kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 nasıl açılmamış bu konu ya ? tetikçi diye de arattım bulamadım :) başrollerde gördüğünüz üzere Jason Statham ve Amy Smart oynuyor film çok sürükleyici farklı bir film sanki izliyorken gta'nın gerçek yaşama uyarlanışını izliyor gibi oldum, dün moviemax te vardı bu arada konusu da tetikçi olan jason abimize bir zehir veriyorlar bu zehir vücudunda adrenalin salgılanmaz ise ölümüne yol açıcak kendisi de sürekli olarak adrenalin salgılanan şeyler yaparak deyim yerinde ise şehrin altına üstüne getirerek kendisini zehirleyenleri bulmaya çalışıyor. ulan o kadar yazdık eğer açılmış ise çok bozulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Vallahi dün ben de digiturk'de izledim filmi,sonra geldim burada arattım,şaşırdım açılmamış olmasına. Film oldukça güzel beğendim ben. Ama digiturk'de bazı sahneleri kesmişler çok uyuz oldum. Vahşet ve cinsellik içeren kesimleri tümden makaslamışlar. Gta'nın gerçek yaşamı kısmına tamamen katılıyorum. Bir ara "gta'nın filmi mi bu ya?" diye içimden geçirdim :) Herşey benziyor yahu. Çete olayları,adam toplama,araba ve motosiklet çalma,polisten kaçma,arabayla dükkanlara,çarşılara falan dalma vs... [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 00:17 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hauhau bomba film (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 digiturkte artık her şey kesiliyor zaten. film izleme zevki bırakmıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 orjinal bir film fakat iğrenç bir final i var. Gerçekten saçmaydı finali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Sinemada izlemiştim. Bilmeden girdik açıkçası ancak çıktığımızda "ohaabuuuuuw" dedirtmişti. Cidden "eğlendirici" sahneler var, heheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 [spo]yalnız zenci barında zenciye kafa atmasına çok güldüm ya, efsane bir hareketti.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bugün aldığım total film dergisiyle orjinal dvdsine kavuştum çok mutluyum pek güzel filmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Zaten abimizin tipi süper, tam böyle fırlama bi tip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 jason statham ın hastasıyım belirteyim. bu film çok çakma ama, sırf çin mahallesi sahnesi için izlenir, en azından durmayan aksiyon var filmde bi de. bugün de suikastci midir nedir jet li ile olan filmine gittim, pek umduumu bulamadım da yine sonlara doğru fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 nası çakma abi esas transporter ikilemeleri çakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Son yıllarda aksiyon sinemasının verdiği en iyi filmlerden biridir Crank. Total Film'le birlikte veriliyor bu ay orjinal DVD'si.Herkesin evinde bulunsun,herkes alsın :) [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 00:35 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Yapmayın ya çok saçma bir filmdi Transporter2 gibi feci saçmaydı bu adamın filmleri zaten bi saçma. İzlenir mi izlenir ama. Özelliklede sokakta sevgilisiyle birlikte olduğu sahne =) ilginç bir sahne bu arada Crank bi uyuşturucu ismi Crank Milinden geliyormuş.bunuda öğrendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya film aksiyon öğelerini en iyi şekilde barındırdığı için iyiydi.Geyikti üstelik bayağı. Ha genel olarak bakarsan tabii eksik bir filmdi,özellikle çok boktan bir final.Ama sonuçta bir aksiyon filmi,o açıdan bence gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Valla ben sevmiştim değişik bi tarz.Baştan sona gaz bi filmdi rage modunda girmiştim zaten filmden çıkarken RÖAAA şeklinde sağa sola saldırasım vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Ben finali de gayet beğendim. Böyle çılgın bir filme öyle bir final giderdi zaten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sinemada izlemiştim bende.öylesine girmiştik fragmanını fln görmeden.çıkınca mükemmel bi film die çıkmıştık. moviemaxte yakalarsam bigün mutlaka izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 I'M ALIVEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ehehueh ben yazicaktim onu. super film crank, basindan sonuna kadar action durmuyo bi kere, jason statham zaten gayet basarili bu tur filmlerde, amy smartta ustune tatli niyetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 at hormonu veriorlar işte adama :D at hormonunda koşmassan oldugun yerde durursan ölüon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Yahu zaten filmde konu ile ilgili birşey yok ki? [spo]Adam bir tetikçi, zehirleniyor, ölecek, bir günü var, zehirleyeni bulmak istiyor ve sürekli adrenalin lazım. Ne konusu bekliyorsunuz ki? :) [/spo] [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 12:12 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 çok eğlenceli filmdi bence. birdaha izliim aslında ben biyerden bulup :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 gayet eğlenceli bi filmdi ya.. bende digiturk'te izledim de, şimdi siz deyince uyuz oldum. kırpılmamış versiyonunu izlemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Tüm filmleri kırpıyorlar şiddet,cinsellik, küfür oldumu tamamen alakasız çevirirler ( alt yazılı dahil) . Cine5 zamanında ne güzeldi ya .Özlüyorum eski Cine5'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 böyle bir filmi nasıl beğenebiliyorsunuz. ben 2 saatimin kaybolduğuna yanarım hala. sürükleyici falan diyorsunuz da, mi3 falan izleyin ne güzel. en azından kaliteli aksiyon. ya da eski lorenzo lamas filmlerini falan izleyin, komedi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar