Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yok Artık Bu Kadarı Da Fazla

Osso

Öne çıkan mesajlar

ehu kafasında canlandıramayanlar için açıklamışlar bi de olayı

said:
Ayşe Ö, kucağındaki çocuğu ve 8 yaşındaki kızı Zehra ile Sancaktar Mahallesi'nde bulunan evine gitmek için kent merkezindeki Sarayönü şehir içi minibüs durağında beklemeye başladı.

Minibüsün gelmesi üzerine kucağındaki çocuğuyla minibüse binen anne, 8 yaşındaki kızı Zehra'yı ise durakta unuttu.
Sosyal ağlarda paylaş

eheu of anilarim depresti.
benim de basima gelmisti aynisi, 5 yasindayken mi ne.
simdi olay söyle gelisir;
vanil jr. anneannesiyle birlikte pazara gider, anneannesi de ucuk bi karidir - yeni yaptirdigi takma dislerini, elmanin üzerine unutup cöpe atan cinsten mesela-
neyse bunlar takilirlar, patlican, domatis, biber falan fistik.

eve döner annaane, anne ile arasinda gecen dialog sudur;

- Annneee nil nerde?
-Ne nili? nil yanimda miydi ki?
- ....

pazara gidelim... bir vanil alalim... /:

ben de o sirada pazarci bi teyzenin kucaginda oturup caresizce bekliyordum, üstüne ''sen benim kizim ol'' diyince olay daha dramatik bir boyut almisti ahaha.
az kalsin yaban ellerin domates güzeli oluyormusum.

sevgiler aeo, madure.

[ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 17:06 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu yine iyiymiş annem çalışırken bir iş arkadaşı vardı,bir kaç kez kızını telekom'un santralınde unutup evine dönmüş :) Bizim 2 yanımızdaki lojmanda olduğu için bazen annem bazende kendi lojmanlarındaki arkadaşı götürüyordu kızı evine onu hatırladım haha

gerçi bu olayın aşmışı,sonuçta annemlerin santraldi ve herkes birbirini tanıyordu çocuk güvendeydi.Bu bayağı aşmışı sdfdsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...