Lexius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Madem bu kadar çok eğlendik ıvır zıvır...21 yada 22 isinde bir buluşma daha patlatalım derim..Ayrıcana bu buluşma için özel bir plan var ankaralı patibörler bana özel mesaj hedesiyle ulaşabilir ve öğrenebilirler..Yaparsak süper olur..Yer olarak Kızılay Dost önü diyelim gene.Buluşmak etmek kolay oluyor.Oradan istenilen bir noktaya gene gidilir.Gene 3 gruba ayrılınır.Alkolikler-Çaycılar-Tunca olarak..Hepinizi seviyoruz.Gece gece öpjükler.Gelmeyen Toppati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 yaw su işi bayram da yapsak da tam olsa ben ankarada olsam bende gelsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 bnce zirvedeyken bırakalım bi daha 15 kişi toplayamayız sdfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 herşey uyar bana , gelirim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 cok gec o tarih ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 bn de mi gelsem izmitten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 olursam ankarada ugrayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 okul açıldıktan sonra olursa gideriz cthulhu :D (peşe takılıp baş belası olma modundayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 =) dönem daha başlamamış oluyor 24ünde dersbaşı... valla elimden tırstığım için sokağa çıkmaya yeni başladım o zamana kadar bu korkumu yenersem giderim ben..de tabi otobüs-tren saatlerini uydurmak gerek malum geri dönücez bir de aslında 27si olsa mesela %100 gelirim dicem ama.. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 14:59 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 evet 24'unden sonra olsun :d ben tarihe bakmadan atlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 lexius seni geçen gün mozart'ta gördüm sanırsam, biyerden tanıyodum diyodum buluşma resimleriymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ya millet oruç fln olcak şimdi, ii olmaz.. bayramdan sonra olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 İftara cagircak belki adam : =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 24ünden sonra istanbula yerleşmiş olacağım ben. ilk tarihler olursa gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 gergeye katiliyorum ben de ama daha erken yapalim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 iftar buluşması tarzı yapalım. iftarlı olanda olmayanda eşlik ederiz. alkol de olsun, bizim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Eeheh, olm oruclu olan kimse benim haricimde tabi, içki içilen bi masada iftar etmez herhalde : ) Ben biraz fazla liberalim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ben icerim, iftardan once yemegimi de yerim, beni baglamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ehe, seni baglasin demiyom ki zati. : ) Bence hiç mahsuru yok, ramazandan once ve sonra bende içerim : ) Ama ramazan boyunca boyle bir alişkanligim var işte. Ama yanimdakilerin içmesinin bi sakinasini gormuyorum, onlar bunun sakincasini gorebilirim, sarhos olurlarsa cok eglenirim, rezil ederim adami felan : ) Ben demek istedim ki bulusmaya cagiracaginiz adamlar, bence aralarinda oruclu olan olursa, oyle bir aksiyon'a girmezler, biliyorsun bizim milleti işte : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 pis iciciyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ben de uyari olsun diye soyluyorum baluu iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 @laorx : mozarttayımdır yes. yorgunluktan geberiodum o ara .. yemek arıoduk bide:D görüşelim oralardaysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 mozartta sıcak yokmuş peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Medmahsumus'a gelip ankarada birkaç gün kalmayı düşünüyorum aslında, eğer ayarlayabilirsem ben de geliyorum. Temmuz msn pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 mozartın waffle si güzeldir Edit: her gün saat 2 den sonra yapıyolar sadece yanılmıyorsam [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 22:12 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar