Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Pc için bekliyoruz sabırsızlıkla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bu gun azimle calisdim ve 6 yildiz yaptim ama asker goremedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ps3 icin cheatler spoiler da. stres atmak icin iyi oluyor:p Gta 4 cheats. Cell Phone Passwords At any time during the game, pull out Niko's phone and dial these numbers for the desired effect. Please note that cheats will affect missions and achievements. Password Effect 482-555-0100 Restore health 362-555-0100 Restore armour 486-555-0100 Get a selection of weapons 486-555-0150 Get a different selection of weapons 267-555-0100 Remove wanted level 267-555-0150 Raise wanted level 468-555-0100 Change weather 359-555-0100 Spawn an Annihiliator 938-555-0100 Spawn a Jetmax 625-555-0100 Spawn an NRG-900 625-555-0150 Spawn a Sanchez 227-555-0100 Spawn an FIB Buffalo 227-555-0175 Spawn a Comet 227-555-0147 Spawn a Turismo 227-555-0142 Spawn a Cognoscenti 227-555-0168 Spawn a SuperGT 948-555-0100 Song information Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 said: Hi Kaan, Your Play-Asia.com Order#10694999 was sent out today! Ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ya şaka gibi bütün programımı iptal ettim cumartesi günü için bütün arklarımı sattım sabah kuruldum ps3 ün başına ama oyun açılmadı şaka gibi ya :S loading ekranında takılıyor oyun.. save dosyalarımı fln sildim öle denedim bide gene olmadı pfff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Aiko, aynı sey banada oldu. Sorun PSNetwork'e giriş yapmıs olmandan kaynaklanıyor. Eger PSN'ye sign in yapmazsan oyun acılır ancak tekrar sign-in oldugunda takılacaktır. Onlin oynayabilmek için; 1. Sign in olmadan oyunu ac, 2. Oyun acıldıktan sorna oturumu aç. 3. Oyun takılacak ve PS3'ü yeniden başlat 4. PSN oturumun acıkken oyuna girmeyi dene. 5. Bu şekilde Network modları calısacak ve oyunun takılmayacak. Bu asamalar sırasında PSN Auto-Sign-In secenegini kapadım, sende öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 bitti ya :/ bitiside cok kisa olmus, konuyu nedense cok begenmedim ya oyunun sonuna kadar hala en ufak bi buyume gostermeden capulcu gibi i need money diye gidiyoduk mal gibi her goreve. ozellikle oyundan cikardiklari bir suru ozellik kotu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 keske san adreas in ustune ekleselerdi bu ozellikleri... keske hec bisi cikarmasalardi ama boolede guzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 @konn mesajı attıktan sonra biraz araştırdım net baglantısından kaynaklanıyomus gerçektende.. genede saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 ps3 ile xbox 360 versiyonları arasında bi farklılık var mıdır arkadaşlar? grafikti içerikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Bir önceki sayfada IGN'den quotelamıştım. Neredeyse hiç bir fark yok ama ps3 versiyonu çok azıcık daha iyi denmiş. Yani daha iyiden kasıt 360 da renkler daha canlı ama ps3 de anti-aliasing olayından daha akıcı ve güzel gözüküyomuş, bir de grafik hataları ps3 de 360'a göre daha azmış, onun dışında iki versiyon da aynıymış. Fark yok yani kısacası. Pek. Hatta yapıştırayım: Xaenin said: IGN said: For those wanting to know which version looks better, the edge goes to the PS3. The textures and framerate are comparable, but the PS3 has far less pop-in. The 360 has richer colors, but the PS3 has better anti-aliasing making it look a little cleaner. Because GTA IV can preload onto the PS3 hard drive, the in-game loads are faster. Don't worry Xbox owners, the load times are rarely more than 30 seconds and don't occur very often. The slight visual edge goes to PS3, but the 360 is no slouch. Either version will do you proud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bende diyorum bu aiko manyakmı bir offline bir online oluyor diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mayhem said: Bende diyorum bu aiko manyakmı bir offline bir online oluyor diye :D ahahah bende dün seni gordum gta 4 oynuyo gözüküyodun nası kıskandım seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mumu said: ps3 ile xbox 360 versiyonları arasında bi farklılık var mıdır arkadaşlar? grafikti içerikti grafik olarak yok sayılır ama içerik olarka bayağı olacak. Rockstar X-360 a özel ek görev paketleri yayınlayacaktı Live da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Disappear said: bitti ya :/ bitiside cok kisa olmus, konuyu nedense cok begenmedim ya oyunun sonuna kadar hala en ufak bi buyume gostermeden capulcu gibi i need money diye gidiyoduk mal gibi her goreve. ozellikle oyundan cikardiklari bir suru ozellik kotu olmus. e eski özellikleri yeni paket yapıp satıcaklar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 oyunu xbox 360'da bitirdim LIVE'a akıyorum hergün takılan varsa: gamertag: kertenkel bir kaç kişi toplarsak party mode'a gireriz baya eğleniriz Team Deathmatch falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 olan bize olcak, xbox dlc icin microsoft points lazim. nasil alacagimiz ise belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 mouse fln takıp deneyen varmı bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Dis, Gamepoints.com mu ne oralardan cok aldim ben, rahat oluyor, hemen de atiyorlar code'u. Ayrica oyun mukemmel, beni fazlasiyla sardi, begenmeyene kafam girsin sdf... ayriyetten san andreasin ustune gelistirselerdi GTA IV un Vice city ve san andreas'i daha ne yapabilecek? :P bunlari da dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ya ben seyi merak ediyorum benim xboxi aldigimdan beri kullandigim gamertag ile oynadim gta yi. tarihlerinide kaydediyomus oyunun, acaba live denesem anlarmi cakallar ikinci makinayada ban attirmiyim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 http://bt.xbox-sky.com/index.php buranın forumuna üye ol. X360 ile ilgili her tür sorunun cevabını bulabilirsin. Bulamazsan sor cevaplarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yaw bu gta3 liberity city olarak geldi daha sonar vice ve san olarak devam etti... acep gta 4 de de ayni sey olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 tabiyi ki olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar