Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Ankara Buluşması (21-22).09.2007

Lexius

Öne çıkan mesajlar

Madem bu kadar çok eğlendik ıvır zıvır...21 yada 22 isinde bir buluşma daha patlatalım derim..Ayrıcana bu buluşma için özel bir plan var ankaralı patibörler bana özel mesaj hedesiyle ulaşabilir ve öğrenebilirler..Yaparsak süper olur..Yer olarak Kızılay Dost önü diyelim gene.Buluşmak etmek kolay oluyor.Oradan istenilen bir noktaya gene gidilir.Gene 3 gruba ayrılınır.Alkolikler-Çaycılar-Tunca olarak..Hepinizi seviyoruz.Gece gece öpjükler.Gelmeyen Toppati...
Sosyal ağlarda paylaş

=) dönem daha başlamamış oluyor 24ünde dersbaşı...
valla elimden tırstığım için sokağa çıkmaya yeni başladım o zamana kadar bu korkumu yenersem giderim ben..de tabi otobüs-tren saatlerini uydurmak gerek malum geri dönücez bir de

aslında 27si olsa mesela %100 gelirim dicem ama..

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 14:59 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ehe, seni baglasin demiyom ki zati. : )
Bence hiç mahsuru yok, ramazandan once ve sonra bende içerim : )
Ama ramazan boyunca boyle bir alişkanligim var işte.
Ama yanimdakilerin içmesinin bi sakinasini gormuyorum, onlar bunun sakincasini gorebilirim, sarhos olurlarsa cok eglenirim, rezil ederim adami felan : )
Ben demek istedim ki bulusmaya cagiracaginiz adamlar, bence aralarinda oruclu olan olursa, oyle bir aksiyon'a girmezler, biliyorsun bizim milleti işte : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...