Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet, yaşlanıyoruz...

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Ben zannediyorum arada bir kuşağım. Bu yazıda yazanlar hepsini yaşadım ama Horaceın yazdığı river raid kafa ayarı betamaz kaset kiralamak gibi olaylarıda yaşadım. Abilerimizden Commodore 64 kalmıştı onunla kafa ayarı yapmaya uğraşırdık. Amiga alacak paramız yoktu. Commodore kasetleri satan bir iki dükkan vardı müzik kasetleri varya onlara yazılıyordu oyunlar. Kick Off 2 vardı Gazza vardı.

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 01:25 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sakızlar vardı ince uzun kalem gibiydi iki üç çeşidi vardı, kıvamı sertti. Adını hatırlayamadım. Sonra bir çikolata çıkmıştı: Biz komando gençleriizz gençleriiiz gençleriiizz enerji için ne yeriiiz ne yeriiiz ne yeriiizz diye bir reklamı vardı. Hep isimlerini unuttum. Televole'nin ilk başladığı zamanı hatırlarım; futbolculara kadın ayarlıyorlardı muhabirin biri (akın sel galiba) Alpay'ı karısıyla programda tanıştırmıştı. Pazar 89 Pazar 90 falan izlemişliğim vardır. Cenk Koray'ın kutu açma yarışmasını heyecanla izlerdim. Evet Hayır yarışmasıda çok güzeldi. Metin Ali Feyyaz lı günleri bilirim (evet beşiktaşlıyım). Hakan Şükür Galatasaray'a transfer olmadan önce Bursa'da imzasını almıştım Sergen genç yetenekti. . Futbolculara Küçük Hakan Büyük Ahmet diye hitap edildiği sadece yabancıların soy isimlerinin söylendiği günlerde maç izlerdik. Barış Manço dünyayı gezmeyi henüz bırakmamıştı hatta adam olacak çocuk geyiği devam ediyordu. Arabanın ön koltuğuna oturmamaya her sabah söz verirdik. Persil Yeşil Adam camdan uçarak eve gelirdi. Beşiktaş Ajax'a 2-1 yenildi diye tura çıkmıştık. Bir keresinde ZÜlfü Lİvaneli konserinde 1 milyon kişi toplanmıştı onu izlediğimi hatırlıyorum. Break Dansçılar vardı mahallelerde, teyplerimiz kaseti sarardı kalemle bir saat uğraşır düzeltirdik. Yakar Top oynadım, istopta oynadım. Ben ikinci sınıfa geldğimde mavi önlükler çıkmıştı bir sene siyah önlük giydim. Tele On bir yana HBB diye bir tv vardı. eyçbibi diye okunurdu. Yerli malı haftası kutlamışlığım vardır. (bilmiyorum hala kutlanıyormu?) Tsubasa çalımı (üstten zıplamak) yapmaya çalışan bir arkadaşın bacağını çatlatmıştım (kayarak müdahele ile evet) Şahin vuruşu mu ne o dalgadan yapmaya çok çalışmıştım hiç beceremedim. Show Tv de Plastipler vardı siyasetçilerin kuklalarıydılar.
Sosyal ağlarda paylaş

biz komando gençlerizi ben de hatırlıyorum. sonu 'bişey bişey bişey yeeeriiz' diye bitiyodu. tabi o bişey şeyin adıydı böyle garip oldu ama anladınız siz :D eyçbibiiii eyçbibiiii, eyçbibiiii ii tiiviii' idi hatta. o değil de tombi nin fln vitaminli olduğu bi zaman vardı. şarkısı vardı tombi çiitos hede hedee şimdi vitaminliiii diye.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 10 Eylül 2007, Pazartesi - 12:22 tarihinde demis ki:

Çocukluğunu yaşayabilen son kuşak 87-88 tayfası gerisi bilgisayar gençliği

Sokakta bi top oynamışlıkları varmıdır acaba.Yepyeni eşofmanlarıyla veyahut okul pantalonlarıyla arabaların altına yatıp top çıkarmışlıkları?
Bisikletlerle toplu halde gezmişlikleri?
Cola kutusunu ezip maç yapmışlıkları.
var mı he var mı ! *sinir sinir sinir*

bunu okudum, 90lıyım. bu dediklerinin hepsini yaptım lan sdfa. hatta çocukluğum böyle geçti direk
Sosyal ağlarda paylaş

tango ve cash .. 10 kere izlemişimdir heralde..

Birde kafama takılıyor, mendil kullanırdık biz. İlkokul'da bir sağ cepte, bir sol cepte mendilimiz olurdu. 2-3 haftadır bu aklıma geliyor sürekli ve yaşlanmışız bizde diyorum... Bizim zamanımızda okula giderken cebimizde mendil olurdu diyebilirim.. 84lüyüm bu arada, çokta yaşlı diiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lopeth
üye § 11 Eylül 2007, Salı - 02:07 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

biz komando gençlerizi ben de hatırlıyorum. sonu 'bişey bişey bişey yeeeriiz' diye bitiyodu

doping =)

--------------------------------------------------------------------------------
may the horse be with you

Biz komando gençleriz . geeeençleriz geeeençleriz. Enerji için ne yeriz . Neeeee yeriz neeee yeriz . Doping Doping Doooping yeriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...