Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 efenim bloodlinesı indiriyorum da şimdi, öylesine oyunla ilgili bi gezinti yaptım nette. wikide bi yeri okurken ankaran sarcophagus diye bişi gördüm. tabi bu da bende beklediğiniz çağrışımı yaptı. lan ankara mı derken aşağıdaki linkten ulaşacağınız sayfadan ankaran sözcüğünün üzerine imleci getirince wikinin beni ankaraya yönlendirdiğini gördüm. var mı bi alaka? yoksa wiki mi mallık yapıyo tıklayın lan! storyline de ilk ankaran sarcophagus yazan yerde ankaran ın üzerine gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Cappadocian diye bir klan da var mesela, cappadocia nerde? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Ufak bir hatırlatma: Sakın oyunun optimizasyon patchini kurmadan oynama, takılmalardan ve buglardan kafayı yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 şimdi baktım da o sarcophagus bi asur kralınınmış hikayedekine göre. demek ki harbiden ankaraymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bu arada saol gangren bakıyom ona da şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Vampire the masquerade dünyasınin hikayeleri insanlik tarihi ile bağdaşır örneğin Romalıların Kartacayı yakıp yerle bir etmesinin sebebi olarak Kartaca nın bir vampir şehri olduğunu söylemesidir yada Vampirler tarafından elegeçirilmiş vatikandaki kukla papanın haçlı seferlerini başlatması yada en önemlisi Habil ile Kabil'in hikayesini yada Kabil'in diğer ismiyle bileceğiniz gibi Cain'in hikayesinin dini öğelerle bağdaşması ilk cinayet etc.. gibi oku bence seversin ben hiç bir kitabini okuyamadım malesef bulamadığım için ama sağdan soldan ne kadar bilgi varsa topluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Evet o detaylar güzel, hatta Hannibal'ın ordusunu yenme taktiğinin gün ışığı olduğunu keşfetmek falan. Ama bazı yerlerde çok abartmışlar, böyle insanlarda hiç doğru dürüst lider ya da ünlü yok hepsi aslında vampirdiye girmişler, orada ne inandırıcılık bırakıyo ne atmosfer, bayağı batırıyor orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Da niye garbage? Yeni topic açmak yerine bloodlines konlarından birinde de sorabilirdin ama gayet de bilgisayar oyunları topiği ve makul mantıklı bi soru. Herşeyi garbagea açmayın abi. Soru zaten cevaplanmış, asur kralı falan diye geçiyo ama olayın aslını öğrenemiyoruz. Oyunu bitirmediyseniz spoiler var [spo]eğer tabutta sadece Jack'in yanındaki mumya varsa o gemide onca insan neden öldürüldü? Cain de o tabutta mı yatıyordu? Taksici cainse şu anda nerde? Falan filan heh çok açık bitiyo oyun. Gerçi yeni evren geldiği için kıyameti kopardı adamlar apocalypse senaryosu geçerli heralde. [/spo] edit : bide o kartaca olayı sanırım Brujah vs. Ventrue gibi bişeydi. Kartacalılar şimdiki anarchların yaşadığı bi düzen kuruyorlar özgürlük maksimum. Ventrue tam tersi otoriter düzen peşinde, haliyle kapışıyorlar roma yani ventler yeniyor. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 22:05 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 valla axe sadece bi çağrışım diye sormuştum gerçek çıktı eheh. moderasyon çalışsın da atsın oraya herşeyi bizden beklemeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hehe o kartaca olayını bi de baali lerden dinleyin siz :P WW un yolu sık sık buralara düşer.hatta constantinapole by night ı filan vardır.örnek macerası haliç te başlar :) hani tarihten alıntı yaparlarken illaki buralardan bahsedecekler derdim ama yeni setting dede var bayaa bu coğrafyadan şeyler.(türk bloodlines filan...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Türk Vampir, uuuuuuuuu, bak bunu görmek isterdim işte :p "Emelim mi anammmmm??!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Ahah gangren öyle olmuyo işte. Türk vampirler daha sofistike, böyle bellow gibiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 wod kitaplarında türkiye içindeki şehirler bayağı geçiyomuş diye duymuştum tabi kitaplar türkiyede olmadığından(en azından ben bulamadığımdan) mış muş larla yetinmek zorunda kalıyoruz neden yok bu kitaplar ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ya zaten yeni setting çıktı filan eskileri zor bulursun biraz.WW un forumlarında bile adamlar nerden bulurum diye soruyo bazen. pdf olarak bulmada bişe yok.girersin dc++ da rpg hub ına hepsi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar