Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Theft Auto IV

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

GTA 4 çıkmadan bile hangi konsolda daha iyi gözükeceği tartışılmıştı bile artık oyunumuz çıktı ve raflardaki yerini aldı ya peki hangi konsolda güzel gözüküyordu ozaman işte bu karşılaştırmaya güzel bir video. Açıkçası ben bir fark göremedim.

Sosyal ağlarda paylaş

IGN said:
For those wanting to know which version looks better, the edge goes to the PS3. The textures and framerate are comparable, but the PS3 has far less pop-in. The 360 has richer colors, but the PS3 has better anti-aliasing making it look a little cleaner. Because GTA IV can preload onto the PS3 hard drive, the in-game loads are faster. Don't worry Xbox owners, the load times are rarely more than 30 seconds and don't occur very often. The slight visual edge goes to PS3, but the 360 is no slouch. Either version will do you proud.
Sosyal ağlarda paylaş

gta4 hikayem:

28 nisan sabahi bi heyecanla yatakdan kalkdim. iki dersim vardi o yuzden bu sure biraz hizli gececekdi ve gecdide... iki dersden sonra gamestop i aradim ve midnight event olcakmi die sordum evet dediler, o anda telefonu yere atip hizla otobus parasi aramaya basladim. zorda olsa buldum. simdi sira bayside a gidip game stopdaki yerimi almakdi. saat 4 de okuldan ciktim ve 5 gibi bayside a vardim... midnight event line 10 da baslicak dediler... 5 saat aptal aptal dolasdikdan sonra saat 10 oldu... siraya girdim... sirada 2. kisi bendim. 2 saat bekledikden sonra kapiyi acdilar ve iceri daldik... oyunu alan 2. kisi oldum... cok sevindim, resim bile cektirdim (koyarim sonra)... hizli adimlarla 100 kisilik siranin onunden elimdeki gta4 u gostererek gectim ve otobus duragina yoneldim. yarim saatlik bi bekleyisden sonra otobus geldi... gece 1.5 gibi okula vardim... ps3 umu aldim ve hd tv nin onue gectim.gta4 u konsolun icine yerlestirdim ve beklemeye basladim...10 dk sonra yukleme bitti ve oyuna basladim... aboo one gercekci grafikler ooyle... o ne guzel araba hasari oole... o ne guzel gorevler oole... o ne guzel hikayeye el atmak oole... o ne guzel cep telefenu oole... o ne guzel bi sehir ooole... abooo...

simdi burda nedenmi oturuom... cunku tv nin basindan insanlar var ama biraz soona yine gta turuna baslicam... muhahahahaha

ps:artik konu basligindan on inceleme yi cikarsakmi ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni baslicak arkadaslara yardimi olur belki diye yaziyim. Artik manita kadar arkadaslarda onemli oyunda. Birinin gorevlerini bitirdikten sonra onlarla takilip bisiler yapabiliyosunuz. Yeterince takilirsaniz ozel yetenekleri aciliyo.
Arkadaslar
Roman: Bulundugunuz yere taksi yolluyo, sizi alip istediginiz yere bedavaya goturuyo. Normal taksi bulmakta zorlanildiginda ise yariyan bisi.
Brucie: Evine gittiginizde catisindan sizi helikopterle sehrin belirli helipad'i olan yerlerine goturuyo. 1 kere kullandim oyunda cok ise yarayan bisi degil belkide herhangi bi helipadden aliyoda olabilir sizi ben evine yakindim adamin. Ama bu taksi gibi degil unutmayin, istediginiz yerde indirmiyo.
Little Jacob: Oyunun en iyi arkadasi heralde, sizin oldugunuz yerin yakinlarina biyere gelip size arabanin bagajinda silah satiyo. Hem yakininiza kadar geliyo hemde cok guzel indirim yapiyo (%40 kadar falan). Tek kotu yani desert eagle ve rocket launcher satmiyo.
Dwayne: Aradiginiz zaman size yardim etcek adam veya adamlar yolluyo (acildi ama daha kullanmadim tam editlerim kullaninca). Bu da guzel bisi gibi.
Packie: %70 civarina geldim hala acilmadi ozelligi, acilinca yazicam.

Hatunlar
Michelle: bu hatunun bi ozelligi yok oyunun hikayesinde rolu var sadece spoil etmeden bu kadar soleyebilirim
Carmen (Sobohoe netteki adi): Internette size date requestler gelcek onlara cevap verip manita yapabiliyosunuz. Kendisi hemsire ve telefonda sizi as bisi heallayabiliyo. Bunu tabi surekli kullanamiyosunuz 2 kere ard arda ararsaniz takmiyo sizi.
Kiki (Lawchick): Pesinize polis takildimi ararsaniz polisten kurtariyo sizi. 2 yildizla denedim kaldirtti, 2 den fazlasini kaldiracagini zannetmiyorum cunku konusurken "if they are giving you a hard time for no reason" diyodu.
Simdilik bulabildiklerim bu kadar yeni elemanlarla/hatunlarla takildikca yazarim.

edit: netten request gelen hatunlarla ilk defa bulusmadan once autosave i kapatin derim. cunku ilk bulusma hoslarina giderse manitaniz oluyolar. ben mesela lawchicki yanlislikla kotu bi restorana goturmsutum ve uzun bi sure gecip tekrar date opsiyonu cikana kadar (internetteki lovemeet sitesi) bisi yapamadim. ozellikle lawchicki kacirmayin derim 2 yildiz kaldirma ozelligi cok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Of ben hala yola çıkmasını bekliyorum play-asia'dan. 114 dolar verdim, bi tane uzun HDMI kablosu, GTA IV, UPS le yollayın dedim hemen gelsin diye zaten oyuna verdiğim parayı bi de kargoya vermek zorunda kaldım da, şimdi diyorum acaba almasa mıydım. Ama bu da ayağıma gelicek ya, şimdi kalkıp gidilmez kadıköye falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...