çocuk oyunu olmaktan çıkıyo galiba sonunda güzel yapmışlar
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Grand Theft Auto IV
bu sefer
0 dan tepelere cikma hikayesi olmucakmis
boktan biraz burnumuzu kurtarma cabasi olcakmis
0 dan tepelere cikma hikayesi olmucakmis
boktan biraz burnumuzu kurtarma cabasi olcakmis
walla her gta oyunu once konsollara cikar ve rocstar pc ye cikmaz der ama tam bir yil soona pc ye cikar :D her zaman bu boyledir... demedi demeyin :D
Bu sefer bölge bölge ayırmanın yanında bir de sokak sokak ayırmışlar oyunu . Her caddenin bir adı var , taksi tutabilicez , istediğimiz yere giderken ister taksinin bize şehir turu attırmasını izliycez , ister zınk diye basıp gidicez istediğimiz yere .
Resim koydum büsrü çıkmadı hiç biri =/
Resim koydum büsrü çıkmadı hiç biri =/
şu telefonla elemanları arayıp mevzu var lan koşun gelin olayı çok hoşmuş... falçatayıda vermişler elimize :D heh gelsn gelsn kpanalm eve =) Tabi tekrar maket araba ve uçaklarla adam öldürme, araç bombalama gibi görevler varsa başlamam bile de.. -.-
Niye ya o görevler baya eğlenceli oluyordu bence . Bir de combat sistemi değişmiş , sağa sola eşek gibi koşmak yerine siper alma olayını koymuşlar , mantıklı olan herşeyin arkasında siper alabiliyorsunuz , çıkıp ateş edip geri giriyorsunuz , ama aynı siperde uzun süre duramıyorsunuz tabii ki , patlıyor velhasıl kelam .
Beklenen 3. Trailer sonunda geldi.
''Move up, Ladies'' adlı ''GTA IV'''ün yeni Trailer'ı.
Edit: Daha iyi görüntü kalitesinde izlemek isterseniz [video]http://www.gametrailers.com/player/28634.html?feature=oembed" width="459"> 'dan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.
acilen ps3 alinmali sabah aksam bu oyun oynanmali... aboo daha cikmasina var yaf uhu uhu uhu uhu... bi sahne var trailer da biri arabanin ustune dusuo ve araba ezilio camlar kirilio falan... eer bu sahne demo deilse ve oyun icerisinde de yapilabiliosa abo diom ben ve rockstarin onunde diz cokuom :D
- 1 ay sonra ...
yapımcılar oyunun XBOX 360 versiyonun PS3' e göre daha az içeriğe sahip olacağını açıkladılar. Sebebi ise XBOX'ın HDD bazlı kapasite sorunlarıymış.
ama 360'a ps3'ten bağımsız olarak 2 tane 6şar saatlik expansion gelecek diye biliyorum ben. Oyungezerde yazıyordu ve çok kızmıştım sen Sony'nin o kadar ekmeğini ye git Microsoft biraz para verdi diye onlara kıyak geç diye düşünmüştüm. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.
microsoft 50 milyon dolar ödemiş exclusive downloadable content icin. dogru yani :). diskin iceriğinin farkli olacağını duymadim sadece seslerin ps3 te sikiştirilmayacağını duymustum.
ps3'le bu oyunda kapismanin tek yolu bunu yapmak kanimca, xboxun omrunu uzatmaya yonelik hareketler :P Neyse iki konsolunda mutlu sahibi olaraktan tadina iki taraftan da bakariz artik ehu.
Öne çıkan mesajlar