Laorx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 bu cuma geliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Bugün gittim, beni tatmin etti açıkçası. Çok çok çok iyi değil, ama iyi. Paranızın karşılığını kesinlikle alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Güzeldi beğendim. Ama keşke konuşmalar almanca olsaymışta altyazılı olsaymış yine. İngilizce nedense kulağıma battı. (Hitler'in ingilizce konuşması vb.) Ayrıca alman diye bir sürü amerikalı aktör oynatmışlar oda hoş değildi. Genel olarak film iyi paranızın hakkını verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 kim ne derse desin tom cruise iyi aktordur, bir suru iyi filmi var adamin saymakla bitmez; interview with the vampire, birthday 4th of july, top gun, jerry mcguire, tropic thunder, valkyrie, a few good men,the last samurai, vanilla sky, minority report, collateral, days of thundr, rain man, yani bir suru say say bitmiyor adamin filmleri ve hepsi de kalbur ustu filmler... bir mission impossible da kopa hareketler yapti diye agza dustu adam, ki bence orda bile iyi oynamis yani... bu filmde de gayet iyidi yani br alman subayini en iyi oyayabilecegi sekilde oynamis adam, biraz magazinsel hayati hareketli enteresan gariplikleri var adamin ama onun disinda oyuncu olarak laf etmemek gerek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 İyi bi film. Ama pek beğenmedim... Çok ağır ilerliyordu. Bir de ne bileyim, sonunu bildiğin bi olay olunca insanı etkilemiyor film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 gerçek bir olaya dayanmasına rağmen filmin konusu çok sağlam ama iyi yönetilmemiş film bence. sıkıcı olmuş biraz. bütün suikast girişimleri normalde çok gerilimli olması lazım ama, hiç germiyor. kimlerin satacağı oyunculuklardan çok belli oluyor, burda da bir sürpriz yok. bir de benim gibi konudan habersiz gidenler için başta filmin gerçek olaylara dayandığının söylenmesi, sondaki twistimsiyi de mahvediyor. daha güzel bir film çıkabilirdi bu olaydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 almanca baslayip caktirmadan ingilizceye gecleride gozumuzden kacmadi tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 güzel filmdi, sıkıcı denmiş ama bence daha uzun bile yapabilirlermiş. Hitler'i oynayan adamı pek beğenmedim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Ben pek beğenmedim.Birincisi Hitleri,himmleri ve joseph gobbels i oynayan oyuncular başarısız her ne kadar fazla görünmeseler de.( der untergang da bu 3 ü de inanılmaz başarılıydı mesela)ikincisi keşke keşke ww2 axis tarafını konu alan filmlerin almanca olduğunda x2 başarılı olduğunu anlayabilse yönetmenler.reserve army komutanını başarılı buldum oyuncu olarak. ve tabii ki her hollywood yapımı ww2 filmi gibi bu da oldukça taraflıydı.ha ww2 atmosferi sevenler için izlenebilir bir film ama iz bırakanlardan değil. iz bırakanlar:der untergang,das boot,stalingrad,saving private ryan,enemy at the gates(ed harris...),midway,nuremberg,pianist,thin red line aklıma gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Der untertag harika bi filmdi ya. Ondaki adamları oynatsalarmış cidden. Bruno ganz harika hitler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Tom Cruise'a ancak filmin yarısı boyunca tahammül edebildim. Yarısında çıktım. (AROG'un yarısında çıkan arkadaşlara selam olsun, filme para bayıp yarısında çıkanlar veya çıkmadığı halde "cool" olmak için çıktığını iddia edenler, BİRLEŞİN!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Tom Cruise özellikle kötü bir performans sergilememiş, ortalamasının üstünde bence. Yönetmen ise gayet iyi, gidilebilir bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Arkadaşlar filmde zaten Der Untergang'dan oyuncular mevcut.Mesela Der Untergang'da iyi doktor rolündeki kel gözlüklü abi bu filmde de iyi tarafta yani suikastçilerin tarafında.Ayrıca Thomas Krescthmann abimizde yine kilit bir roldeydi.Adama Alman subayı olmak yakışıyor harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ben gerçekten çok beğendim ve etkilendim filmden.Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Max Damage said: Arkadaşlar filmde zaten Der Untergang'dan oyuncular mevcut.Mesela Der Untergang'da iyi doktor rolündeki kel gözlüklü abi bu filmde de iyi tarafta yani suikastçilerin tarafında.Ayrıca Thomas Krescthmann abimizde yine kilit bir roldeydi.Adama Alman subayı olmak yakışıyor harbiden. zaten oyunculuğunu beğendiğim yedek ordu subayı kendisi oluyormuş şimdi bakınca anladım :) o doktoru da diyorum nerden hatırlıyorum kafayı yedim filmde bu adam hangi filmde oynuyodu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Der Untergang'ın yanından bile geçemicek bi film olmuş.Filmde atmosfer yok ki bunun en büyük nedenlerinden biri konuşmaların ingilizce olması.böyle rollere tom cruise gibi bilindik yüzleri koymakta pek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Filmin orjinal Alman versiyonunu izlemiş biri olarak,holivud versiyonuna gitmek içimden gelmedi. Size de tavsiyem orjinalini bulun izleyin (Stauffenberg).Çünkü atmosfer olayı çok değiştiriyor,konuşmalar almanca olmalı böyle filmlerde ki almancanın bolca sahip olduğu sert sesler ile dönemdeki savaş-disiplin vs. olgularla bütünleşsin. Bunun gibi bir çok film vardır alman yapımı Nights of Generals ta bunlardan biri mesela ;) Tarafımca tavsiye olunur pişman olmazsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Kaliteli film, iyi oyunculuk vardı filmde. Bir arkadaşta değinmiş, Tom Cruise iyi oyuncudur Bir çok kaliteli filmde Güzel rollerde yer almıştır. Bu filmdede olabileceğinin en iyilerinden oyunculuğunu sergileyip görevini yapmış kanımca. Film klasikler arasında yer alacak kadar iyi olmasada, Son zamanlarda gelen başarılı filmlerden. Gidecek arkadaşlara tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Gayet güzel bir filmdi bence. Hani öyle aksiyon, savaş bekleyerek izliyorsanız sarmayabilir ama konu gayet iyi işlenmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bunu koymassam olmaz http://www.demotivateus.com/posters/hitler-lives-demotivational-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Minority report harry potter underworld king kong Geldi hep aklima. Film güzeldi ama oyunculari hep baska filmlerde canlandirdiklari rolleriyle okadar özdeslestirmisim ki, ahanda büyü yapicak, simdi kanini emicek diyip durdum icimden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 fena film değildi. daha iyi bekliyodum ama yine de yetti film. darbe nasıl yapılmaz öğrenmiş olduk sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Almanca olsaymış daha iyi olurmuş. Yinede fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Gayet güzeldi film, sıkılmadan izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar