Farinal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bu dvd writerların kaliteleri nedir, nerden almak gerekir vs bi iyi kalpli insan açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Pek bir kalite, teknoloji farkı falan kalmadı artık. Hepsi işini yapıyor. Markası olan birşey alırsan sorun da çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 dvd writer güzel şeydir :P nec 7170a tavsiye ederim, 6 aydır çatır çatır kulanıuyorum, 60ytl civarı bi fiyata almıştım. 18x yazma kapasitesi var, double layer yazabiliyor, bir de labelflash olayı var, labelflashlı dvdlerin üstüne baskı yapabiliyosun direk, ilginç bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Valla bu writer'lar çok dengesiz oluyor genelde. Markayı modeli bırak, aynı model iki writer bile farklı çıkabiliyor. Ben daha cd/dvd writer'lar için "şu markayı al, pişman olmazsın" diye bir cümle duyamadım. O yüzden bence en mantıklısı, en güncel writer'ları modellerine göre araştır, markaya göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 asus aldıydım bu yılın başında 300tane fln dvd yazdı gg oldu alet hala yazio gerçi ama eskiden 10dk da yazardı şimdi 1.5 saatte yazio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 benim pek kullanmadığım asus um 2yıl 7 ayın sonunda dvd yazamaz oldu :( heryerde çok övüldüğü için nec aldım.hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Bu aletin en büyük düşmanı toz. o yüzden ne kadar az toz kaparsa, o kadar uzun ömürlü oluyo. Yoksa genelde çoğu marka iyi... Yalnız Samsungdan uzak durmalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Ben de iki üç ay önce bir samsung almıştım. İlk önce bir iki orjinal dvd film koydum canavar gibi okudu. Hızlıydı, sessizdi. Sonra bir iki dvd yazdım. Güzel yazdı. Sonra kendi yazdığını okuyamadığını farkettim. Aynen paketleyip geri yollamıştım. :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bende ki samsung da orijinalleri okumayıp korsanları okuma gibi bi anlayışa sahiptir. korsan sevici galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 samsung korsan lezbiyeni değildir sanmam..bi bozukluk vardır sendekinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: Ben daha cd/dvd writer'lar için "şu markayı al, pişman olmazsın" diye bir cümle duyamadım. O zaman henüz NEC ile tanışmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 İyi, bir dahaki sefere NEC denerim. Bir yamukluk yaparsa yapışırım yakana arcane. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ahah aynen bende yenisini nec aliim bari bişi olursa arcane ensendeyiz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 GERGE'ye katılıyorum ne yazık ki hgsdf hepsi de aynı kalite ve aynı işi görür. cünkü writer teknolojisi çözüldü bitti her marka aynı şeyi yapıyor, yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 nec çok kral nec en gral! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 nec i über yapan ne ki? fiyatları fln nasıldır bi de? daha mı geç bozulur hiç mi bozulmaz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hayvan gibi dvd yazıyorum 4mbit net full dl 160gb hdd yetmiyor haliyle :P yoramadım bile kendisini en ufak bir değişim yok ilk günkü gibi 7. ayı, 60ytlye aldım, dvdye baskı bilme yapayor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 modelini neyim yazsana pru senin aletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar