Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ehehahe itiraf ediyorum mahallede abisi piç olan arkadaşlar -ki diğerlerinin haberi yoktuj eheah- çok anlatınca tuttifrutti izlemiştim bikaç gece. bikaç gece dediğime bakmayın tabi hepsinde tamamen izlemedik heralde. en fazla 30 saniye bakabilmişimdir. zaten açmak da bi dertti tuttifruttiyi. evi dolaş uyanık kimse olmadığından emin ol, sonra kapıları kapalı mı emin ol, televizyonu gizlice aç, açar açmaz sesini kısmak için kumandaya aban ki kimse duymasın, televizyonun ışığı gidiyo mu diye kontrol et. sonra tuttifruttiyi aç, böyle ara sıra ahşap mobilyadan şurdan burdan çıkan çıt! sesinden bile kıllanıp kanalı değiştir. ahahah ne çocukmuşum lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Şimdi gir torrente bangbros a aban cliplere ohh! serseriler sizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 isviçreli bilimadamlarının Tarhan Erdem'e yaptırdığı bir araştırmanın sonuçları çok çarpıcı çıktı. Türkiye'de insanlar senede iki defa nostalji akımına kapılıyorlar. 1. dönem ağustos sonu eylül başı gibi yaşanıyor. ikinci dönem ise kırismıs iivde yaşanıyor. Bu araştırmanın sonuçlarına göre özellike internet kullancılarının %83ü 80lerin sonu 90ların başını anarken % 12 si de 90larda çocuk olmak üst başlığı altındaki konulara ilgi gösteriyorlar. kırismıs iivde ise insanlar eski dostları aileleriyle geçirdiği güzel zamanları anıp kendisini alkole veriyor. Tarhan Erdem'in araştırmalarının sonuçlarının çok büyük bir oranda tutturmasaı da gözden kaçmış değil. kaynak:fha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Grup Vitamin vardı yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ovv ov çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar, amerikalılar eskidi bunlar turkish kovboylar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 mabel vardı sakız hala görüyorum bazı yerlerde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: dasaaa üye § 10 Eylül 2007, Pazartesi - 11:30 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- @fistan ancak sabah 5 te kalkıp muhammed alinin maçlarını mahalle halkı ile izediyseniz eğer epey bi yaşlanmışsınızdır demektir Ahahahaha yazı süper ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Jurassic Park dergisine aboneydim ben. 3D gözlük veriyordu. Of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bazıları saçma bunların said: en sevdiğiniz sayı 6 ise ne alaka :D bi kere ben çift sayıları sevmem ve en sevdiğim sayı 1 dir :) gayette 85liyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 200 - 26 hmm lanet olsun yanlızca 174 senem kalmış yaşamak için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 benim en sevdiğim sayı altı, ama ben şanslı numara geyiğini susam sokağı mıydı neydi ondan bi kukla eleman söylemişti benim şanslı sayım 6diye ben de ondan duyup şanslı sayım 6 fln demeye başlamıştım. lan yoksa benden başkaları mı var?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Okuldan eve gelirdik fakat eve girmeden çantaları atar direkt sahaya koşardık. Akşama kadar maç yapardık bazen düşüp pantolanlarımızı parçalardık. Evde zılgıtı yerdik otururduk aşağıya. Evde durmazdık. Sokakta Saklambaç, Kuka, istop, ortada sıçan vs bi ton oyun oynardık. Hava kararınca bizim ablalarımız bize ilginç hikayeler anlatırlardı. bizde yerdik korkar bazen evlerimize giremezdik. Sabahları Tsubasa,misguiler için kalktık sıcacık yataklarımızdan o sğuk kış günlerinde =) bazen kaçırdığımız oldu hüzün kapladı ağlamaklı olduk. Sürekli mahallede belli dönemler olurdu. Meşe devri, Taso devri, Gazoz kapağı devri (ki en eskisi), Kulah devri vs... hey gidi günler hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 abi ağlıycam ahaha bi özenti benim sanıyodum inanamıyorum http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=1082301 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sisede pepsi cola + simit keyfi vardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 inanılmaz, müthiş bir liste.. %98'i filan geçerli herhalde benim için orada yazanların, kolalı jelibonun kapağına kadar! :D ehe zaten bunu okumadan da yaşlandığımın farkındayım. artık büyümek değil yaşlanmak sürecindeyiz.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Parliament sinema klubü blade runner'ı vermişti 5 yaşındamıydım neydim baya etkilemişti küçüklüğümü ehe:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 kızım seni edi'ye vereyim mi? kızım seni büdü'ye vereyim mi? İSTEMİYORUMMMM BABA! sonra tayfun'un "hadi yine iyisin" vardı ehu, türk popu ondan ileriye gitmiş değil gibi ehe tv'de izlemeye doyamadığımız beterböcek ve gerçeğe çağrı filmleri. (bu ikincisi için 10'u geçirmiştim yatma saatini bir defa eheh) haftada bir kaçırmadan alınan yüzbaşı tom miks & çelik bilek teksas. oynamaya doyamadığımız lemmings. michael jackson'un king of pop olduğu dönem. sonra trt'nin piksel piksel logosu vardı, T harfi belki 8-9 pikseldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 parliament sinema kuşağı muzigini duyunca hep batman başlıyor sanardım cogu zaman batman başlamazdı üzülürdüm :) bi kaç defa öyle batman e denk gelmiştim.ondan alıskanlık olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Ühe %90ı tutuyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 cine5 maçları... 91 liyim gözlerim doldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: En sevdiğiniz sayı altıysa Oha abi şok oldum bu ne.En sevdiğim sayı altı ama neden oldugunu bilmiyorum o_o.Neden bilen varmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 susam sokağında şarkı vardı abi, bi önceki sayfada link de verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ediyle büdüden bi alıntı ozaman size =) Büdü: Edi, bir güvercinle dama mı oynuyorsun? Edi: evet, ama fazla zeki olduğu söylenemez. Benim onu 9 kere yenmeme rağmen o beni sadece 2 kere yenebildi. Büdü: hı??? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 oha iyiymşş %80 ini hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Yüzde yüz tutuyor abi: AYRICA BEN HUGO'YA KATILDIM YARIŞMACI OLARAK Capriii caprii saaannn capri capri capri saaaaaannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar