Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto IV

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Disappear said:
ya ben seyi merak ediyorum benim xboxi aldigimdan beri kullandigim gamertag ile oynadim gta yi. tarihlerinide kaydediyomus oyunun, acaba live denesem anlarmi cakallar ikinci makinayada ban attirmiyim simdi

gamertag farketmiyor
erkenden çekip oyun çıkmadan oynadıysan kayıt ediyor
manuel olarak kontrol ediyorlar bildiğim kadarıyla..

yani bağlansan da bağlanmasan da sonunda artık ne zaman bağlanırsan banlanma ihtimalin var..
Mesaj tarihi:
da soyle bisi var bazi dukkanlar erken satti sonucta sirf erken baslamisim diye banlayamazlar anladigim kadariyla. oyunun resmi cikis tarihinden once orjinal oyun alabilmis insanlar var nette
Mesaj tarihi:
ama diyorlarki oyun çıkmadan önce torrentlere düşen o ilk dosyalar oyun editörlerinin incelemesi için olan özel bi versiyonmuş vs.. asıl orjinalden çıkma iso dosyası daha sonra düşmüş vs...
Mesaj tarihi:
Oyun BAYA iyi. Özellikle ilk defa böyle dümdüz bir yol bulup gazı kökledim, azıcık arabayı kıpırdatınca çok hafif bir blur giriyo, gerçek gibi gözüküyo, ağzım açık kaldı resmen.
Mesaj tarihi:
bugun aldım ben de. baya sarıyor oyun bir oturuşta 3 saat oynamışım, daha pek ilerleyemedim ama yavaş gidiyorum, anca ilk gorevi yaptım adamları dövmece sora da kızı yatağa attım 3. randevu da ama bu bilardo bowling oynama muhabbeti çok iyi olmuş
Mesaj tarihi:
PrudenT said:
asda diye mağaza mı olur abi biri sallamış onu. dfgdhm çıkaralım biz de

consa verdigim linke bas veya asda diye arat googledan sonra git cehaletinden dolayi kendine bir kose sec, comel oraya ve hungur hungur agla.

evet evet.

sdf.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
consa verdigim linke bas veya asda diye arat googledan sonra git cehaletinden dolayi kendine bir kose sec, comel oraya ve hungur hungur agla.

evet evet.

sdf.

ben yok demedim ki
Mesaj tarihi:
Ben netten oynuyorum ancak friend listimde cok eleman olmadıgı için organize olmuyor pek. Rast gele oyunalra katılıyorum. Gayet eglenceli, özellikle Team Mafia Work gibi oyuncuların birbirleriyle yarıstıkları oyun tarzları eğlenceli. Dediğim gibi PS3'den netten oynayacak arkadaşlar beni eklesinler.

Eğer yeterli oyuncu olursa Party mode yapıp diger takımlara karşı didişiriz vs. vs.
  • Yeni Oluştur...