Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dvd writer

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Pek bir kalite, teknoloji farkı falan kalmadı artık. Hepsi işini yapıyor. Markası olan birşey alırsan sorun da çıkarmaz.
Mesaj tarihi:
dvd writer güzel şeydir :P

nec 7170a tavsiye ederim, 6 aydır çatır çatır kulanıuyorum, 60ytl civarı bi fiyata almıştım.

18x yazma kapasitesi var, double layer yazabiliyor, bir de labelflash olayı var, labelflashlı dvdlerin üstüne baskı yapabiliyosun direk, ilginç bi olay.
Mesaj tarihi:
Valla bu writer'lar çok dengesiz oluyor genelde. Markayı modeli bırak, aynı model iki writer bile farklı çıkabiliyor. Ben daha cd/dvd writer'lar için "şu markayı al, pişman olmazsın" diye bir cümle duyamadım.

O yüzden bence en mantıklısı, en güncel writer'ları modellerine göre araştır, markaya göre değil.
Mesaj tarihi:
Ben de iki üç ay önce bir samsung almıştım. İlk önce bir iki orjinal dvd film koydum canavar gibi okudu. Hızlıydı, sessizdi. Sonra bir iki dvd yazdım. Güzel yazdı. Sonra kendi yazdığını okuyamadığını farkettim. Aynen paketleyip geri yollamıştım. :)=
Mesaj tarihi:
GERGE'ye katılıyorum ne yazık ki hgsdf

hepsi de aynı kalite ve aynı işi görür.
cünkü writer teknolojisi çözüldü bitti her marka aynı şeyi yapıyor, yapabiliyor.
Mesaj tarihi:
hayvan gibi dvd yazıyorum 4mbit net full dl 160gb hdd yetmiyor haliyle :P yoramadım bile kendisini en ufak bir değişim yok ilk günkü gibi 7. ayı, 60ytlye aldım, dvdye baskı bilme yapayor sdf
  • Yeni Oluştur...