Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zerre calısmadan hazırlık atlayan patiler

irin

Öne çıkan mesajlar

valla girenlerin %25inin atladığı bir okulda zerre çalışmadan atladım su sene. yüz üzerinden 65 almam gerekiyordu, 79'la geçtim.

yukarıda birileri de demiş zaten. ingilizce çalışarak geçilmez. birikim işidir. seneler boyu izlediğim yabancı diziler, oynadığım bilgisayar oyunları sayesinde bir amerikalı gibi ingilizce konuşabiliyorum. tabi bunu övünmek için söylemiyorum. yabancı dil başka türlü öğrenilmez çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç mi oynadığınız oyunların içindeki konuşmalara dikkat etmediniz diyaloglardaki kelimeleri merak edip bakmadınız? o sizin probleminiz kusura bakmayın.

onu geçtim orda dalga geçtiğiniz en ufak şey bile ingilizcenizde önemli etkiler yaratabilir.

neyse siz devam edin.

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 15:19 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hazırlık neki yaf eğer altyapı varsa derslere gir hatta %70 devam zorunluluk varsa %30 hakkını sonuna kadar kullan ama derslerde hakkını ver eve git çalışma gir sınavlara tamamdır olay.

altyapı yoksa bir şey diyemeyeceğim tabiki :)

ha birde zekaylada alakası var olayın otistik olmadığınızı varsayarak yazıyorum bu yazıyı. 4 yılda hazırlık bitiren tanıdığım var da :)

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 05:20 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bende marmaranın sınavına girdim bugün.

Standart ve güzel bir sınavdı. Ben geçerim diye tahmin ediyorum tabi ama küçükde olsa hazırlık okuma ihtimalimde var. bu arada kızın tekinin sınav boyunca sıranın altından sözlük çıkararak bütün vocabulary kısmını halletmesini dehşetler içinde seyrettim. ha sen sözlük sayesinde geç ben seni dersler başlayınca görürüm heh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...