Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kutulunun msni fln olan yok mu ya tam olarak ne oldu ne bitti bi sorun merak ettik yahu edij: imlasal [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 23:55 tarihinde, Eternalus tarafından güncellenmiştir ]
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 son durum nedir;salı günü ilk pansuman ve kontrol yapıldı..doktor parmağı kurtardık dedi ama şimdi birkaç şey var.parmağın içine doğru sokulmuş platin tel var bir adet sabitleyici görevi görüyormuş onun çıkarılması sırasında sorunlar olabiliyor dedi.ayrıca herşey normal gitse bilehareket ettirmede sorunlar yaşamam muhtemel yine..tedai 2 ay sürecek gibi duruyor ama piskolojim baya bi düzeldi bazen gene gözümün önüne gelse de durum(avucunuza bakarken tırnağınızı gördüğünüzü düşünün) iyiyim yani şimdilik..ilgilenen herkese teşekkürler..
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 büyük geçmiş olsun. Benim kız arkadaşımın 1 serçe parmağı hiç yok (radyasyon cernobil) (ben ona turtle diyorum) ama dünyanın en iyi bilgisayar mühendisi olma yolunda devam ediyor :) sana bişey olmasın gerisi düzelir. 2 ay sonra hiç bişeyin kalmaz bence. insan kusursuz bi yaratık düzeliyor. olmadı ilerde yapay parmak takdırırsın robokop filan olursun. hatta açılıp içinden lazer ışın cıkaran cinsten olur. :) tekrar geçmiş olsun.
kitana Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 büyük geçmişler olsun. parmak kurtarılması haberi çok iyi olmuş.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=82720&syf=1 gibi bir sonla bitse keşke=)
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 gecmıs olsun in vas mani dikis yerleri pis agrı yapar yalnız sık dısını(özellikle bu mevsımde) in vas mani
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 çok acımıştır be... çok çok geçmiş olsun [ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 01:16 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Ktulucum çok üzüldüm abi..Benim parmağı nakil yapalım abi sana
onurf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Acil şifalar dilerim, umarım kalıcı bi hasar bırakmaz. Madem diğer topici hatırlattın :) *Rel Sanct* *In Vas Mani*
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 *An Nox*(bu niyeyse) *Rel Sanct* *In Vas Mani* *In Vas Mani* *Sturm,Cthulhu adındaki süper herifi tedavi eder*
Felix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 geçmiş olsun yahu dikkat etmek lazım.. benim işdeyken başıma gelebilicek en kötü şey heralde proje kağıtlarından elime mürekkep bulaşması :) [ Mesaj 09 Ekim 2007, Salı - 09:32 tarihinde, Felix tarafından güncellenmiştir ]
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 veya mürekkepte kansorejen madde bulunması ve bunun yüzünden kanser olma :D
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 a doğru yazmadım buraya.. platinim çekildi salı günü 4.5 santim tel varmış ben de diyorum niye bükemiyorum parmağımı =) görüntü çok çok iğrenç şu anda kurumuş kan ilaç dikiş ipleri vs var onların temizlenmesi birkaç hafta sürer dedi ben sıcak su manyağı yaptım parmağı yarısından fazlası geçti ama hala kötü tabi. onun dışında parmak yamuk biraz dikiş yüzünden diğer parmaklara doğru bakıyor..Tırnağımın uzayıp uzamayacağı muallakta o da var..ama iyi yani şu an sargım yok vurmadığım sürece acı yok falan.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 peki normal fonksiyonlarını yapabilio mu ? bi sorun var mı kullanımında?
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Hadi hayırlısı, geçmiş olsun tekrar. Tırnak uzar ben de kafa üstü serçe parmağımın üstüne düşmüştüm (ellerim üzerinde kalkıp yürümeye çalışırken :D ) , bir ay sonra tırnak çıkmaya başladı, aradan 11 sene geçti şimdi sadece aklıma geldikçe güldüğüm bir anı.
Öne çıkan mesajlar