Queen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 16 yaşındayım, sakal çıkıyor ama yumuşak ve düzensiz, yani hani sadece çene altı gibi değil, yani rastgele çim tohumu atılmış gibi. Philips'in kremli zamazingosunu kullanıyorum, güzel ama boğazımı öyle pis tahriş ediyor böyle kesik gibi gözüküyor, uzaktan. Cilet sürmüyorum daha.
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 jiletin arttırmadığı kanıtlandı arkadaşlar. jilet ayaklarına gelmeyin hiç. jiletle kestiğiniz zaman tekrar çıkan sakalların uçları sivri değil kalın oluyor. bi süre sonra tekrar duzelıyor ve inceliyor. o arada kalın çıkan ufak tüğleri sakal sanıosunuz. yeni çıktı sanıosunuz ama normaldede çıkacak zaten o kadar aslında
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 [spo][/spo] Kullanıyorum, mutluyum, huzurluyum. Nemlendirici veya Ferahlatıcı krem seçenekleri de mevcut ancak ben onlardan yeterince verim alamadım. (Tek sorun, uzun sakal / bıyık durumlarında, hafiften çekmesi)
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: kilda keramet olsa dötte cikmazdi. said: benimki kaymak gibi. süpersiniz lan.
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yas 22 bende de adam gibi cikmio.dert ettigimde yok acikcasi eheh
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Sakal çıkmaması bence iyi bişi yani çıktıktan sonra ölene kadar hergün traş veya her 2 günde 1 traş olmak demek.
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: sakal yokken sakal istersin sakal çıktımı ulan yinemi traş yaa dersin Ne kadar katıldığımı kelimeler ile anlatamam.Offf o tıraş olmak ne dert bir olaydır.İşten, stajdan önce filan traş ol.Yok abi hiç özenmeyin.Sonra dert oluyor.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 pis sakal reelde guzel bi$ey degil zaten, populer kulturun dayatmasi =P hiçbir kiz sakalli biriyle cok guzel opu$tugunu iddia edemez ama hepsi de pis sakalli adamlardan ho$lanir, ne yaman celi$ki degil mi .. XD
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 pis sakallı halimle çok iyi öpüşürüm kızlar slm.
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: Mirage demiş ki: Hatta hani saçkıran diye bir şey vardır, kafanızın belli bir yerinde saç çıkmaz. Bende de bunun sakal versiyonu var. "Sakalkıran" diyorum ben. Yüzümün bir iki yerinde 1cm çapında sakal çıkmayan boşluklar var, simetrik de değiller. :S. Sırf onlar yüzünden her gün traş olmak zorunda kalıyorum. Cilt doktoruna gidesim var bir ara. of biliyorum ben onu, bi ara eniştenizde de olmuştu, stresten oluyor demişlerdi. sonra bi gün mahalle berberi yolda giderken çevirmiş bunu, ustamdan öğrendiğim kocakarı ilacından yapıcam demiş, bizimki de e iyi yap demiş. tedavisini anlatıyorum şimdi, yalanım varsa öyle böyle olayım ama don't try this at home uyarısını yapmadan edemiycem. adam jilet kırıp ince ince çizikler atmış o bölgeye, baya kan çıkarana kadar. sonra sarmısak ve sirke ruhu (ve belki hatırlamadığım başka bir şey daha) sürmüş bööle iyice kızartana kadar ovalayarak. kocacık akşam eve bi geldi, yüzünde eşşek kadar yara var! baya böyle kabuklu mabuklu yara!! çıldırıp katanamı kuşandım, gidiyodum berberin kıçını kesmeye "seeen benim kocama nasıl da kıydın" diye, ama tuttu beni kocacık, du bakalım dedi, geçmezse birlikte döveriz dedi filan, oturdum aşşaa. daha komiği, 2 hafta sonra yok oldu o hikaye, adamın bir bildiği varmış netekim. kanlı ama etkili bir yöntem, evet. ama cildiyecide filan daha medeni çözümleri vardır herhalde hı?
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bkz:oyle mahalleye, böyle berber [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 20:00 tarihinde, Esh tarafından güncellenmiştir ]
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bn de yaşadım onu abim de..abime yapıldı o yöntem ama tutmamıştı..sonra marmara üni.hast. parça falan alıp tahlil hde hödö yaptı ilaç verdiler geçti..bana olnca bn de aynı ilacı kullandım ama geçmedi gittik tahlil mahlil bana başka ilaç verdiler benimki de geçti..kısacası yapmayın anacım onu,doktor kullanın bir doz..
NoS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Abi bende de hayvan gibi çıkıyor neye yarıyor okulla aram bozuluyor ama tabii yazın sakal uzatıp kaldırdığım kızların sayısı :O :D bide uzun saç+sakal kombinasyonun hayat kurtaran bişey olduğunu buradan paylaşmak istiyorum
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben traş olduktan sonra kaşınma sivilce falan olmuyor valla hiç. kazıya kazıya oluyorum hem de.eşşek derisi olduğundan heralde. 1 saat sürüyor zaten ortalama traş. haftada bir kestiğimden. mach3 turbo zorlanıyor sdf. bi de çıksın diye falan jilet vurmamıştım hiç. kılsız bi yüzüm vardı aslında. bi anda coşmuşlardı. 2-3 ayda şu anki haline gelmişti.
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ha bi de keçi sakal bırakmak zorundayım ben asd. çenem yok çünkü lan. baya yok. çok geride.
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: Emaleth, 11 Eylül 2007, Salı - 19:32 tarihinde demis ki: of biliyorum ben onu, bi ara eniştenizde de olmuştu, stresten oluyor demişlerdi. Saçkıran için stresten oluyor diyorlar doğru. Ama bendekinin stresten olduğunu sanmıyorum. Çünkü ilk tüyler çıkmaya başladığından beri böyle bu. Hiç sakal çıkmadı o bölgelerden. :S Yani ilk sakalımsı zımbırtılar 15-16 yaşında çıkmaya başladı desek, 7 yıl falan olmuş. Sarımsağı denerim bir ara. Ama jilet ile çizikler atmayı es geçeceğim sanırım. :) [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 20:26 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ilk jiletimi 6. sınıfta favorilerime vurmuştum, sonra bi gün sağolsun berberin teki ensemi de jiletledi olaylar bundan sonra başladı gün geçtikçe kıl bağladım , 18 yaşındayım sabah kesiyom öğlen çıkıo *.* , neyseki sakalla 3 yaş daha büük gözüküyom başka bi artısı yok özenmeyin tüye kıla pls
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bende öyle bi sakal çıkıyo ki demeyin gitsin.. kendinden şekilli :D kalemle çizdiğim yerde bayagı bi seyrek sakal cıkıyo . onu kesince al sana şekil sdf bıyır: [spo] [/spo] [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 20:41 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar