darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 hmmm oda güzel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 dua ettigimi düşünüyorum böylece uçabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: Adım 2 : İlk önce vucudunuzun rahatladığını imaje edin.Vucudunuzu gözleri kapalı bir şekilde imaje edin.Görsel bedeninizin gözlerini açın ve hangi rengi istiyorsanız gözünüzün önünde canlandırın.HAngi rengi istediğinize tonuyla tam isteyin (pek nlamadım burayı ama istediğiniz rengi kesinleştirin demek istiyor galiba ).Gözlerinizin yavaşça istediğiniz renge dönüştüğünü odaklanın. abi cümlelere bak gülmekten nefessiz kaldım ahahahaha [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 22:01 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ıoffffff masalardan düştüm, çıktım bi daha düştüm... bunlar nedir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Benim amacım tartışmak değil bi grup öküz tartışma çabasında umrumda da değil ben zaten burada kimler ilgileniyor bunu merak ettim. Skimde degil yazılanlar isteyen istediğine inanır isteyen inanmaz sana ne e be mongolof! Öle şey mi olur saçmalık sktir bu ne bea hady beyaaa diye tartışılmaz kendi görüşünü söylersin konuşurun, bunu başaramıyorsan ....... . Sen inanmıyorsan inanmassın bana ne, kaldı ki bende hepsine inanmıyorum parapsikoloji oldukça geniş bir olaydır. Şüpheci olmalısın sonuç olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: ....... Dostum bu noktaları burst şeklinde saçacağına düzgün yerlere yerleştirseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=62737 Şunu okuyun belki yardımcı olur. Nese ya yeter bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ben şüpheciyim zaten sadece yukardaki yazılara gülüyorum. Doğruyu söyle allasen komik değil mi :p Biri zamanında güzel bir analoji kurmuştu "Düşün telekinezi'yi çözmüşün, astral seyahata yapabiliyorsun. Dünyevi değerlerden bu kadar sıyırmışın kendini aşmışın. Sonra geliyosun bu yeteneğini para kazanmak, şov yapmak, astral alemde kız götürmek için kullanıyosun. Böyle adamlar mı çözüyor telekineziyi?" Güzel de kurmuş. Şaolin tapınağından bir rahip gelsin desin ki ben yapıyorum göstersin ona inanma olasılığım çok daha yüksek (şaolin bir benzetme sadece :p). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ayrıca ben sana fizikte relativiteden quantumdan öyle şeyler anlatırım ki telekinözü de yanında sönük kalır (zamanı yavaşlatmak ve sadece hareket enerjisinden hiç yoktan madde yaratmak gibi). Yani bence telekinözü çalışacağınıza fizik çalışın üniversitede de fizik okuyun, alemlerden alemlere koşturur sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Abi o forum aşırı salakça ve gereksiz ahahaah bayadır bakmıyodum bi bakıyım dedim herkes kopmuş. Gothicin yakaladıklarından yüzlerce girin bakın daılın zuhauhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ardeth bi olayın var mı? Ben seni lablarda çürüyosun diye biliyorum ehah. Kanına girme gençliğin. Sonra kuantum muantum sıyıracaklar pokemonum ben diye balkonadan falan atlıycaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Kronokinezi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Adam labda kasarken astral ortamlara akıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Öeh parapsikolojiye inanırım hatta bayağı inanırım da böyle tipler komedi resmen.Erotik hikaye sitelerinde fantazilerini gerçekmiş gibi yazan abazanlardan pek bi farklarının olduğunu sanmıyorum:) Neyse, asıl konuya dönersek ne biliyim mesela meditasyon, telkin, bioenerji gibi mantıklı şeyleri çalışmak güzel şeyler, birazcık özverim olsa devam edicem çalışmaya -ama tembellik rlz şimdilik- Bi de böyle oturma organından fantazi sallayan tipleri Sylar kovalasın, başka da bişey diyemiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Aynen bende bunu diyoru zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: Ardeth bi olayın var mı? Kafayı sıyırmadım daha ne istiyosun? Ben labcı değilim zaten ben teorik çalışıyorum kağıt üstü ya da programlama :p laba da giriyorum gerçi, sina the stand-alone scientist Hatta hemen olayı antik yunanistan kültürüne bağlıyorum. Uygulamamı mı? empirizm mi? Deney mi? Hahaha biz onları kölelere yaptırıyoruz (tipik antik yunan filozofu). [spo] [/spo] (ben yaptım) [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 01:03 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 abi dalga falan geçiyorsunuz bir deneyin de olduğunu görün ondan sonra konuşun. psi wheel olayını odanın bi ucundan bile yapabilirsiniz 2-3 gün deneyerek. hava akımı olayı değil çünkü durdurup terse falan da çevrilebiliyor, bilmeden konuşmayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben traktör tekeri dönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=gcigy1OBXTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Hani inandığımdan değil de, numaralarını hilelerini öğrensek iyi kız topluyoruz başımıza anladıım kadarıyla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 kaç kere açıklayacağım ki ben torku gaz taneciklerinin hareketindeki belirsizliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Criss Angel ilizyonisttir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Bana torku gaz taneciği deme Ardeth, bunları kullanarak kız tavlamayı öğret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=IpjHZniw184&NR=1 respect bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ardeth şimdi bi quark ormanın içinde düşerse, çökme olan evrenin öteki ucunda süperpoze yapması bize düşen ağaçların aslında ses çıkardığını söyler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar