Dev Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Geçen haftalarda ortalama yükseltme sınavlarına girip 2 olan geometrimi , 1 olan almancamı ve 3 olan matematiğimi yükseltmeye girmiştim. Dün bir arkadaş arayıp "sınav sonuçları çıktı ama bir hata olmalı hepimiz 0 almışız" dedi. Çok kolay geçen sınav sonrası böyle bir şeyi beklemiyordum. Gittim baktım okula , geometri 20 , matematik 37 , almanca da ([sözlü + sınav] / 2) 60 gelmiş. Hadi almanca tamam da , bir de baktım ortalamam 3.83ten 2.20 ye düşmüş. Durum böyle olunca ilk başta sinir krizi geçirip orayı burayı dağıttım ama faydası olmuyor tabi. Sınavlara toplu itiraz düşünüyoruz, bunun dışında kimse bana düşebileceğini söylememişti. Hatta hocalar yükselir diye gaz vermişti. Bu ne iş anlamadım bir türlü. Yasal olarak bir itirazı , bir olayı yok mudur bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Valla pis oturtmus hocalarınız hangi okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 İzmir Atakent Anadolu Lisesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 abi sınav kagıdına istedigin zaman bakabilirsin ve sonrasında tekrar kontrol edilmesini isteyebilirsin bu senin hakkın olmadi mudure cıkarsın hoca sınav kagıdımı gostermiyo tekrar kontrol edilmesini istiyorum dersin bidaha baktır derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Abi zaten bugün bakmaya gidiyorum ama her halükarda bu matematiği falan iptal ettirmek istiyorum. Yok mudur yasal bi olayı bunun. Hay allah kahretsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 abi iptali yok o kagıdı bi yerde bulup yırtman lazım baska yolu yok yaaw imza da atmıs olmalısın sınava girersen o yuzden kagıdı yırtıp imzayi da silmen lazım ki imkansız hata vardır insallah kontrol edildiginde cıkar bak ustune dus hata var diosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yırtsada farketmez sonucta ögretmen isterse verir işleme geçtiyse bisi yapamaz ögretmen yazmadıysa resmi olarak kaldırabilir insiyatifine baglı bir miktar zamannında bizim zekilerden biride öle girmisti (sevmedigim bi sahsiyette) 2 olan notonu 0 alarak 1 yapmıstı kalmıstı dersten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 hayır bi de 3.83 ten 2.20ye nasıl düşülür. nasıl bişeydir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 2dersten o kadar düşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Sözlüye de çakmıştır 0 ları oh mis . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 o 3 ders ortalaması 0'a bile düşse ki düşmüyor, 1.63 ortalama düşmesi mümkünatı olmayan bir olay. ben bir babama sorayım (müdür yrd. kendisi sdf), sana söylerim devrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Aksam simidi gibi citir citir yemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Allahın sopası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 var masanın altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Aghanim cikip ulti atmis olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aga triple kill var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 komik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 HAHAHAHAHAHA AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Yok lan ne allah ne sopa ahahah. Pederin haberi var da ; "artık s.kimde değil" modunda. Üzülmeyin canlar bana bişey olmaz dimdik ayaktayım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ee mis gibi ortalaman varken yükseltcem diye kasarsan böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar