Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto IV

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

ps3 icin cheatler spoiler da. stres atmak icin iyi oluyor:p

Gta 4 cheats.

Cell Phone Passwords
At any time during the game, pull out Niko's phone and dial these numbers for the desired effect.

Please note that cheats will affect missions and achievements.
Password Effect
482-555-0100 Restore health
362-555-0100 Restore armour
486-555-0100 Get a selection of weapons
486-555-0150 Get a different selection of weapons
267-555-0100 Remove wanted level
267-555-0150 Raise wanted level
468-555-0100 Change weather
359-555-0100 Spawn an Annihiliator
938-555-0100 Spawn a Jetmax
625-555-0100 Spawn an NRG-900
625-555-0150 Spawn a Sanchez
227-555-0100 Spawn an FIB Buffalo
227-555-0175 Spawn a Comet
227-555-0147 Spawn a Turismo
227-555-0142 Spawn a Cognoscenti
227-555-0168 Spawn a SuperGT
948-555-0100 Song information

Sosyal ağlarda paylaş

ya şaka gibi bütün programımı iptal ettim cumartesi günü için bütün arklarımı sattım sabah kuruldum ps3 ün başına ama oyun açılmadı şaka gibi ya :S loading ekranında takılıyor oyun.. save dosyalarımı fln sildim öle denedim bide gene olmadı pfff :(
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko, aynı sey banada oldu. Sorun PSNetwork'e giriş yapmıs olmandan kaynaklanıyor. Eger PSN'ye sign in yapmazsan oyun acılır ancak tekrar sign-in oldugunda takılacaktır.

Onlin oynayabilmek için;
1. Sign in olmadan oyunu ac,
2. Oyun acıldıktan sorna oturumu aç.
3. Oyun takılacak ve PS3'ü yeniden başlat
4. PSN oturumun acıkken oyuna girmeyi dene.
5. Bu şekilde Network modları calısacak ve oyunun takılmayacak.

Bu asamalar sırasında PSN Auto-Sign-In secenegini kapadım, sende öyle dene.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir önceki sayfada IGN'den quotelamıştım. Neredeyse hiç bir fark yok ama ps3 versiyonu çok azıcık daha iyi denmiş. Yani daha iyiden kasıt 360 da renkler daha canlı ama ps3 de anti-aliasing olayından daha akıcı ve güzel gözüküyomuş, bir de grafik hataları ps3 de 360'a göre daha azmış, onun dışında iki versiyon da aynıymış. Fark yok yani kısacası. Pek.

Hatta yapıştırayım:

Xaenin said:
IGN said:
For those wanting to know which version looks better, the edge goes to the PS3. The textures and framerate are comparable, but the PS3 has far less pop-in. The 360 has richer colors, but the PS3 has better anti-aliasing making it look a little cleaner. Because GTA IV can preload onto the PS3 hard drive, the in-game loads are faster. Don't worry Xbox owners, the load times are rarely more than 30 seconds and don't occur very often. The slight visual edge goes to PS3, but the 360 is no slouch. Either version will do you proud.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:
bitti ya :/ bitiside cok kisa olmus, konuyu nedense cok begenmedim ya oyunun sonuna kadar hala en ufak bi buyume gostermeden capulcu gibi i need money diye gidiyoduk mal gibi her goreve. ozellikle oyundan cikardiklari bir suru ozellik kotu olmus.

e eski özellikleri yeni paket yapıp satıcaklar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Dis, Gamepoints.com mu ne oralardan cok aldim ben, rahat oluyor, hemen de atiyorlar code'u.

Ayrica oyun mukemmel, beni fazlasiyla sardi, begenmeyene kafam girsin sdf... ayriyetten san andreasin ustune gelistirselerdi GTA IV un Vice city ve san andreas'i daha ne yapabilecek? :P bunlari da dusunun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...