gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Fiyatlandırma ile alakalı şöyle bir site buldum. Eğer görmemiş olan varsa baya yararlı bir site fiyatlar
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Peki simdi Darty'de iPhone satilmaya baslanmis. 8GB 1.169 YTL 16GB 1.375 YTL KDV dahil. Nasil Darty satabiliyor? Nasil Turkcell'den falan ucuz oluyor?
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 gleoddyn said: Fiyatlandırma ile alakalı şöyle bir site buldum. Eğer görmemiş olan varsa baya yararlı bir site fiyatlarabi gozunu seveyim son 50 sayfadir bunun ne kadar sacma bir mantik yurutme oldugundan bahsediyoruz. o verdigin aylik ucret telefon taksidi degil, ne kadar az o kadar iyi, veya IPHONE SU AKDAR PARAYA GELIYOR!!11 diye fikir yurutmek cok yanlis. ilk fikir batmana sebep olur ozellikle.
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 LathspeLL said: Peki simdi Darty'de iPhone satilmaya baslanmis. 8GB 1.169 YTL 16GB 1.375 YTL KDV dahil. Nasil Darty satabiliyor? Nasil Turkcell'den falan ucuz oluyor? teknosa'da satıyo, bimekste satılıyo adını bilmediğim binbir türlü elektronik mağazası da satabilir turkcell sözleşmesiz fiyatı verdi 645-758 euro e bu firmalarda heralde büyük sayılarda alıp bi şekilde karlarını hesaplamışlardır..
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 sevindim bu habere kontratsız düşünüyordum alsaymışız hemen kazığı yiyormuşuz turkcell'den. Bu teknoloji marketlerinden biri indirim günü fln yapar şimdi bende gider alırım 16gblığı :)
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mp4 formatında bi video var ne illet seyse itunes denen program bir turlu atamadım telefona videoyu. Yok transfer to phone diye bi tus delircem atacam camdan o olucak :)
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 İnt.'den program çekmedikçe iphone video oynatmiyor diye biliyorum.
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Masticore said: İnt.'den program çekmedikçe iphone video oynatmiyor diye biliyorum. yanlış biliyorsun. programlar ile convertliyorsun istediğin videoyu, atıyorsun itunesden cihaza videoları. oynatıyor.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 prd ya yanlıs soyledim. iphone video çekmiyordu onun için program çekmek lazım :p belki 3g ye koymuşlardır ama bilmiyorum
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Video cekmek diyorsan onu bilmiyorum da, video izlemek diyorsan iPod kismi oynatiyor video, ipoda atar gibi video atcaksin iste. videora ipod converter diye bi program var Abso, ben ipoduma oyle convert edip atardim, ayni dalga iste. Zaten internetten calistirdigin videolari da direk oynatiyo sorunsuz.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Blackberry'nin iPhone rakibi: http://cache.gawker.com/assets/images/gizmodo/2008/09/verizon-blackberry-storm.jpg
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 AppStore'dan Pandora'yi indirin, uber! 24/7 radyo dinliyom negzel be, rileytid muzik hem de
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yeni mi gordun pandorayi? aol radio var bide, radyo dinlemek istersen.
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ayfon alıp da "ulan bi aytuns store hesabım olsa bütün free app ları indrirdim anasını satiym" şeklinde düşünenlerden misiniz? Bu mükemmel tuto ile artık Apple ın sunduğu beleş app'leri istediğiniz gibi sömürebileceksiniz. http://forum.paticik.com/read.php?25,3606227,3606227#msg-3606227
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 iphone'u gordukten sonra hicbi dokunmatik telefon cezbetmiyo beni. apple yani sonucta diyorum hep kendi kendime.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 roket adam said: Ayfon alıp da "ulan bi aytuns store hesabım olsa bütün free app ları indrirdim anasını satiym" şeklinde düşünenlerden misiniz? Bu mükemmel tuto ile artık Apple ın sunduğu beleş app'leri istediğiniz gibi sömürebileceksiniz. http://forum.paticik.com/read.php?25,3606227,3606227#msg-3606227 iTunes store Account için Türkiye seçeneği açıldı haaanıııım haberin yok mu senin akbank kredi kartımla türkiye adresimle çatır çatır alıyorum applicationları
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 mesela şimdi turkcell store'a gitsem veya vodafone store'a gitsem iphone bulabilme ihtimalim nedir? daha doğrusu ellerinde mevcut stok var mıdır?
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 MrMarvelous said: iTunes store Account için Türkiye seçeneği açıldı haaanıııım haberin yok mu senin akbank kredi kartımla türkiye adresimle çatır çatır alıyorum applicationları kredi kartı hesabını verirsen problem yok, onu vermeden store da çılgın atmak için redeem code yöntemi lazım :) yoksam kredi kartı numaranı bana ver ben de getiririm kapına bir sürü albüm dsfsg
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Şu devirde hala internetten kredi kartı numarasını vermeye korkan adam kaldı mı ya? Apple gibi sizin 3-5 dolarınıza muhtaç olmayan bir firma söz konusu olan da...
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bu mesaji iphonedan yolluyorum.iyi guzel de.bi Turlu kayit edemedim apple store icin I tunes dan.telefon harika bu arada
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 MrMarvelous said: Şu devirde hala internetten kredi kartı numarasını vermeye korkan adam kaldı mı ya? Peki Türk kredi kartıyla Amerikan Store'una giriliyor mu, girilip alışveriş yapılıyor mu, free den yararlanabiliniyor mu? Bilmediğimden soruyorum. Zaten redeem code olayı yalan olmuş. Kaç yıldır code veriyor adamlar, kırk yılda bi oturup tuto hazırladım meğerse son gününe denk gelmişim.
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 altyazı gömen video converter arıyorum arkadaşlar.pc de convert etmek için.
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ya 3 ayrı kredi kartı denedim.kabul etmiyo i tunes da kayıt sırasında.program da mı sorun var bendemi acaba fikrş olan aynı sorunu yasayn var mı ?
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 MrMarvelous said: Şu devirde hala internetten kredi kartı numarasını vermeye korkan adam kaldı mı ya? Konu büyük firma olunca dediğin doğru da, orta karar şirketlere bile vermeyen birçok insan var ve haklılar, ya PayPal ya sanal kart. Fazla genellemişsin.
Öne çıkan mesajlar