Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 nedanko meşhur edecek kendini..hazır olun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 o karçırılan atlas jet uçağıyla antalyadan istanbula geldim geçen hafta. arkadan motorlu eski iğrenç bir uçak. Birde en arkaya motorun yanına oturttular double kill oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 yarıldım yaa burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Saat ve cuzdana bişiler sıkıştırabilirsen belki sokarsın içeri. Ama ayakkabı ve kemeri artık %95 xrayliyorlar. Ve bavulların hepsini alındıktan sonra özellikle yurtdışı uçuşlarda koku detektöründen geçiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Erdener bey gibi 150 kilo üstü vatan evlatları varken uçak kaçırmak yürek ister. Dün gibi hatırımda : Adama sumocu gibi girişip üzerine oturdu sonra bizim İskenderun'daki yerel TV'yi aradı "Korsan etkisiz hale getirilmiştir" falan dedi. (Kaçırılan uçaktan yolcunun tv ile yaptığı ilk canlı yayın olarak da tarihe geçmiştir) Olayı hatırlamak için tıkla : http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1998/02/25/30273.asp [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 10:18 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 @abso: yer hizmetlerinden adam ayarlasan da bomba sokamazsın. onlar da aynı taramalardan geçiyorlar. aprona, kendi uçağına giderken bile adama "bunları niye götürüyorsun" diyorlar. "sana ne hacım. uçak benim" diyemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: Erdener Bey üzerine atladı. Elindeki pandayı aldı. Samsunlu bir arkadaş vardı, ağırdı, oda korsanın üzerine oturdu. Ben de yerimden korsanın üzerine atladım. Onu tamamen etkisiz hale getirdik. Sonra kapıyı açarak onu aşağıya attık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 cok guzel yazmıs bea harbiden oyle ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 uçağı kaçırmak için bombaya yada silaha gerek yok.pilota ben bu uçağı kaçırıyorum demesi yeterli.böyle bi kural var cidden. uçaktaki insanların can güvenliği için.böyle durumlarda pilotlar korsanın dediklerini yapar.e tabi silahı falan yoksa da pek dediğini yaptıramaz korsan o yüzden bu yolu seçen olduğunu düşünmüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 erzincan havaalanından cok rahat ucak kacırırsınız guvenlık yok gıbı o yuzden mıllet gıdıpte ıstanbul ankara yerıne diger illerden ucak kacırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 hee dusunsene " ş pilot uçaaa kaçırıom ben " - tabi silah yok elinde - " Bsg otur yerine beyaaa " Güzelim ülkem ya dünde telekoma girdim. Giremedim daha doğrusu kapıdaki güvenlik önüme dikildi - ne vardı? - işim var içerde - ne işi söle bakim - ya imdi internet kem küm bıdı bıdı - heee ozaman bak söle söle yapcan sunu sunu yapcan sonra olcak -.... ( oha ) Aşmış güvenlik görevlisi adam her işi yapıo orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Uçakta yanlışlıkla şunu açtığını düşünsene: http://www.thecleverest.com/countdown.swf Aslında güzel şaka da yapılır bununla da, sonu ne olur bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 sokmasanda bu bomba demen kacirmak icin kafi. genel bir kural yani pilota git sole bende bomba var diye seni etkisiz hale getirme sansi yoksa ucagi indirmek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 asfjaskfja süpermiş ilk yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Türkiye'de uçağa bomba sokacaklarda, hep birlikte havaya uçaracaklarda... Benim kötü bir günümde kaçırsalar bende eşek sudan gelene kadar döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar