MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 valla girenlerin %25inin atladığı bir okulda zerre çalışmadan atladım su sene. yüz üzerinden 65 almam gerekiyordu, 79'la geçtim. yukarıda birileri de demiş zaten. ingilizce çalışarak geçilmez. birikim işidir. seneler boyu izlediğim yabancı diziler, oynadığım bilgisayar oyunları sayesinde bir amerikalı gibi ingilizce konuşabiliyorum. tabi bunu övünmek için söylemiyorum. yabancı dil başka türlü öğrenilmez çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 return to main menu. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 yok dela bilgisayar oyunları sadece menülerden oluşmuyor ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 useskill stealing lasttarget it is too heavy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 hiç mi oynadığınız oyunların içindeki konuşmalara dikkat etmediniz diyaloglardaki kelimeleri merak edip bakmadınız? o sizin probleminiz kusura bakmayın. onu geçtim orda dalga geçtiğiniz en ufak şey bile ingilizcenizde önemli etkiler yaratabilir. neyse siz devam edin. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 15:19 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 2-3 yaşından oyun oynamaya başlayan, cümlelerin anlamlarını çıkarmak için sözlük vs kullanmaktan çekinmeyen bir çocuk gayet de öğrenir. her oyun "OMG U POMPYRO ME 8K CRİT WTFFFFF" türevi cümlelerden oluşmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 <-------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 öhömm bende atlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bnde yrn giricem iyi şanslar dileyin bklm atlarsam bnde sizin aranıza giricem,geçemezsemde zerre kdr çalışmadan atlayamayan patiler diye topic açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 İyi şanslar. Marmara mı? [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 23:51 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 buyrun benim.. gyte hazırlık [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 23:58 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 basarılaaaaar separate..kolay oluomus len gecersin..,(hemende havaya girerimm,zamanında calısmadım die gotumun tutustugu gunleri unuturum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Eheheh bende atladım.. 20 puanlık gramer vardı sadece hiç çalışmasamda olurmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 hazırlık neki yaf eğer altyapı varsa derslere gir hatta %70 devam zorunluluk varsa %30 hakkını sonuna kadar kullan ama derslerde hakkını ver eve git çalışma gir sınavlara tamamdır olay. altyapı yoksa bir şey diyemeyeceğim tabiki :) ha birde zekaylada alakası var olayın otistik olmadığınızı varsayarak yazıyorum bu yazıyı. 4 yılda hazırlık bitiren tanıdığım var da :) [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 05:20 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 evet marmara geliyorm göztepe peh çok da yol var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 geçmiş olsn 50 soru diye gttm 120 soru çıktı haşırt öyle bi girdi ki ztn oruç vardı geberdim gidene kdr ,dönmek ayrı 1 mesela hadi bklm atlayamadım gerizekalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bizim sınav 2 oturum, toplam 5 saatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 saatini geçtim ben yapamadım zor geldi bna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bende marmaranın sınavına girdim bugün. Standart ve güzel bir sınavdı. Ben geçerim diye tahmin ediyorum tabi ama küçükde olsa hazırlık okuma ihtimalimde var. bu arada kızın tekinin sınav boyunca sıranın altından sözlük çıkararak bütün vocabulary kısmını halletmesini dehşetler içinde seyrettim. ha sen sözlük sayesinde geç ben seni dersler başlayınca görürüm heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 raider: Marmara hangi bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Seperate hangi bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bilgisayar mühendisliği. Gerçi ben DGS ile gelmiş bulunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 BEN HİÇ ÇALIŞMADAN ATLADIM ÇÜNKÜ İNGİLİZCEM ÇOK İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bnm diş hekimliği edit:Raider hngi sınıftaydın?yoksa yarım saatte verip kadına bişiler soran sen miydin :D [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 19:40 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 benm inglizce ii olmasına ragmen şimdiye kdr hiç hazırlık okumayıp daha 17 yasında uni sınavına girdiim için sınava girdim ama gecmemeye cabaladım 70 le geciliodu ben 65 aldım nerdeyse yanlıslıkla geciodum cok korktum ama korktuum basıma gelmedi mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar