Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devam Türkiye

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

heh biraz daha izah edince aklıma bu ER'daki acil servise abuk sabuk nedenlerle musallat olanlar geldi birden..

kol bacak koptuğu filan yok, doktor "basın şu iğneyi" demiştir bırakmıştır. "devam türkiye" başlığı filan komedi olmuş, kime hitaben acaba merak ettim. sana mı yoksa doktora mı :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Özellikle uyuz oluyorum senin gibi adamlara, etrafınızdaki insanları düşünmek yok ben çok üzgünüm ben içtim bana küfretti benle ilgilenmediler. İyi yapmışlar.

Ayrıca heriflede ilgilenmişler. Zil zurna sarhoş birini ben bile zaptedemezken o kadın nasıl kontrol edebilsin ayrıca. Gitmiş başka bir doktor bulmuş serumu iğneyi dayamışlar evine postalamışlar işte. Daha ne bekliyor bende anlayabilmiş değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehue boğazını sıkmak mı, ben orada 1 saat inledim resmen. ağzımdan nefes alamıyordum. ve kadının keyfi o sırada hoş mu yani? yatamıyorum sanki birisi dövüyor off . bu haftayı atlatmam lazım.

edit : devam türkiyeden kastım. 2 senedirde çeşitli sebeplerle devlet hastanelerindeyim. ve sürekli aynı hikaye, TIN yok adamlarda.

1 sivilceyi KİSTE çevirdiler adamlar tınlamayarak, gerçi halen tınlamıyorlar ama. devlet hastanelerindeki umursamamazlıktan bahsediyorum ben.

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 22:57 tarihinde, Spastik_Serce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bi doktor devlet hastanesinde günde ortalama 150 hastaya bakıyor,sanmıyorum alkol aldıgın için sana bakmadıgını,serum takmıslar yollamıslar işte."sürtük" lafıda terbiyesiz olmus,ne kadar yemin etmişte olsa tedavi etmeyebilir gider il sağlık müdürlüğüne dilekçe verirsin beni tedavi etmedi diye.serum takılmış sağlığın düzelmiş görevini yapmış işte ha sen hastanenin konforunu doktorun ilgisini beğenmediysen özel hastaneye git o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm brutocan ne oluyor?vicdan etik devreye giriyor.. bir de doktorun mazereti soruluyor o da mazeretini belirtiyor..belki ufak cezalar ama doktorların bu hakkı var..özelde bu durumla karşılaşmama nedenin özeldekilerin x5 maaş alması ve hastabaşı iş yapmaları,ahlakları değil..

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 23:13 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım genel itibarı ile eğer kaça bi içki içmedi isen yani icinde ne üdüğü belirsiz maddeler yoksa akolden ölmezsin. tabi bi şekilde damardan falan almıyorsan. çünkü alkolden ölmen için nefes alıpverme merkezinin baskılanması gerekir ki bu uyuşturucu maddelerden en son etkilenen yerdir. yani birisi sana zorla alkol aldırmaya devam etmiyorsa sen sızıp kaldıktan sonra bile hala nefes almaya devam edersin. sana verilecek pek bi tedavi de yok o durumda. ağrı kesici falan fayda etmez. ancak belki bi iki diüretik verip serum takarlar. onuda yapmayabilir doktor. yani aslında acil bi hasta bile deilsin o durumda
Sosyal ağlarda paylaş

adam yanimdaki arkadaslarim soyledi boyle boyle diyor siz yuklendikce yuklenmissiniz. bi de doktorlar sendikasi baskani agziyla "zaten is yukumuz fazla kolu bacagi kopan var sarhos pijlerle mi ugrasicaz" diye isyan etmissiniz.

baya komik. sarhos adam kariyi eller muhabbetine ise daha bir hasta oldum, agzimdan nefes alamiyorum diyor adam.

ayni sekilde kari kiz meselesine icip icip bu duruma gelmeyeceginiz ne garanti? herkes peygamber soyu olmus vaaz veriyor, ne guzel.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ayni sekilde kari kiz meselesine icip icip bu duruma gelmeyeceginiz ne garanti?

Bu duruma gelen tanıdıklarım var. Karı kız meselesi yüzünden değil ama alkol yüzünden. Kimse ambulans göndermeyiz veya bu alkollü diye bakmamazlık yapmadı.

herif ilgi istiyor. Onuda alacağı yer burası değil en azından ben değilim.

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 23:25 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...