Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malta-Türkiye 8.9.7 20:30

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Terim'in yapabileceği birşey yoktu cidden. Bir adam maçın başında gitti zaten, sonra Sabri de gitti. Tuncay hiç yoktu. Kanatlar çalışamadı, birtek Hamit biraz oynadı. Adamlar hayvan gibi kapandı ballı ve şaibeli goller attılar. Direkten topumuz döndeü, kaleci panterdi, hakem 3 metre geriden çıkan adamlarımıza ofsayt çalıyordu. Adam ne yapsın beraberliğe de şükür.
said:

Abi adamların 2. golünde elle attı herif ya kimse görmedi mi?

Zaten golün başında hakem bizim adamla konuşurken kullandılar hemen ama kullanırken top yavaşça hareket ediyordu hala. Hakem görse tekarar ettirirdi, arkası dönükken hareketli frikik kullan kimse görmesin oh ne ala..
Sosyal ağlarda paylaş

tabi imparator hata yapar mı

ilk aklıma gelen hataları

hamit-sabri ikilisi ilk 3 maç çok iyiydi son maçlarda hamiti ortaya çekti, 1 yıldır oynamayn varile dönmüş emreyi oynattı ortada.
bu yüzden malta gibi mahalle takımı bile takım orta sahayı yürüyerek geçti.

tuncay,emre,servet,sabri gibi formsuz oyuncular oynuyor.
serdar özkan,nuri şahin,serdar kurtuluş,mehmet yıldız,deniz barış mehmet topuz gibi formda adamlar oynamıyor.

37lik hakan şükür akdeniz sıcağında 90 dk sahada. oyuna kurtarıcı deniz giriyor. ileriye orta özürlü üzülmez çekiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Emre de Hamit de ortada iyi oynadılar. Geriye dönemediler evet ama atak gücü olarak çok iyi iş yaptılar. Ayrıca Hakan da kötü oynamadı iki güzel vuruş yaptı ikisini de kaleci çıkardı ki biri fantastik bir kurtarıştı ve o pozisyonu 2 metre geriden çıkmasına rağmen ofsayt diyen hakem zaten yalan etmişti gol olsaydı bile..
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar nereleriyle maç izliolar anlamıyorum

hakan şükür 20 yaşındada olsa siz yine laf edersiniz adama yaşı bahane yani

adam nerdeyse bütün kafa toplarını indirdi.koştu.asist yaptı bol bol

gol pozisyonuna pek giremedi 10 kişilik defans var orda

ibrahim üzülmez kötüydü.ama toraman iyiydi
Sosyal ağlarda paylaş

Fiorentina'da başarılıydı adam. Yoksa Milan almazdı zaten. Milanda zaten Terim dönemiyle Ancelottinin dönemini kıyasladılar o dönem, Terim daha başarılı çıktı yine. Bilmeden sallamamak lazım.

Şimdi maça dönersek...

Balık baştan kokar, baştan başlayalım. Terim artık akıllanmıştır heralde. Sabit fikirli bi adam olarak her maça aynı 11i çıkartıyodu adam. Hani kulüp takımında bunu yaparsın, ama milli takımda bunu yapamazsın. Her oyuncunun kulübünde oynama oranına başarısına bakmak zorundasın. Kemik 11le çıkarsan böyle oynamayanlar seni mahçup eder batırır. Ve dikkat edin, sahanın en başarılıları Ayhan ve Gökdeniz, ikisi de oyuna sonradan giren oyuncular. Bir de Emre var tabii. Adamın ezberden takım çıkarma mantığını artık aşması lazım.

İkinci olarak hakeme bakalım. Lafa gerek yok. Anguttu. Çok kötüydü. Saçma sapan ofsaylar çaldı iki takım lehine de abuk subuk fauller çaldı gereksiz yere oyunu durdurdu. Hakan'a 2 kere hiç yoktan faul dedi. Toraman'ın kartı zaten saçmalığın daniskasıydı. Hakem hiçbişi bilmio futbol niyetine galiba

Sahaya genel olarak bakarsak.

Sahanın en kötüsü Tuncay'dı. Sen zaten hırslı bir adam olan ama kulübünde tutunamamış üstüne yedek bekletilip morali iyice bozulmuş adamı oynatırsan verimin v'sini alamazsın. Bu kadar rezil olur mu? Tuncay bi zahmet gelmesin bi süre milli takıma.

İkinci en kötü ise İ.Üzülmez'di. Adam kazma yahu. Bu adamı niye 90 dk sahada tutuyosun? Hadi bekteyken adamlar atak yapmadı diye çok belli olmuyodu. Ama kanada geçince sayısız pozisyon harcadı adam. Çalım atacam die rezil etti. Adam mı yoktu da onu oynattık?

Bunun dışında Sabri de çok kötüydü. Ne beklik yaptı ne ileri çıktı. Atak desteği verdi.

Hamit ilk yarı çok kötüydü. 2. yarı biraz toparladı.

Hakan tam tersi ilk yarı iyiydi 2. yarı kayboldu o kalabalıkta.

Gökdeniz de olmasa atak yapamayacaktık zaten. Adam girer girmez hareketlilik getirdi tempo arttırdı. Çok başarılıydı.

Sahanın yıldızı tartışmasız Ayhan. Adam atak başlattı, asist yaptı, rakibe bastı, defansa yardıma geldi... Adamların golünde de tek başına debelenen bi Ayhan vardı geride.

O kadar uzaktan topa vuran adam var takımda. Bi tane şut çekmedik uzaktan. E inmedik de çizgiye, nasıl açacan o zaman kapalı savunmayı? Ezbere doldur boşaltlarla oynadık, bireysel becerilerle sonuca gitmeye çalıştık. İşte sonuç.

Sonuç olarak ezbere sistem ve ezbere oyuncularla çıkmanın, rakibi hafife almanın ve aptalca amaçsız temposuz oyunun cezasını çektik. Üzülmüyorum ben, hakettik çünkü. Oh olsun
Sosyal ağlarda paylaş

fatih terim ne mi yapsın? bi zahmet defolup gitsin artık, takıma ne katmış ki bugüne kadar? grup maçlarının hangisinde adam gibi futbol oynadı takım?

rakiplerin komik hataları ile kazandık geride bıraktıgımız butun macları. bosnaya yenildik, maltayı yenemedik. ee kim şimdi suclu fatih terim değil de.
servet denen takoz herifin milli takımda ne işi oldugunu cozebilen var mı? ibrahim üzülmez aynı şekilde bi halta yaramayan adam.

maltayı yenemeyen bir takımımız var avrupa kupalarına katılsak ne olacak ki. bosverin gitmeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Fatih Terim yalnış kadroyla çıkıyo. H Şükür zaten etkisiz, yeter artık, başka forvet mi yok? Üzülmez bayağıdır formsuz. Sabri de kötü. Bu adamların alternatifleri var, oynatılammaları gerekir.

Fatih'in sevdiğim yönü, maç içinde her türlü değişikliği yapıyo, müdahele ediyo. Milli takımda bugüne kadar gördüğüm teknik direktörler gib izlemekle yetinmyo.

Ben Fatih Terim'in bu takımı eurp2008e götüreceğine inanıyorum. Yunanistan'ı da Norveç'i de yener gideriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben mi körüm yoksa siz mi?. Hakan Şükür. Adam çıkardığı bütün kafa toplarının sadece 2 yada 3ü adam buldu. Ve hepside değersiz toplardı. Top almaya koşmuyor. Açığa kaçmıyor. Artık adam kafa toplarında da hakimiyet kuramıyor eskisi kadar. Kafaya çıkarken rakibe baskı kurmuyor. Top gelirken boyuna rağmen topa çıkmayıp arkada "ya geçerse" diye bekliyor. Topu kontrol edemiyor. Şut çekme kabiliyetini hiç göremedik zira topu tutup kendine pozisyon yaratma kabiliyetinden yoksun. Adam eksiltemiyor. HİÇBİRŞEY YAPMIYOR ADAM YAHU! Bu adam bunların çoğunu 10 senedir yapıyor. Elleri gerekli makamlarda yeterince uzun olduğu için hala kadroda yoksa 5 sene önce futbol hayatı bitmişti bu adamın.

Kızgınlığım size değil takıma ve baş denyoyadır.

[ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 23:57 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan Şükür'ün oynamasını ben de istemiyodum da onu koymasaydık kimi koyacaktık ki? Aylardır sakatlıkla boğuşan Nihat'ı mı? Rusyada ne olacağı belli olmayan ilk maçlarda oynamayan Fatih Tekke'yi mi? Formsuz Ümit Karan'ı mı? Oynatılmayan Semih'i mi? Yoksa lige kötü başlangıç yapan Gökhan Ünal'ı mı?

Adam yine lige en iyi başlangıcı yaptı 6 maçta 5 gol attı. Diğerlerinin hepsinden daha ağır geldi bu maç için kadroya girme konusunda
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır sakat olan ve ingilterede aylardır oynamayan emre oynuyor

bide formsuz yazmıssın. formsuzun babaları arda sabri tuncay servet nie oynuyor ?

imparator efendi onu oynatmak zorunda çünkü onun sayesinde geldi. hakan şükür ve lobisi ersunu gönderdi, neler yaşandı hatırlıyoz..

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 01:12 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tuncay yeni gitti M'Boro'ya diye oynadı. Servet zorunluluktan oynadı. Sakatlar yüzünden başka defans yoktu elde. Sabri Hamit'i sağ bekten ortasahaya çekebilelim diye oynadı. Emre de başka ofansif ortasahamız yok, oyun kurucumuz yok diye oynadı.

Ama zaten Terim'in "sabit 11le başlama" takıntısını da yeterince eleştirdim yazımı okursan. Büyük hatalar yaptı zaten.

Ama şu anda Hakandan iyi alternatif yoktu elinde. Adam bütün rakiplerinin toplamından fazla gol atmış yahu lig başından beri
Sosyal ağlarda paylaş

ibrahim üzülmez'i hala bu takımda volkan yaman varken oynatan zihniyeti ben.

artı hamit göbekte OYNAMAZ !.
Arkadaşım oynamaz.

alla alla arada sırada kafasına göre fantaziler yapar bu adam böyle.

şansızlık sabrinin sakatlanmasıydı ,ki maçın başında da öle aman aman değildi.

arda zaten karı kız koşturdu artist yedi bitirdi kendisini.

tuncay daha kötü olmuş ingiltereye giderek.zaten çok iyi değildi , at gibi koşturmaktan başka bir şey yapmıyor şimdi.

takımımızda lider eksikliğini ciddi şekilde hissediyoruz bana göre,hem futbolda ,hem basketbolda böyle.bunun yanısıra hala bir takım olma görüntüsü veremiyoruz,yıldız toğluluğu imajları mı var hala üstümüzde bilemiyorum.

bir de dipnot,ben gökdenizi çok beğeniyorum ve oynamalı kesinlikle bu adam takımda.

fakat bu maçı arıyacaz bana göre,yazıklar olsun diş geçiremiyorsak böyle bir takıma.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan Şükür,İbrahim Üzülmez , Arda Turan,Servet Çetin,Sabri Sarıoğlu ! Birde Ayhan Akman tabi bunların yerine adam mı kalmadı ülkede ?

Fatih hoca Galatasaray'dan başka takım izlemiyor galiba.

Hakan Şükür yerine : "Ersen Martin,Gökhan Ünal,Fatih Tekke" gibi forvetlerimiz neden oynamıyor.

İbrahim Üzülmez yerine : "Volkan Yaman veya genç başka oyuncular niye yok"

Arda Turan yerine : son zamanlarda formu yerinde olan Serdar Özkan v.s gibi oyuncular niye yok.

Servet Çetin adam tam bir kalan Gökhan Zan'ı oynat daha iyi yada başka bir adam al

Sabri Saroğlu yerine neden Mehmet Topuz yok ?

Ayhan Akman kim allah için oyun kurucumu olur ondan başka adam mı kalmadı ülkede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...