Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devam Türkiye

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

Yer atatürk hastanesi, sorsanız ankaranın en iyi hastanelerinden.

gittik efendim. evden zor cıkmışım. cıkayı bırak , arkadaşları filan aradım, evin telefonlar kapı çalı fılan calıyormuş , bilincim yerinde değil. arkadaşlar beni taşıdı sanırım. bildiğin ölücek gibiydim. kusuyordum. başım ciddi anlamda patlıuycak gibiydi. uykulu değildim ama sürekli acı çekiyordum oldugum yerde.

gittik hastaneye, ilk gelen kadın doktordan duyduğum aynen şu:

bu alkol kokuyor , ben diğer doktoru çağırayım.

daha sonra birşeyler daha olmuş, o kadın ısrarla bakmamış bana filan, ben kendimde değildim zaten. arkadaşlar anlatıyor .

hehe gebersek umrunda değil dimi? en son iğneden önce ağzımdan nefes alamıyordum sürtük, öleyim diye dua ediyordum.

sürekli serum, iğne şu bu. ölücek gibi oldum nerdeyse. benden tavsiye hastanaye gidecekseniz, iyice yıkanın, 1-2 kutuda sakız çiğneyinde doktor hanım alkol kokusuna gelemiyormuş.

ha niye bu hale geldim. birden canım sıkıldı. sek viski içtim baya, üstüne büyük absolutu sek bitirdim nerdeysee, öyle işte. olduğum yere düştüm birden. daha öncesi var gerçi ama.

neyse yiyicek birşeyler bakayım. daha halılarıda yıkıycam, psikolojik çöküntü bir yandan. herkez sorucak kerim ne oldu, onlarada birşeyler uydur, 2 hafta daha kendime gelemem.

aptallık bizde, sanki devlet hastanelerini bilmiyormuyuz ne bok olduğunu, salak gibi daha gidiyoruz. kendimde olsam hayatta işim olmazdı orda.
Sosyal ağlarda paylaş

ahhaha esh :D

Ayrıca o kadar içmek de normal değil yani. Ama doktorunki de hayvanlık.

Hastanedeki gariplik abi. Adam bir hata yapmış da olsa hayatını kurtarmanın adı bebek bakıcılığı değildir. Halt etmiş kadın..

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 21:22 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abicim çok ciddi diyorum ankara atatürk hastanesine gitmeyin, bilkentte amerikan futbolu oynuyorum, bi sakatlık filan olduğunda okulun sağlık merkezi sürekli oraya sevk veriyor ondan sıkça işimiz düşüyor bizimde.

en azından şunu diyebilirimki ortapedi bölümü doktorları kadar gerizekalı doktorlar olamaz. bi arkadaşın ayağı kırılmıştı salak herif kırığı görememiş, oysa gayet bariz yani.
ilk omzum çıktığında gittik acile yarım saatte anca kayıt yaptılar gittim röntgen çektirdim geldim ortapediye doktor yok, soruyorum nerde diye yemeğe gitti diyo adam bana başka yokmu diyorum yok diyo, ulan nasıl acil orası?! sonra kendiliğinden oturdu doktor hala ortalarda yok bende sinirlenip basıp gittim.

daha bi sürü örnek yazabilirim yani mümkün olduğunca uzak durunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe, arkadaşlar anlayamıyor sanırım bazıları.

alın 75 cl viski, 75 cl votka, oturun tek başınıza dikin kafanıza ne oluyor.

kadın alkollü bu bakmam diyor.

kardeşim sürekli içen insaınz, nerde durucaz, ne halde olucaz az cok farkındayız. ama aşırı korktum, kollarım bacaklarım vücudumdan ayrılacak gibiydi.

112 de süper, o zaman alkolden ölmek serbest :)

kendi istemiş kendi bulmuş hesabı. merak etme ablacım silahım olsa o an o acıları bıtırmek ıcın kendım yapıcaktım bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

alkol komasına giripte ne yaptıgını ve neler yaşadıgını hatırladıgını sanmıyorum

ben hayatımda 1 kere çok fazla alkol aldım.koma değildi.ve arkadaşın söylediğin miktarlarda bişiler içmiştim

sabah kalktıgımda hiç bişi hatırlamıodum.sonradan anlatmışlardı

aynı şekilde bi arkadaşım komaya girmişti.baygın bi şekilde oturuodu öyle.kusuodu ve bildiğin uyuodu.tokat atıodun 5dk sora tepki veriodu

yani bence rüyasında görmüştür arkadaş ilgilenilmediğini falan gerçek sanıodur
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim acile gelmiş 1 hasta orada o kadar bekletilmez. aadı üstünde acil. acil yani geberiyor.

halen kendımde degılım gerçi. yatıyımda bakalım bir kaç gün dinlenicem.

75 viski+ 60 civarıda votka . gerisini içemeden oldugum yerde kaldım zatenn. deneyin isterseniz, normal bir "içmiş bu ben bakmam" mı anlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...