Osso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7241379.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 o kadarda ''oeh,yuhh,bu ne abi'' lik bi olay değilmiş yahu,olabilir bişe yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ewet bnde nasıl bunu haber statüsüne aldılar ona şaşırdım sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bende ilkokulda çantamı unutmuştum sınıfta. hey allam ne hanzoydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 çanta unutmaya dair hep rüya görürdüm bnde manyaklık küçüklükten başlıyomş dmkki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: ewet bnde nasıl bunu haber statüsüne aldılar ona şaşırdım sanırım gazete abi bunlar gündem yane.. Tugba Özay'ın hapiste yemek yememekten kabız olduğunu manşet yapılırsa buda olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 "Kendini de unutsaydın evladım" diyen dangalak öğretmenlerimi saygıyla anıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 selcuk erdemin öle bi karikatürü vardı sanırım onu arzuluyorum. gönderin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 olabilir bence yani... benide küçükken bursada dolmuşta unutmuşlar sonra şöförler yardımcı olmuş hehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 olabilir bence değil oluyor zatende herzaman haber niteliği taşımıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 - ödevi yaptım.. ama defterim evde kaldı hocam.. - KENDINIDE UNUTSAYDIN YA ! işte bu diyalog nicelerini bu hale getirdi. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ehu kafasında canlandıramayanlar için açıklamışlar bi de olayı said: Ayşe Ö, kucağındaki çocuğu ve 8 yaşındaki kızı Zehra ile Sancaktar Mahallesi'nde bulunan evine gitmek için kent merkezindeki Sarayönü şehir içi minibüs durağında beklemeye başladı. Minibüsün gelmesi üzerine kucağındaki çocuğuyla minibüse binen anne, 8 yaşındaki kızı Zehra'yı ise durakta unuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: olabilir bence yani... benide küçükken bursada dolmuşta unutmuşlar sonra şöförler yardımcı olmuş hehehhe Bi an "beni şöförler büyütmüş" diyecen sandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 eheu of anilarim depresti. benim de basima gelmisti aynisi, 5 yasindayken mi ne. simdi olay söyle gelisir; vanil jr. anneannesiyle birlikte pazara gider, anneannesi de ucuk bi karidir - yeni yaptirdigi takma dislerini, elmanin üzerine unutup cöpe atan cinsten mesela- neyse bunlar takilirlar, patlican, domatis, biber falan fistik. eve döner annaane, anne ile arasinda gecen dialog sudur; - Annneee nil nerde? -Ne nili? nil yanimda miydi ki? - .... pazara gidelim... bir vanil alalim... /: ben de o sirada pazarci bi teyzenin kucaginda oturup caresizce bekliyordum, üstüne ''sen benim kizim ol'' diyince olay daha dramatik bir boyut almisti ahaha. az kalsin yaban ellerin domates güzeli oluyormusum. sevgiler aeo, madure. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 17:06 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sen benim kızım ol süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 abi kızın salaklığı, gitsene annenin peşinden. allahım ne hanzo kız ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 harbi yaa ne bekliyon git annenin etegine yapıs bırakma.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 oom 8 yasindaki kizi, kocaman bi kadinla mi karsilastiriyorsunuz? üstelik annesi. tek sorumluluk sahibi o. canta degil ki bu unutasin, abv. kizin dalginligina gelmis olabilir, cok kalabalik olabilir bilemezsiniz. ne olursa olsun, UNUTMAYACAKSIN! hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Of bi kere beni unutup tatile gitmişlerdi Uludağa. Huysuzum o günden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 benim babam beni unutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Kerim Allah belanı ya ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 AHAHAHAHA. Edit:Ne itici bi smiley lan bu. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 17:02 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bu yine iyiymiş annem çalışırken bir iş arkadaşı vardı,bir kaç kez kızını telekom'un santralınde unutup evine dönmüş :) Bizim 2 yanımızdaki lojmanda olduğu için bazen annem bazende kendi lojmanlarındaki arkadaşı götürüyordu kızı evine onu hatırladım haha gerçi bu olayın aşmışı,sonuçta annemlerin santraldi ve herkes birbirini tanıyordu çocuk güvendeydi.Bu bayağı aşmışı sdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 benide depremde uyandırmayı unutmuşlardı. daha sakat aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar