. Mürekkep sağlam. Her sayfayı tek tek ütülediğim için kaç sayfa oluğunu söylemiştim. Özür dilerim, bir daha bir şey söylemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 beybin benle de tanış pls. otostopçunun galaksi rehberi hardcover tamamı ingilizce kuşe kağıda 814 sayfa okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 İstanbul Üniversitesinde İktisat okuyorum, Cihangir'de yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ilk defa bir konuyu garbage'a tasittim, tesekkurler gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ne kadar da şirin değil mi yahu. tbr, kitabın hayatını kurtardın dr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Gerge'ye de kıymışlar deli çocuklar. Ayıp be =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ben de itüde makina okuyorum, suadiye'deyim. kızlara slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 gerge tanışmak istiyorum seninle. adına fanclub kurduk beybinle. lütfen tanış artık bizimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar