Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ortalama Yükseltme(!)

Dev

Öne çıkan mesajlar

Geçen haftalarda ortalama yükseltme sınavlarına girip 2 olan geometrimi , 1 olan almancamı ve 3 olan matematiğimi yükseltmeye girmiştim. Dün bir arkadaş arayıp "sınav sonuçları çıktı ama bir hata olmalı hepimiz 0 almışız" dedi. Çok kolay geçen sınav sonrası böyle bir şeyi beklemiyordum. Gittim baktım okula , geometri 20 , matematik 37 , almanca da ([sözlü + sınav] / 2) 60 gelmiş. Hadi almanca tamam da , bir de baktım ortalamam 3.83ten 2.20 ye düşmüş. Durum böyle olunca ilk başta sinir krizi geçirip orayı burayı dağıttım ama faydası olmuyor tabi. Sınavlara toplu itiraz düşünüyoruz, bunun dışında kimse bana düşebileceğini söylememişti. Hatta hocalar yükselir diye gaz vermişti. Bu ne iş anlamadım bir türlü. Yasal olarak bir itirazı , bir olayı yok mudur bunun.
Sosyal ağlarda paylaş

yırtsada farketmez sonucta ögretmen isterse verir işleme geçtiyse bisi yapamaz ögretmen yazmadıysa resmi olarak kaldırabilir insiyatifine baglı bir miktar zamannında bizim zekilerden biride öle girmisti (sevmedigim bi sahsiyette) 2 olan notonu 0 alarak 1 yapmıstı kalmıstı dersten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...