Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş kazası geçiren adamın parmağı koptu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kutulunun msni fln olan yok mu ya tam olarak ne oldu ne bitti bi sorun merak ettik yahu

edij: imlasal

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 23:55 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
son durum nedir;salı günü ilk pansuman ve kontrol yapıldı..doktor parmağı kurtardık dedi ama şimdi birkaç şey var.parmağın içine doğru sokulmuş platin tel var bir adet sabitleyici görevi görüyormuş onun çıkarılması sırasında sorunlar olabiliyor dedi.ayrıca herşey normal gitse bilehareket ettirmede sorunlar yaşamam muhtemel yine..tedai 2 ay sürecek gibi duruyor ama piskolojim baya bi düzeldi bazen gene gözümün önüne gelse de durum(avucunuza bakarken tırnağınızı gördüğünüzü düşünün) iyiyim yani şimdilik..ilgilenen herkese teşekkürler..
Mesaj tarihi:
büyük geçmiş olsun.
Benim kız arkadaşımın 1 serçe parmağı hiç yok (radyasyon cernobil) (ben ona turtle diyorum) ama dünyanın en iyi bilgisayar mühendisi olma yolunda devam ediyor :)

sana bişey olmasın gerisi düzelir. 2 ay sonra hiç bişeyin kalmaz bence. insan kusursuz bi yaratık düzeliyor.

olmadı ilerde yapay parmak takdırırsın robokop filan olursun. hatta açılıp içinden lazer ışın cıkaran cinsten olur. :)

tekrar geçmiş olsun.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun yahu dikkat etmek lazım..

benim işdeyken başıma gelebilicek en kötü şey heralde proje kağıtlarından elime mürekkep bulaşması :)

[ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 09:32 tarihinde, Felix tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
a doğru yazmadım buraya..

platinim çekildi salı günü 4.5 santim tel varmış ben de diyorum niye bükemiyorum parmağımı =)
görüntü çok çok iğrenç şu anda kurumuş kan ilaç dikiş ipleri vs var onların temizlenmesi birkaç hafta sürer dedi ben sıcak su manyağı yaptım parmağı yarısından fazlası geçti ama hala kötü tabi.

onun dışında parmak yamuk biraz dikiş yüzünden diğer parmaklara doğru bakıyor..Tırnağımın uzayıp uzamayacağı muallakta o da var..ama iyi yani şu an sargım yok vurmadığım sürece acı yok falan.
Mesaj tarihi:
Hadi hayırlısı, geçmiş olsun tekrar. Tırnak uzar ben de kafa üstü serçe parmağımın üstüne düşmüştüm (ellerim üzerinde kalkıp yürümeye çalışırken :D ) , bir ay sonra tırnak çıkmaya başladı, aradan 11 sene geçti şimdi sadece aklıma geldikçe güldüğüm bir anı.
  • Yeni Oluştur...