Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crank

kingpin

Öne çıkan mesajlar

nasıl açılmamış bu konu ya ? tetikçi diye de arattım bulamadım :)

başrollerde gördüğünüz üzere Jason Statham ve Amy Smart oynuyor film çok sürükleyici farklı bir film sanki izliyorken gta'nın gerçek yaşama uyarlanışını izliyor gibi oldum, dün moviemax te vardı bu arada konusu da tetikçi olan jason abimize bir zehir veriyorlar bu zehir vücudunda adrenalin salgılanmaz ise ölümüne yol açıcak kendisi de sürekli olarak adrenalin salgılanan şeyler yaparak deyim yerinde ise şehrin altına üstüne getirerek kendisini zehirleyenleri bulmaya çalışıyor. ulan o kadar yazdık eğer açılmış ise çok bozulurum.

Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi dün ben de digiturk'de izledim filmi,sonra geldim burada arattım,şaşırdım açılmamış olmasına.

Film oldukça güzel beğendim ben. Ama digiturk'de bazı sahneleri kesmişler çok uyuz oldum. Vahşet ve cinsellik içeren kesimleri tümden makaslamışlar.

Gta'nın gerçek yaşamı kısmına tamamen katılıyorum.
Bir ara "gta'nın filmi mi bu ya?" diye içimden geçirdim :)
Herşey benziyor yahu. Çete olayları,adam toplama,araba ve motosiklet çalma,polisten kaçma,arabayla dükkanlara,çarşılara falan dalma vs...

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 00:17 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...