PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bekleticekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 torrent sitelerine düştü oyun 7 gb küsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Fake'dir onlar. Ben BT-Sky'a bakıyorum hala düşmedi. Düşenlerde fake diye siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 6 gun sabredin orjinal alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Bu arada şimdi bir kez daha baktım. Harbi düşmüş ya. Pal version. Japan, Asia, Australia ve Rest of Europe'a uygun. Bir tek NTSC-U makina da oynanmıyor ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ps3 de korsan varmi? ::o ::o ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Oyunun Xbox 360'a çıktığından da mı haberin yok yoksa::o::o::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 hâlâ xbox 360 var mı? tarih olmadı mı o antika? (lol.. sadece geyik amaçlı yazdım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Yok be yaws .Hala direniyor, direnmeyede devam edecek. Benim ki zaten son günlerini yaşıyor sanırım. DVD-Rom'un kapağı filan ara sıra çıkmıyor. Tabutu hazırlamak lazım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 abi salyam akıo resmen çok merak ediyorum şu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Benim son 5-10 part kaldı indirmeme. 40 dk da yazmak sürerse, bir sorun olmazsa saat 9 da oynamaya başlıycam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ilk inceleme, yorum, inceleme hepsini bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Gameplay görmek isteyenler için http://www.youtube.com/watch?v=x2Fpunltwh8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 awesome! health bar, armor hedeleri vs. falan yok galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 varda silahını reload ederken fln açıkıyomuş arada bi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 video yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Oyunun başından yeni kalktım. Manyak oyun yapmışlar. Hani grafikleri polygon zengini değil fakat, renkler araba modelleri falan çok güzel ayarlanmış. Örneğin ağaçlardaki detayları düşürüp, arabadaki detayları yüksek tutmuşlar. Yağmur efekti çok güzel olmuş. Ayrıca oyundaki animasyonlar çok gerçekçi. Fizik motoru harika olmuş. Bunun bir nedeni de yeni Star Wars oyunu ile gelicek Nature Motion'ı kullanıyor olması. Bir keresinde araba ile çok hız yapıyordum, bodoslama çarptım ve çarpmamla birlikte Niko'nun ön campdan fırlayıp 7-8 metre uçması bir oldu. Harika bir sahneydi. En güzel yanı da, hiç bir yapaylık hissetmedim. Oyuna ilk başladığınızda şehirin tümü açık değil. Yaklaşık 5/1'lik bölümünde başlıyorsunuz. Fakat o kadar gerçekçi ve canlı ki, kendinizi kaptırmamanız elde değil. Ayrıca bir sürü de aktivite var. Ben sadece iki tanesini yapabildim şu ana kadar. Roman ile gece show'una gittik. Aptal bir sihirbaz vardı, görmeniz gerek. Espiriler çok güzel olmuş. Bir de Michelle diye bir hatun ile bilardo oynadık. Bu arada bir de evde televizyon izleyebiliyorsunuz :D. Wanted Level olarak 2 yıldıza kadar çıktım. Artık kovalamacalar daha gerçekçi olmuş. Polisler bodoslama size çarpmak için gelmiyorlar. Ayrıca örneğin 1 yıldız dayken adam silahı ile gelip sizi tutuklayabiliyor. Karşı koymak size kalmış. Oyunda araba sürmek çok farklı bir şekle bürünmüş. Yeni Nature Motion'ın gelişi ile değişen ve ayrı bir gerçekçiliğe bürünen fizik motoru, araba kontrollerini çok zevkli bir hala sokmuş. Rampadan atladığınızda, veya el freni ile arabayı aniden döndürdüğünüzde ağırlığını hissediyorsunuz. Hatta araba içindeki yolcular sağa sola savruluyor, kaza yapdığınızda kafalarını vuruyor yada camdan fırlıyabiliyorlar. 10/9.5. 0.5 kesmemin tek nedeni de oyundaki blur efekti alışana kadar biraz itici olabiliyor :D. Kesinlikle oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 oyun BAYAGI iyi ya... uzun zamandir oynadigim en iyi oyun. Ilk GTA 3 'u oynadigimiz zaman hepimiz "ABO" demistik ya titreyip? hah ayni ondan oluyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 sevabına pc ye de çıkarmazlar mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 pc'ye çıkarana kadar ben kadıköy ve civarında ikamet eden bir pati kullanıcısına ziyarete gelebilirim oyunu görmek için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 arkadaslar youtube da adamin biri ps3 de gta 4 u oynuo... ve sanirsam oyun sahte... psp de ki teknik kullanilio... yaw boole bisi ne zaman cikti ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 nerde gta 1-2 nerde bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 di mi artık çok süper dur dur.. über! bir oyun oldu gerçekten (yalnız allahtan o seviyede çakılıp kalmadılar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ssj4songoku said: ... ulan ne zaman çıktı da ne zaman oynadın! böyle kafa göz dalasım geldi birden. x-box 360 vardı di mi sende? mass effect de oynamıştın di mi sen? :X çok pis kıskandım. :( Gerçi burda PS3 kafe var da, ne assassin creed, ne Conan getirmemişler, paso PES3 var, GTA4 de gelmez herhalde. Bir şekilde X-Box 360 bulup oynamak lazım. 70 inç tüplü televizyonda pek zevki olmayacak ama olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Sanırım Almanya'da bir kaç dükkan erkenden satışa sunmuş olabilir, öyle olunca direk internete düştü zaten. Ama görceksin dün tam bir "ana-baba" günüydü. Internette her yer GTA dolu. Rapid'de linkler 3-4 saat içinde siliniyor falan. Zar zor indirdim bende. Ama orjinalini de alıcam. Harika oyun yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar