karpuz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Saçma saçma internette dolaşırken şu siteyi buldum: Tık Sitede 1926'dan 2004'e kadar piyango biletlerinin resimleri var. Pek ilginizi çeker mi bilmem ama benim nedense hayli ilgimi çekti ve keyifle inceledim biletleri. 1929'a kadar olan biletlerin arapça olması, yanlarında da fransızca ve ingilizce tercümelerinin olması, yıllar geçtikçe biletlerin üzerindeki yazıların ve resimlerin değişmesi, bazı özel yıllara göre özel resimlerin kullanılması, biletlerin fiyatları falan hep dikkatimi çeken ayrıntılar oldu. Umarım siz de benim aldığım zevki alırsınız... İyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bugünkü formata ikinci dünya savaşı sırasında geçilmiş, ilginç. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ilginçmiş ya saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 1930'a kadar piyankoymuş sonra piyango ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Yalniz ingilizce yazi gordugum ilk bilet ve akabindeki bir kaç bilette gordugume gore odemeleri ish bank yapiyormus. İş bankasi mi yani :9 Paylasim için sagol dostum. +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 60 sene de 1 lira'dan 30000000'a cikan yarim bilet fiyati eglendirdi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ehe he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar