LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Telekom Italia "Pay as you go" secenegi dahilinde iPhone`un fiyatinin 700 dolar civarinda olacagini acikladi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 said: 11 Temmuz'dan itibaren ilk etapta satışa başlayacak olan ülkeler arasında Türkiye de var. http://shiftdelete.net/site/200806144448/Vodafone-dan-Herkese-Emzik.html diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Oha internetten bilmmekaçsente konuşma olayı aklımı alınca rüyama girdi, ya kaybedersem paticikteki linkini diye girdim direk talep forumunu gördüm vodafone daki... Hemen kayıt oldum. İnşallah hayırlı olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 ahh azmiii vah azmii.. sen de mi düştün bu iphone tuzağına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bende vodafone'dan kayıt yaptırdım.. bakalım ne sonuç çıkacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 kardeşim yaptığı havuz partisinde erkekler tarafından havuza itilince iPhone'da yalan olmuş.. gg $400'lık güzelim alet böyle heba edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Tuzak muzak hacı, bu tuzakta tecavüze uğrasam razıyım asdfasfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bekle biraz len, 11 temmuzda yenisi çıkıomuş onu alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Sovereign said: kardeşim yaptığı havuz partisinde erkekler tarafından havuza itilince iPhone'da yalan olmuş.. gg $400'lık güzelim alet böyle heba edilir. bizi davet etmedi, ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bu yeni nesilde simcard girişi olmayacağını duydum. ne kadar doğru bilgi olan varmı? birde wikipedia da böyle bir ifade var. Unlike the original, the 3G iPhone must be activated in the store. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Sovereign said: bekle biraz len, 11 temmuzda yenisi çıkıomuş onu alırsın O zaten... Vodafone'un getirdiği işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 fab said: bu yeni nesilde simcard girişi olmayacağını duydum. ne kadar doğru bilgi olan varmı? birde wikipedia da böyle bir ifade var. Unlike the original, the 3G iPhone must be activated in the store. lol istediği kadar yok desinler.Kırdırıp başka kart kullanmanın önüne böyle geçemezler. En kötü taktırdığın kartı zırt pırt değiştiremezsin olacağı bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 abi sim kartı teknolojisinden başka bir teknolojiye geçmedikleri sürece rahat başka kartlar takılabilir diye sanıyorum. Ama o store'da aktive edilebilir olayı tatsız olmuş. Şöyle birşey olabilir: Anlaşmalı alırsanız $200 dolara, o operatörü kullanmak zorunda olduğunuz için store'da aktive ettirirler büyük ihtimalle. Ama Apple ayrıcana sadece o operatörü kullanmak istemeyenler için anlaşmasız versyonunu da çıkartırsa muhteşem olur. Normal parasına olur zaten $400 dolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 dün apple bayiine sordum. türkiye fiyatları 199euro+kdv gibi bşi olur dediler :P haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Ya simdi iPhone alamayacakmiyim ben nedir, kontrat istemiyorum, oteki turlude okuz gibi pahali olacak pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destrance Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Telefonu da sattık. Eskisini mi alalım yenisini mi bekleyelim ne yapalım? Gencler napiyosunuz siz alacak olanlar:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yani adamlar yilda bir musteriden gelecek 1000 dolarlik parayi rakiplerine verecekler? niye bu kadar ugrasiyolar saniyosunuz. Apple kadar da buyuk bir fad yok, mukemmel onlarca telefon var unlocked olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 499$ + vergi -> 8gb iphone 3g anlasmasız turkiyede de vodafon anlasmasız satmaz tahminimce satarsa 1500 ytl civarı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Robert_Poche said: 499$ + vergi -> 8gb iphone 3g anlasmasız turkiyede de vodafon anlasmasız satmaz tahminimce satarsa 1500 ytl civarı olur. yawaş gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Lexius said: dün apple bayiine sordum. türkiye fiyatları 199euro+kdv gibi bşi olur dediler :P haberiniz ola bence iyi atmis o apple store'dakiler.. :) Robert_Poche said: 499$ + vergi -> 8gb iphone 3g anlasmasız turkiyede de vodafon anlasmasız satmaz tahminimce satarsa 1500 ytl civarı olur. acaba verilen bu bilgi hangi ulke icin gecerli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 arkadaşlar amerikadan biri alıp bana kargoyla göndermek istese, benim vergi ödemesi yapmam gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 valla şansına ama %90 takılır, ödersin. ama bozuk mp3 player parçası yazdırıp kutunun üstüne, bide $100 altı gösterip geçiren kişi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 iPhone 3G hakkında şöyle uzuun bi incelememiz var, bilmek istediğiniz çoğu şeyi içerir tahmin ediyorum. Tıklayın. http://www.thgtr.com/consumer/20080628/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 at&t sözleşmesiz fiyatları açıkladı. 8 gb $599 16 gb $699 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Garadia said: at&t sözleşmesiz fiyatları açıkladı. 8 gb $599 16 gb $699 belliydi zaten oyle olacagi yalandi o 200 dollar sadece sozlesme yapana olucagini daha en basta belliydi reklami ciktiginda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar