Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 simsden beter olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Disappear said: ya ben seyi merak ediyorum benim xboxi aldigimdan beri kullandigim gamertag ile oynadim gta yi. tarihlerinide kaydediyomus oyunun, acaba live denesem anlarmi cakallar ikinci makinayada ban attirmiyim simdi gamertag farketmiyor erkenden çekip oyun çıkmadan oynadıysan kayıt ediyor manuel olarak kontrol ediyorlar bildiğim kadarıyla.. yani bağlansan da bağlanmasan da sonunda artık ne zaman bağlanırsan banlanma ihtimalin var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 da soyle bisi var bazi dukkanlar erken satti sonucta sirf erken baslamisim diye banlayamazlar anladigim kadariyla. oyunun resmi cikis tarihinden once orjinal oyun alabilmis insanlar var nette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ama diyorlarki oyun çıkmadan önce torrentlere düşen o ilk dosyalar oyun editörlerinin incelemesi için olan özel bi versiyonmuş vs.. asıl orjinalden çıkma iso dosyası daha sonra düşmüş vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Yok yaws öyle birşey. Bariz resimleri filan düştü internete, Avustralyalılar daha önce koymuşlar raflara dsadsadasdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ingilterede ASDA magazasi 1 hafta once satisa cikarmis bir kac kopyasini mesela... oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 asda diye dergimi olur abi biri sallamış onu. dfgdhm çıkaralım bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Magaza, dergi degil. kro Cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 magazin okudum ben pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 asda diye mağaza mı olur abi biri sallamış onu. dfgdhm çıkaralım biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Oyun BAYA iyi. Özellikle ilk defa böyle dümdüz bir yol bulup gazı kökledim, azıcık arabayı kıpırdatınca çok hafif bir blur giriyo, gerçek gibi gözüküyo, ağzım açık kaldı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bugun aldım ben de. baya sarıyor oyun bir oturuşta 3 saat oynamışım, daha pek ilerleyemedim ama yavaş gidiyorum, anca ilk gorevi yaptım adamları dövmece sora da kızı yatağa attım 3. randevu da ama bu bilardo bowling oynama muhabbeti çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 PrudenT said: asda diye mağaza mı olur abi biri sallamış onu. dfgdhm çıkaralım biz de consa verdigim linke bas veya asda diye arat googledan sonra git cehaletinden dolayi kendine bir kose sec, comel oraya ve hungur hungur agla. evet evet. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 benim PSN: Sputzke eğer online GTA IV oynamak isterseniz ekleyin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Internetlerden oynayan var mı şunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 su durumda ps3 versiyonunu turkiye den nereden almamizi onerirsiniz, kadikoy, d^r vs hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 xbox livedan atmak isteyen olursa ben de atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Azmodai said: consa verdigim linke bas veya asda diye arat googledan sonra git cehaletinden dolayi kendine bir kose sec, comel oraya ve hungur hungur agla. evet evet. sdf. ben yok demedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ben netten oynuyorum ancak friend listimde cok eleman olmadıgı için organize olmuyor pek. Rast gele oyunalra katılıyorum. Gayet eglenceli, özellikle Team Mafia Work gibi oyuncuların birbirleriyle yarıstıkları oyun tarzları eğlenceli. Dediğim gibi PS3'den netten oynayacak arkadaşlar beni eklesinler. Eğer yeterli oyuncu olursa Party mode yapıp diger takımlara karşı didişiriz vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Azmodai said: xbox livedan atmak isteyen olursa ben de atarim. orjinalmi senin oyun azmo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 hayir degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 hmm riski goze aliyon yani gamertag kazanci benim ekle istiyosan takiliriz artik banlanirsada banlanir makina napalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 birkaç aya illa ki banlanır, bir kere girdikten sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Banlanirsa banlanir :P Kac aydir sorun cikarmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 bi gorevde 2 arkımdan birini öldürmemi istedi, sevdiğim arkımı öldürdüm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar